Какво направих днес за себе си? тема 21

• 38 091
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна/Благоевград
Днес бях на фризьор за подстригване , сложих детето да спинка преди 20 мин, направих си чай от домашна липа в най голямата чаша ,която имаме вкъщи "ала чашите от "Приятели "😂, опънах маска на лицето ,завита с една пухкаво одеало си лягам на дивана с четеца и запалена свещ.
Чета втората книга на Крушарска -Анатомия на безсмъртните видове,  интересна е ,ненапрягаща .
Утре съм на зъболекар за зъбен камък сутринта и нямам търпение , обожавам след това усещането за супер чисти зъби,поне следващия месец, замислям се дали да не разпитам и за избелването,но още не съм решила на 100 процента.
Днес си изгледах и последните 2 серии от сериала "Защо жените убиват мъжете си "или нещо подобно ,силно препоръчвам ,ако някой не го е гледал ,много е приятен

# 466
Бивша комшийка ми беше на гости. Добре си побъбрихме.
Вчера си получих поръчаните чехли. Станаха ми, лошо е, че са за работа.

# 467
  • Mediterraneo
Аз вчера ходих на зъболекар, на финалната права съм, след седмица ми слагат коронките на имплантите.
Днес получих предложение за работа, по заместване, вече съм замествала там, но ми стана хубаво, че ме търсят пак.

# 468
Ходих на кино

# 469
  • София
Изкъпах се бавно

# 470
  • Бургас
От 2-3 дни гледам един сериал, три сезона. Много обичам да си правя такива филмови маратони!
Дими, аз си продължавам с ограничаването на храната, Започнах уж калориен дефицит, но тялото ми и съзнанието ми изведнъж реши, че ще спре да яде!
Ям само неща, които нормален човек, няма как да се нахрани с тях. Но така ми идва от вътре!
Днес си забърках и смути от киви,краставица,целина,лимон,зелена ябълка,джинджифил ! Имам за три дена да пия, после ще забъркам друго!
И упражнения за прибиране на корема започнах, правя ги докато си гледам филмите Simple Smile

# 471
Кой е сериалът, така ми се гледа нещо наистина интересно...

# 472
karz и аз продължавам с ограничаването на храна. Кантарът върви надолу, но бавно.
Сега, когато студентът си дойде трябва да устоя да готвя и да не ям. Толкова се зарадвах вчера като се прибра с приключила успешно сесия. Цяла седмица ще си имам момче, което ще релаксира без да мисли за поправки. Сладко определено не ми се яде. И аз забелязва, че все по- малко огладнявам.  Дано и изследванията ми след месец, два са с по-добри резултати.
Още пия кафе в леглото.  Хубаво е да си отпуска.

# 473
И аз съм на тази фаза като вас. На мен обаче ми се яде сладко. Но не пречи, защото ям толкова малко, че може да си позволя. И аз за късмет съм в къщи , за съжаление след оп, но пък и затова при храненето се разминавам с някое авокадо, зелени листа от целина, пресен лук, лимонов сок , сол и пипер пасирани с кисело мляко. Това греба с лъжицата цял ден и може да гризкам малки парчета червена чушка или някоя мандарина.
Но аз съм на тема намаляне на храна от доста време и при мен е бавно . Но бавното се оказва много добре. Защото при доста добър напредък аз нямам никакви следи . Т.е. никаква отпусната кожа , никакви стрии и какви да е белези . Нито по ръце, нито по корем , нито по крака. Отдавам го на бавното влизане във форма - храна и лек спорт всеки ден. Чувствам се прекрасно. Само чакам да ми се размине оп то и пак заяочвам лекия спорт. В момента не мога.
Успех на двечките!
Димис радвам се за теб и твоя студент. На моя му започна първата сесия тази седмица и ще продължи още. За сега се справя добре. Сега баща му говори с негов познат да му намери място в хубава фирма да поработи в паузата . Младежа искаше да работи , но ние сме на мнение да е квалифицирана работа и да му даде опит. Заплащането ни е все едно. То става дума за 3 седмици преди Великден.
При нас паузата е 4 седмици. При вас 1 не знам дали е достатъчно.

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 12:31 от bella-ciao

# 474
  • Бургас
Кой е сериалът, така ми се гледа нещо наистина интересно...
Датски е, казва се ,,Дъждът,, Има си леки пропуски, но те увлича и ти става интересен. На мен ми хареса!

Аз обичам сладкото, но по принцип не го ям много. Забелязах, че всичко ми е със странен вкус, откакто минах на КД. Нещо съм се бъгнала!

# 475
Аз гледам Вдовицата ; The widow .
Още съм в аначалото , на 2 ра серия , но ми е доста интересно. За сега.

# 476
bella clao синът ми работи от лятото до края на декември.  Не беше квалифицирана работа, но се запозна с много хора. Сам си я намери, попадна на хубав колектив. Работеше на смени. Първият семестър нямаше лекции понеделник и петък и успяваше да съчетава нещата. След като си видя графика на лекциите и упражненията за втория семестър си даде сметка,  че ще е трудно.  Напусна след нова година,  дори на 31 декември беше нощна смяна.  Раздели се с добро с управителя, изработи си срокове, но и те постъпиха колегиално. Изпратиха му заплата, ваучери,  коледни и на банкет го поканиха,  въпреки че знаеха, че напуска. Трудно му беше да се раздели, но имаше време да чете за изпитите. Винаги когато има време ходи да си види колежките. За лятото пак ще търси нещо да работи. Времето ще покаже какво.

# 477
  • France
Нарочно закъснях за работа

# 478
  • София
Разходих се на чудното време в обедната почивка и си купих книга - от мен за мен. Почти изцяло онлайн поръчвам книги и винаги с намаление, та ходенето в книжарница и купуването на ненамален книга си е цял празник за мен!

# 479
Разходих се в парк извън града. Времето е чудесно.

Общи условия

Активация на акаунт