Какво направих днес за себе си? тема 21

• 38 091
  • 755
  •   1
Отговори
# 450
От две седмици, всяка сутрин правя йога за начинаещи.
Втрещена съм от собственото си обездвижване.
Похвално за мен, че още не съм се отказала.Satisfied

# 451
От две седмици, всяка сутрин правя йога за начинаещи.
Втрещена съм от собственото си обездвижване.
Похвално за мен, че още не съм се отказала.Satisfied

Развеселихме ме Heart Eyes Поздравления и не се отказвайте...всяко начало е трудно, но вложените труд и постоянство се отплащат! Flowers Tulip Аз също имам желание да включа йога в ежедневието си, но засега не мога да я вместя...

# 452
  • някъде другаде
Вчера след работа на разходка 1 час с дъщерята и приятелка. После с други 2 приятелки на заведение.

# 453
  • При децата ми
Днес съм на маникюр, снощи с детето бяхме при мама.

# 454
  • Банско
Починах си от ремонта, който захванахме. Ремонт на баня - не се захващайте сами, това е ад!

# 455
Да. Със сигурност е ад.
Гледам ските VM Saalbach. Довърших книгата , която бях започнала и си мислих че ми е позната. Не беше позната  и ми беше интересна. Сега съм на нова кнога . Дано пак улуча. Още поне 10 дена имам да лежа и чета и помалко сготвя нещо. Повече не мога. Но ще се оправя.

# 456
Aз съм на гости на брат ми. Говорим си и пием горещ шоколад.

# 457
  • Mediterraneo
Пих кафе на плажа.

# 458
  • София
Проблемите от вчера продължават и днешния ден ...проблеми с брокер...проблеми със съквартирантка и напрежение, НО напук на това правих 30 минути питалес,маска на косата, лакирах се с гел лак. Идва ми да изям всичко, НО вече 9-ти ден успявам и не съм развалила житния режим, а на моменти ми идва не чаша вино, а шише да отворя

# 459
Аз днес за първи път от близо три години, откакто не е жив мъжа ми, след работа седнах на кафе с колежки в центъра на града. Все ми е съвестно, че не отделям достатъчно време на детето и излизам само, когато съм на  работа или имам ангажименти. Иначе за нас двете - престраших се да заменя бялото брашно, с което правех палачинките с пълнозърнесто и си хапнахме по-вкусна и полезна закуска. Вече все така ще ги правя, мислех, че няма да ни харесат.

# 460
  • София
Изчистих, приспах детето, запалих ароматна свещ и сядам с кафето и книгата.

# 461
Още около Коледа една приятелка ме посъветва да си взема нещо с розов кварц - да ми донесе късмет в любовта. Явно днес е бил денят да спра да отлагам, взех си дърво на живота с розов кварц.

# 462
  • при моите деца .....
1 час народни танци.

# 463
планирам си няколко културни мероприятия и ми се вижда че супер ще наредя нещата.

# 464
  • София
Поработих, изгледах 3 епизода от любим сериал, поръчах си маратонки, нямам търпение да дойдат.

Общи условия

Активация на акаунт