Какво направих днес за себе си? тема 21

• 38 067
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря ви, момичета Heart
Дидка, успех в борбата с глада за сладко...успях от миналата седмица досега да не близна грам сладко след мрачната прогноза на лекаря ми. Преди това от време на време прегрешавах. Само като си спомня и ми се отщява Joy
Гордея се със себе си!

# 661
  • при моите деца .....
Честит празник, Ева!
Да е здрава и щастлива.
И моята дъщеря направи 21, преди месец....
Днес 1 час народни танци...
Толкова ми липсваха....

# 662
  • София
Честит празник и от мен!:heart:

# 663
  • Банско
Закусвах 3 пъти, вече в деветия месец бе се притеснявам от килограмите, а и те са 7,8 кг. Викам си чакай да си хапна вече както трябва 😄😄

# 664
връщам се от масаж, беше стахотно изживяване, човек трябва да си подарява такъв релакс поне веднъж месечно

# 665
Разкрасителни процедури и обяд с дъщеря ми

# 666
Честит празник на Ева, макар и със закъснение. Постовете ти за мен винаги са толкова цветни и по някакъв странен начин завладяващи!:hibiscus: Gift Heart
Поздравления на всички за отказа от сладкото. Аз тази битка все още не се наемам да водя. Все още празнувам спечелената такава над цигарите.
По темата.
Оцелях!!! Психически след поредния стресов ден.
Ходих!!! След като прецаках ужасно кръста си през уикенда и всяко едно завъртане в леглото ми отнемаше около 6 минути време, много зор и болка. Естествено това ми оцеляване беше свързано с доволно количество игли по задните ми части.

# 667
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Един много бърз, напрегнат и скъп откъм време маникюр ..
Но пък е яко розов и ще си му си кефя, пък! Joy

# 668
Чудесно си се наградила.

# 669
Благодаря ти за милите думи, М179:heart:
Много ме зарадва!
Не днес, снощи беше, но направих за себе си един грандиозен семеен скандал! Без крясъци, без обиди и гадост, но с доволно количество съскане от моя страна. Казах много болезнени неща, чух съответно не по-малко, но сега имаме за какво да мислим, напрежението спадна и дишам спокойно, заета сега с укротяване на егото (кауза пердута).

# 670
Напих се с дружки.

# 671
Позволих си малко твърд алкохол за пръв път от месеци...натежаха ми краката, а кратуната омекна, чувствам се много добре. Напоследък всеки ден в края на работния шит пия хапче срещу главоболие, обаче днес ще мина без него. След работа пих бира с дългогодишен приятел,  беше приятно и се надявам поне малко да съм му помогнала.

# 672
  • Бургас
Започнах нов сериал!

# 673
# 674
  • Бургас
Трилогията на Бастан и Долорес Редондо.
В момента гледам ,,Невидимият пазител,,.
Другите са ,,Наследство в костите,, и ,,Предлагане на бурята,,

Общи условия

Активация на акаунт