Какво направих днес за себе си? тема 21

• 38 101
  • 755
  •   1
Отговори
# 405
Намазах си косата с маска и постоях няколко часа преди да я измия. След малко ще изгледам  "Всичко за сина ми" и лягам с нова книжка.

# 406
  • При децата ми
Къна с масла на косата днес и сега с дъщеря ми сме при мама.

# 407
Купих си лалета

# 408
Преди време направих опит да си отгледам зелен лук на терасата. Е, днес ще сложа на салатата и съм много доволна от своя експеримент.

# 409
  • Варна/Благоевград
Имам 16 дена почивка,  днес изчистих всичко вкъщи и прекарах следобяда с четеца на дивана . После взех детето от градина , навечерях ме се и като си легне ще си запаля свещ и ще си продължа с книжката . Най накрая започнах" Болница за безсмъртни създания ",дето й се каня от половин година .

Днес започнах да си водя и калориен дневник и съм малко втрещена колко много калории поемам и в същото време съм на режим и свалям 😂 ,ама ще пробвам още няколко дни и май ще спра ,че ме стресира 😂
Ще видим утре кантара какво ще покаже де, въпреки че се храня по същия начин последните 10 месеца и съм почти 50 кила минус...

# 410
Вчера излизах с приятелка. Днес ще изляза с друга

# 411
Днес още нищо, но съм се приготвила да гледам ските. Вчера откриването на световното и с новата отборна дисциплина беше супер. Много готина дисциплина . Паралелни спускания по двойки и отборно класиране.

# 412
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Позволих си в делничен ден да чета книга до среднощ... Легнах си в 3:30 Close
Но пък книгата е приятна и още ме сърби да я видя как свършва. Joy

# 413
Резервирах пътуване до Йордания.

# 414
  • При децата ми
Споделих обяда с близък.

# 415
  • София
Поглезих се с шоколад. Simple Smile

# 416
Цял ден релаксирам в леглото с кафе.

# 417
  • Mediterraneo
Вчера си купих едни дрехи, от които нямам нужда, но имах нужда пък от глезене.
Днес успях да се справя с една институция, че онзи ден ме върнаха за един документ.

# 418
  • Банско
Малко шопинг и прекрасен обяд със семейството.

# 419
Поръчах си чанта и си купих ленен панталон. Чакам лятото Joy

Общи условия

Активация на акаунт