Коледната трапеза: вкусна храна, празничен уют и гостът на вечерта – Дядо Коледа

• 14 709
  • 536
  •   1
Отговори
# 45
  • Сф
Бих искала да ме заведе на някой топъл американски остров със семейството ми. За постоянно Simple Smile 😀

# 46
Би било истинско приключение да го посетим заедно всички, вместо той да идва при нас.

# 47
  • София
Бих го разпитвала за Лапландия, за неговия живот и пътешествия. Simple Smile)))

# 48
  • София
Ако може поне за една вечер да върне всички мой близки, които ги няма вече.

# 49
  • Другата България
Бих си пожелала само и единствено здраве за семейството ми.
Нищо друго не ми е необходимо.

# 50
Би било приказно усещане. Най-големият ми подарък ще бъде близките ми да са живи и здрави, е и някое пътуване до Лапландия няма да бъде излишно.

# 51
Ако Дядо Коледа ни посети, бихме искали да ни зарадва с топло и вълшебно преживяване, което да остави спомени за цял живот. Представям си как всички сядат около елхата, а той разказва истории за Северния полюс и своите приключения с елените.

Може би ще донесе подаръци, но най-ценният би бил вълшебен момент – например, да видим как се изработват играчките в неговата работилница чрез магия, или дори да „полетим“ с шейната му за кратко.

За децата в семейството най-голямата радост би била да си поговорят с него лично и да го попитат как успява да зарадва всички деца по света за една нощ. А за нас, възрастните, подаръкът би бил споделено време и вяра в чудеса, защото понякога това е най-важното.

# 52
  • София
Бих си пожелала някое хубаво пътуване, емоцията от което да споделим цялото семейство и да си създадем още един прекрасен спомен заедно.

# 53
  • При децата ми
Да заповяда! Ще го гостим, ще го напоим и ще се радваме да ни донесе здраве, мир, късмет и благоденствие!

# 54
  • София
Искам да ми донесе златна рибка, която изпълнява по три желания на ден. Може и на седмица 🙂

# 55
Ако Дядо Коледа дойде на гости при нас, бих искал да ме зарадва с нещо, което ще остане в паметта ми завинаги - преживяване, а не просто материален подарък. Мечтая за вечер, изпълнена с магия и уют, където ще можем да се съберем всички заедно, да споделим истории и да се насладим на топлината на семейния уют. Представям си, че след вечерята ще излезем навън, където снегът тихо пада, и Дядо Коледа ще ни заведе на вълшебна разходка с шейна, теглена от елени. Ще летим над осветените къщи и ще се наслаждаваме на зимния пейзаж, а той ще ни разкаже за различни приключения от далечни места.

# 56
  • Пловдив
Здраве за цялото семейство и една почивка за мен на далечна дистанция Wink

# 57
  • моята мила родна страна
Да донесе здраве и късмет за мен и семейството.

# 58
Да сме живи и здрави, това ще си пожелая:))

# 59
Бих си пожелала здраве! Да бъда здрава, за да отгледам дъщеря си и да имаме хубави моменти заедно! Искам да бъда здрава, за да се грижа за нея, защото в момента не съм и искам да оздравея. Няма нищо по-ценно от това да сме здрави, за да прекарваме пълноценно времето си, вместо да лежим болни.
Дай Боже на всички здраве, за да виждаме щастливи хора навсякъде!
Весели празници!

Общи условия

Активация на акаунт