Какво направих днес за себе си? тема 21

• 38 068
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
  • Банско
Стъпка към нашия проект с моя съпруг за къща и малки къщички към нея. Нямам търпение мечтите да станат реалност Simple Smile

# 646
Няколко дни във Велинград, няколко дни при мама и тати, добре прекарани 10 дни.

# 647
  • при моите деца .....
Екскурзия....
Време само за мен....

# 648
Две торби с дреболийки от ДМ. Сега очаквам да стана неземно красива 😂
Следобяд кафе със съседката, цяла зима не се бяхме  виждали и едва се наприказвахме.

# 649
Вчера 10 000 крачки+ боядисана коса
Днес пак ще си направя крачките и ще си дочета книгата

# 650
  • София
Днес ще се разхода с комшийката до центъра! Simple Smile И аз за пореден ден ще навъртя 10 000 крачки

# 651
Пия си кафето и гледам цъфнали дървета.

А вчера намерих един борец за живот - саморасла теменуга от миналогодишните растения. Цветчето е колкото нокът, но много й се радвам 

# 652
  • Mediterraneo
Позволих си две редчета шоколад.

# 653
  • При децата ми
Вчера маникюр и преспиване при мама.

# 654
Не е днес, а е от три седмици насам. Не консумирам захар. Blush

# 655
Преди 21 години на този ден станах майка за пръв път. Рожбата ми беше червено космато маймунче с дълги нокти и белеща се кожа, без мигли и вежди, със снопчета косми по ушите, със сплескана глава и без нос от травматичното раждане, с едни хилави крачета и огромна глава...влюбих се в нея в мига, в който дойдох в съзнание...и така 21 години. Показвам за малко моето момиче, моята първа майчина любов, вече голяма жена Heart

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 14:37 от Eva+

# 656
Прекрасна е Ева,жива и здрава да е!

# 657
Ами Ева имаш си чудесна приятелка Simple Smile Да сте винаги щастливи , както сте били  Simple Smile

# 658
Честито Ева! Здрава да е и да има късмет! Много е сладка, запазила е детското излъчване, а вече млада дама! Много ми хареса дъщеря ти Purple Heart

Днес бях на лазерна епилация. Ако не вали силно може да ида на кино и да взема билети за театър

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 16:11 от Г-жа Рамацоти

# 659
  • София
Да е жива и здрава дъщеря ти, Ева!
Аз днес нищо не съм направила за себе си, но през уикенда - да. Работих в градината, ходих при мама да и помагам, сама без децата. Гледах сериал, четох книга. Опитвам се и аз да спра захарта, но нещо не ми се получава. Sad

Общи условия

Активация на акаунт