Какво направих днес за себе си? тема 21

• 38 080
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
Hazel, спосели кои са продуктите.
Анти-ейдж капсули на Scaebens от Лилито; Anew на Ейвън (не съм ползвала бранда от 15г. това е последното, което им помня като крем) ДМ на Славейков и пак Лили - Язуми с пептиди (обичам японска козметика) - ако нещо конкретно искаш да покажа, ще редактирам с линкове

# 556
  • При децата ми
Тази вечер съм на театър и след театъра на рожден ден.

# 557
Ние на село се трудим да опитомим една много дива котка...съвсем нелека задача, но вече понякога ми дава да я пипам. Мъжът ми роди гениална идея да й сложим подготвената щайга със стара дреха на верандата и наръси в нея котешки гранули - цяла нощ може да си ги търси из гънките и да спи там. Най-страхливата котка на света е това, но ще се справя.

# 558
Успех с котката, Ева!
Аз съм сама с малката, ММ е нощна смяна. След малко ще си хапна сладолед и ще гледам сериал. Ако не ми се доспи може и да почета.

# 559
Ходих до Лили за бб крем искам да сменя моя,че не ми действа добре под очите....беше доста обрано това което исках да видя ...тръгна си с маски,сенки,гланц🤣
То е извън темата,но ако някой има препоръка за бб крем,може да сподели и на лично,писах и в темата за Лили де

# 560
Мими, аз писах в другата тема, в която питаш за ББ крем. Пробвай фон дьо тен-а, който съм предложила, мисля, че ще ти хареса. Има го в Лили Simple Smile

# 561
  • София
Бях на фризьор, имам нов цвят на косата. Отървах се от токсични отношения, разбрах се с приятелка да се видим в неделя.

# 562
  • Банско
Слънце, кафенце и празника в училището на сина ми. Голямо мартенско хоро на центъра на града и разходка със семейството и приятели.

# 563
Пътувам и хапвам турска кухня

# 564
  • Mediterraneo
Подкрепи детето на мач като гости; загубихме, но това е първа загуба за сезона, та я приехме мъжката!

# 565
Купих си лалета. Много пролетно ми е, когато имам ваза с лалета

# 566
  • на последния етаж
И моят мъж днес ми подари голям букет с лалета, различни, пъстроцветни, нежни.
Гледах филм в дъждовния следобед.

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 09:23 от Лита

# 567
Подарих си бижута комплект позлатено сребро , много оригинална и готина работа, много си ги харесвам и много им се радвам,

# 568
Вчера садих теменужки. Сега тръгвам на път из България в търсене на хубав рибен ресторант.

# 569
Вчера и аз си купих лалета и парфюм. Днес цял ден съм сама и ще се глезя както аз си знам. Имам записан час за маникюр.

Общи условия

Активация на акаунт