Какво направих днес за себе си? тема 21

• 38 101
  • 755
  •   1
Отговори
# 420
  • Mediterraneo
Пих кафе с приятелка на прекрасно място.

# 421
Вечер само с моя син. Гледаме някакъв апокаличтичен филм, в ЛА изригват вулкани, обаче пичът ще надвие бандата  избягали затворници и ще спаси мацката си, затрупана от земетресението.

# 422
  • при моите деца .....
Смених работата.

# 423
  • Бургас

Днес започнах да си водя и калориен дневник и съм малко втрещена колко много калории поемам и в същото време съм на режим и свалям 😂 ,ама ще пробвам още няколко дни и май ще спра ,че ме стресира 😂
Ще видим утре кантара какво ще покаже де, въпреки че се храня по същия начин последните 10 месеца и съм почти 50 кила минус...
Моля те, пиши и в темата за КД, че и аз съм се захванала с него и тепърва имам да се уча!

Днес успях да се насладя на прекрасното зимно, синьо море!

# 424
  • При децата ми
Вчера кафе с любим човек, днес ще обядвам с мама! Heart

# 425
  • София
Купих си блуза, клин и малка чантичка. Simple Smile

# 426
Подготвих се особено старателно за любовна среща. Пилинг, маска на косата, на лицето, сух и мокър масаж на кожата, дълъг душ, намазах се с любимото олио за тяло, сложих любимия парфюм.
Тази вечер съм сама и имам "любовна" среща със...себе си. Изпълнявам си to do списъка от миналата година в частта да обичам повече себе си и да се глезя повече.
Облякох любимите развлечени и удобни домашни дрехи, слушам Мейдън и се каня да си направя салата и нещо за хапване.
След това ще се отдам на забранени удоволствия Joy - вечеря на холната масичка и купичка с ядки на нощното шкафче, докато препрочитам "Брулени хълмове".

# 427
  • София
Купих си нов настолен компютър.. геймърски такъв. Много му се радвам, досега съм го настройвала.

# 428
А и геймърки в темата Simple Smile
Аз прочетох една книжка фентъзи за разни елфи, орки, човеци, замъци принцеси и детектив и сега съм хванала една по-крими, която ми е много интересна но началото ми е някак познато. Все имам чувството, че съм я чела и ще се сетя в един момент. Обаче се надявам да не е така.

# 429
Купих си още продукти за коса; ще си поръчам и автоматична маша за коса. Уговорих се с приятелка за кафе за утре.
Eva+, много ми хареса всичко, написано от теб Simple Smile, а Брулени хълмове е един от любимите ми романи - многократно препрочитан Blush

# 430
  • при моите деца .....
1 час пилатес...

# 431
  • Козлодуй
Оооо не знаех, че и четенето е нещо за себе си - прочетох Вещера - много хубави книги - макар в началото едвам да ги нагласих коя след коя е Simple Smile

# 432
pvacheva ако знаеш колко малко време ми остава обикн. да се концентрирам да хвана и да довърша една книга. И имах 3 дена на легло поради един проблем и си чета Simple Smile

# 433
  • някъде другаде
Днес репетиция по танци , разходка около час и половина и после книжка. Имам няколко още не съм решила коя да започна.

# 434
  • Mediterraneo
Обядвах на терасата. Сега си пускам сериал ,че вчера са качили нов сезон.

Общи условия

Активация на акаунт