Отговори
# 180
  • Варна
Използваният израз може да е белег и на:
- колко малко на жените като цяло им пука за войнишките преживявания на благоверните и не запомнят елементарни неща.
- не й е дошла на момента думата в главата, та опитала да обясни с най-близкото, което й хрумнало.
Потребителката не е от вчера, че да я подозирате в пързалки (освен, ако някой не й ползва профила). По ме притеснява, че ако човек се разрови всичко се разбира за нея и някой може да събере 2 и 2, ама тя си знае.

# 181
Прекалявате с това окръжие. За мен окръжие, поделение, взвод, са напълно еднакви думи, като не знам нито една от тях какво всъщност означава. Въобще не намирам това за странно в поста на авторката. Също така, защо да е пързалка? Ако е - находчива е, аз я харесвам, но в живота се случва всичко.

# 182
Ами на т.нар. наборни комисии във Военните окръжия ни тестваха по странен начин дали сме обратни Simple Smile. Но пък в поделението, където вече отбивах службата (ПО деление (т.е. където са те поделили, разпределили - има доста русизми във военната терминология)), бяха изпуснали такива двама юнака и ги бяха хванали на калъп още 2рата седмица, и благополучно ги уволниха Simple Smile.
Тва е мит, разтварянето на бузки е проверка за хемороиди, а не дали си го поемал.
Военно окръжие е териториално деление на армията по места, нещо като общините за гражданската власт. Така се нарича и административния център, където се явяват наборниците, сега вече и кандидатите за професионална служба, там се водят на отчет мъжете годни за мобилизация, назначават се комисии за оценяване на годност на наборници/ кандидати за проф. Служба.
Няма как да е служил във военно окръжие, защото се служи в съответното поделение на съответната войскова част.
Но съдейки по осведомеността на другите потребителки по военните работи, нищо чудно да го напише така

# 183
  • София
Честно казано, надявам се, че темата е пързалка. В противен случай авторката е дала толкова много информация за себе си (стига и тя да е чиста монета), че приятелката би трябвало да се е информирала за случката още преди разговора им. И всички общи познати вече разнасят клюката. В днешно време бг-мамма е по-популярна от гугъл у нас. Аз самата имам тук поне 3-4 познати, които съм разпознала по написаното от тях и често им попадам на мненията, дори без да искам. Т.е. при подобна пикантна тема, пусната от някой от тях, веднага ще разбера за кого говорят.

# 184
Момичета, темата си е напълно реална. От близо 10 години съм регистрирана тук. Винаги съм чела с голям интерес темите, помагала съм, отговаряла съм на потребителки. За какво ми е да пускам пързалки? Това за окръжието - аз дори не ги различавам термините кое е окръжие, звено и т.н. За мен все са си неща свързани с казарма. Не съм момче и такива неща никога не са ме интересували в детайли. Голям проблем с това окръжие. Може и поделение да е. Не намирам разлика. Помня, че мъжа ми и кума са споменавали думата "окръжие" когато са говорили за казармата. За това го написах.

За момента съм се дистанцирала и от приятеля ми, и от кумовете. Но идват празници и вероятно пак ще се събираме семейно. Не знам как да се държа в тяхната компания без да се чувствам некомфортно. Ще следя дали и те ще се дистанцират от мен. Ако кумата знае за забежките може да му е казала на кума, че питам нещо в тази област и да разберат, че имам известни подозрения. На приятеля ми, ако пак ми се хвали, ще гледам да отклонявам темата. Като цяло оставам в неутрална позиция на този етап. За съжаление все още съм като ударена с мокър парцал. Точно в това семейство, което винаги ми е било за пример, не съм очаквала подобна случка.

# 185
  • София
С приятели като теб, на твоите приятели не им трябват врагове.

# 186
Не го мисли толкова, поддържай си отношения с хората и не им се ври в чаршафите. Не е твоя работа. Кажи и на гея да не навлиза в чак такива подробности, като има нещо сериозно, да показва снимки и да те запознава, ама иначе да си разказва анонимно историите, че виж в какво те забърка. И все пак ми е странен двойния стандарт - драма и размишления как и дали да кажеш на приятелката, а на гея и дума не обелваш, че принцът му е женен.

# 187
Ако кажа рискувам да загубя трима приятели, които са ми ценни в различна степен. Не знам всеки от тях по какъв начин ще реагира. Кумата ми се струва, че знае нещо относно интимния живот на мъжа си, което не пожела да каже, поне вчера по реакцията която направи останах с такова впечатление. Направи студено изражение и отклони темата. Ако знае нещо - вероятно са се изяснили и са намерили причина да продължат да са семейство вероятно в името на децата или заради нещо друго. Не е моя работа да човъркам, ако помежду си са се изяснили. 

# 188
  • София
Не е важно дали кумата знае. Важното е, че вече целият град знае. Wink

# 189
По-скоро целия свят. И на мен ми се визуализира вече картинката, без да ги знам даже хората, представих си ги даже как изглеждат Simple Smile

# 190
Не е важно дали кумата знае. Важното е, че вече целият град знае. Wink

в Библията пише "Защото всичко скрито ще излезе наяве. Всяка тайна ще бъде разкрита." Каквото има да става ще стане. Като имаш тъмна страна, има опасност да бъде разкрита.
Но пак казвам, аз не бих се навирала в хорските чаршафи.
И без бг мама целия град пак може да знае. Градските клюки си намират пътя, независимо къде се обсъждат.

# 191
За съжаление все още съм като ударена с мокър парцал. Точно в това семейство, което винаги ми е било за пример, не съм очаквала подобна случка.

Ти по-добре се вгледай по-внимателно в мъжа си, защото е абсурд приятелят му да е развил страст към другите мъже изневиделица. Отдавна е имало индикации и щом мъжът ти се прави, че не е знаел, не му е чиста работата.
Да не се окаже накрая, че всички около теб знаят за мъжа ти, само ти не. И докато си заета да ровиш в хорските чаршафи, не се знае кой се търкаля в твоите.

# 192
Кумата ми се струва, че знае нещо относно интимния живот на мъжа си, което не пожела да каже, поне вчера по реакцията която направи останах с такова впечатление. Направи студено изражение и отклони темата.
Нима е станало въпрос за интимния живот на мъжа и?
Какво си казала?!

# 193
Ако толкова са ми били за пример, аз бих заподозряла, че геят си фантазира.
Струва ми се, че тук има доза злорадство - "ха, за пример ми били, а тоз се тряска с мъже, явно има проблеми в рая, а?"
Не бих се намесвала и не бих коментирала. Ако има минимален шанс да не е истина, бих съжалявала до края на живота си, че съм клюкарка и интригантка и внасям смут в чуждо семейство.

# 194
Още ли се пързаляте?  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт