Проблем с преглед на детето ми

• 2 340
  • 35
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Личната ми е правила два пъти кардиограма, и двата пъти гола до кръста. Който иска, нека си стои със сутиен. Аз срам от лекари нямам, независимо мъже или жени. И не искам шанс прегледът да се компрометира, защото ме е домързяло или досрамяло да си сваля сутиена. Едва ли виждат нещо ново.

# 31
  • София
Винаги съм си махала сутиена за кардиограма и преслушване...

# 32
Девойката ще го приеме както майката го приема. В ръцете на майката е какво ще демонстрира като примерна реакция.

Аз ако съм майка на момичето, ще съм пас. Все пак не на гинеколог, не е опипвано или нещо друго смущаващо, просто е преслушано от лекар.

# 33
Няма драма, че я е слушал без сутиен. Лекар е, има право. Съмнителноти за мен е, че когато сте там, не го прави. Сякаш във Ваше отсъствие решава да се възползва. Но са прави дамите за доверието  - ако го нямате, търсете друг лекар.

# 34
Поредната пързалка.

Кардиограми винаги без сутиен са ми правили.
В интензивното пък са съвсем голи, даже и без гащи....това към потресената авторка.

# 35
Кардиограма със сутиен ми се струва абсурд.
За интензивното потвърждавам. Миналия месец бях 24 часа в интензивна стая след операция, бях абсолютно гола. В стаята бях с 3-ма мъже, само за ваша информация. Не че като си в такова състояние много ти пука. То те боли, лошо ти е, повръща ти се, надрусан си от всичките лекарства, чудиш се жив ли си, иска ли ти се да си жив изобщо, та такива неща дали си с гащи или не са ти последния проблем. Даже на мен ми беше много тъпо, че ме накараха да си сложа долнище на пижама преди да ме преместят с друга стая, защото бях с катетър, а обута и с катетър е много дискомфортно, да не кажа, болезнено.
Тъй че - прощавайте, ама замислете се реално в какви ужасни ситуации може да попаднете и дали това ще ви е изобщо от значение.
Авторката, ако чете, не дай си Боже, ако се наложи да оперират детето ти на 15 г., знаеш ли, че там ще я накарат да се съблече чисто гола пред всички от операционния екип - медицински сестри, анестезиолог, хирурзи, че може и студенти да има.

Общи условия

Активация на акаунт