Какво направих днес за себе си? тема 21

• 38 079
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
Вчера садих теменужки. Сега тръгвам на път из България в търсене на хубав рибен ресторант.
Ако го намериш, сподели моля! Скоро бях на Бяла река

Днес среща с приятелка

# 571
  • София
Взех си дълъг душ. Оправих педикюра, сложих маска на лицето. Сега ще пия кафе с повече мляко и ще чета.

# 572
  • Варна/Благоевград
Мъжът ми днес трябваше да отиде на работа  и сме двете с дъщеричката ми , отидохме до Кауфланд пеша да се разходим малко и да си купим торти от сладкарницата отвън ,тя си игра на пързалката,  аз пих капучино и си четох книжка ,започнах "Дом за нежелани момичета " . Имах нужда може би от нещо по леко след "Не без дъщеря ми" ,която завърших в петък посред нощите, но това започнах .
Прибрахме се вече ,разделихме си един малък дюнер, изядохме си тортите и се опъваме на дивана ,тя си играе и си гледа телефона, аз ще чета с още едно капучино.
Трябва и да си оправя ноктите и да разпиша две теми за университета, но може и да остане за утре .
Ако пък успея днес повече да не ям нищо ,ще е чудесно, ще се опитам , и от утре продължавам с диетата
Минахме и през Пепко ,купихме си ластици и един панер да си подредя по добре кърпите от кухнята в шкафа.
Взех и едно гномче декорация и една чаша с гном за една моя приятелка ,която преди 2 седмици ми беше оставила в шкафчето на детето ( децата ни са в  една група в градината) един планер ,които много бях харесала ,като бях на гости в тях с един шоколад и искам да върна жеста ,че не очаквах и много се зарадвах .
Ще сложа в чашата и пакетчета от един италиански чай и няколко бонбона и мисля ,че ще се зарадва. Мартеничка  също дано не забравя .
Само много ме е яд,че не си купих гномка и за мен и ще мина утре да взема за мен и майка ,че са много големи  сладури

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 12:59 от sisonka_

# 573
Рамацоти, в Никопол ходихме, защото кракът ми не беше стъпвал там, но не намерихме ресторант и отскочихме до Белене. Хотел Престиж  - много добре ни нахраниха с риба и чудесен домашен хляб. На брега на Дунав е. А на връщане - поляна с минзухари. Довечера пък ще се видя с кумците, денят е идеален

.

# 574
Направих си подарък за 8- ми март.
Един от любимите ми, но отдавна спрени парфюми, които към момента се намират изключително трудно.
Скрит текст:

# 575
  • София
Днес отивайки да купя лекарства за ММ си купих маска за крачета,че са ми напукани петите... Довечера ще пробвам!

# 576
  • Mediterraneo
Освен дългата разходка сутринта, не съм мърдала от дивана. Нито чистене, нито готвене, даже пералня не съм пускала. Навън е студено и цял ден превалява, какво по- хубаво за една мързелива неделя.

# 577
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Приятелка ми дойде на гости, малко инцидентно.
Снощи се разбрахме и то взе, че стана... Прекарахме си доста приятен следобед, докато тя ми разказваше за бурните си преживявания и съдбоносни решения... Хапнахме, пихме вино...
Blush

# 578
Брънч с приятелка, а за вечеря китайско + нови играчки с които да зарадвам децата.

# 579
  • При децата ми
Днес маска на косата плюс къносване.

# 580
Маникюр и шопинг

# 581
  • Банско
Вчера си направих една бисквитена тортичка а днес на празника ще излезнем на слънчевото време и ще се поглезим с чаша разтопен шоколад и малко танци на площада!

# 582
Бях на фризьор.  Купих си нови обувки и пих кафе с колежка.

# 583
  • София
Облякох си рокля. Излязох на обяд да се порадвам на слънчицето и хубавото време. След работа отивам до библиотеката да си взема една заявена книга.

# 584
И аз днес ще взема от библиотеката заявена книга.

Общи условия

Активация на акаунт