Какво направих днес за себе си? тема 21

• 38 098
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
правя супа пача............. по моя си рецепта

# 436
Ех, обяд на терасата, размечтах се. При мен най-рано след месец ще е достатъчно топло за такива глезотии. Сега само за кафе с цигара ми стига времето, преди да измръзна.

Днес глезотията беше вкусно хапване навън и сладкиш от любима пекарна за вкъщи. Може и следобеден сън да има за разкош.

# 437

Днес започнах да си водя и калориен дневник и съм малко втрещена колко много калории поемам и в същото време съм на режим и свалям 😂 ,ама ще пробвам още няколко дни и май ще спра ,че ме стресира 😂
Ще видим утре кантара какво ще покаже де, въпреки че се храня по същия начин последните 10 месеца и съм почти 50 кила минус...
Моля те, пиши и в темата за КД, че и аз съм се захванала с него и тепърва имам да се уча!

Днес успях да се насладя на прекрасното зимно, синьо море!
И аз започнах някакви ограничения с яденето. Едни 10 кг трябва да сваля. Засега сладкото съм ограничила доста. И хляб почти не ям. Дано успея, че и изследвания има,  които не се харесаха на кардиоложката.

# 438
  • София
Продължавам с покупките. Днес се сдобих с дънки и сутиен. Smiley Не бяха предвидени. Бяхме на разходка с детето и влязох в близкия бутик. На малкият взех комплект шапка, шал и ръкавички.

# 439
Купих си рокля и чорапогащник на райе

Ядох фаст фуд Blush

# 440
Днес си бях вкъщи и реших малко да разпусна от всякакви ангажименти, връщайки се отново в 96 г. с един латиноамерикански филм от тогава.

# 441
  • София
Вчера си отвисях у дом. Днес се развихрих и  направих хубава разходка и се подготвих за утрее Simple Smile

# 442
  • Mediterraneo
5 км разходка с кучето.

# 443
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Кафе с приятелка. Много се намръзнах, но ми беше хубаво да се наприказваме...
После пазарувах, готвих, посрещах и изпращах гости...
Много натоварена неделя ...

# 444
  • При децата ми
Петък вечер - вечеря в готино заведение, събота и неделя обичайните домашни задължения, като в неделя направих любим десерт.

# 445
  • София
Поръчах си две книги. Нямам търпение да дойдат. Simple Smile

# 446
  • София
Купих си разни буламачи за отслабване Simple Smile И се настаних да гледам разни любими канали в тубата и май успях да си уговоря да ходя на пролет до Търново с приятелка Simple SmileИИ успях да си свърша задачитееее

# 447
  • Mediterraneo
Поръчах си подарък за Св. Валентин и уведомих моя неромантичен Водолей да знае Simple Smile На него му купих обувки.

# 448
Ха-ха. Аз чак сега си поръчах подаръка за Нова година. Споменах му, че трябва да го плати, когато пристигне

# 449
Гледах Moonstruck с Шер, предвалентинско удоволствие Heart

Общи условия

Активация на акаунт