Какво направих днес за себе си? тема 21

• 38 071
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Поспах в неочаквани за мен часове 😀

# 631
  • София
Угодих си на душичката с вкусни лакомства, бях на маникюр, за довечера съм предвидила книга и чашка розе.

# 632
  • Mediterraneo
Починах си добре цял следобед.

# 633
Ядох пица. 😋

# 634
И аз + бира и среща с приятелка

# 635
  • София
Днес си направих баница...Почти не остана Simple Smile

# 636
  • София
Бях на фризьор за боя. След това си купих раничка и портфейл. Четох книга.

# 637
  • някъде другаде
След работа разходка. После нс заведение с приятелки. Утре отивам на гости на сестра ми , че в събота сме на екскурзия.

# 638
Разходка след работа (отдавна не ми се е случвало), т.е. малко me time, без лепнатият за мен тодлър.
Прекрасен ден пожелавам на всички! Simple Smile

# 639
Отмятам много дребни досадни административни задачи, довечера ще имам  любовна среща насаме с мъжа ми - ще се погушкаме и вероятно ще заспим в девет часа даже без "десерт"...тежка седмица беше. Имам нужда от малко мързел.

# 640
Вчера ми беше ден за разкрасяване и грижа. Маска на лицето, фотоепилация, разходка в хубавото време и десерт направих вечерта, който сега нямам търпение да опитам

# 641
Още вечерта си сложих на лицето маска без измиване, нощна. Другото, което ще направя за себе си днес е да си събера куфарчето за кратка, но вълнуваща семейна екскурзия за уикенда, подарък за 8-ми март.

# 642
  • Mediterraneo
Взех едно решение и направих една важна стъпка.

# 643
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Не точно аз за себе си, но едно бебе взе, че се роди и ме направи горда леля! Heart Eyes

# 644
Разходка със семейни приятели. 🌷🌼

Общи условия

Активация на акаунт