Коледната трапеза: вкусна храна, празничен уют и гостът на вечерта – Дядо Коледа

• 14 705
  • 536
  •   1
Отговори
# 30
Бих го помолила да ме заведе в Лапландия и да ми покаже всичко за работния му процес. Ааааа и да видя джуджетата

# 31
Една хубава морска почивка с децата през лятото.

# 32
  • ...живея на последния етаж...
Ще си пожелая да се съберем цялото ни разширено семейство в хубава дървена къща високо в планината. Навън сняг, сняг, а вътре запалена камина и червено вино. Като в приказките!

# 33
  • София
Най-голямата ми мечта, за която се боря от години, няма как той да я изпълни, така че бих се зарадвала на ваучер за пътуване под елхата. 😊

# 34
Бих си пожелала освен здраве и поне една екскурзия в чужбина.

# 35
Да ни разкаже за Лапландия, да ми припомни детството, да ми разкажеш за близки и роднини, което не са вече сред нас. Ще се почерпим и ще си разказваме истории😀

# 36
  • на последния етаж
Много бих искала да се върна в детството.

# 37
Ако Дядо Коледа потропа на вратата ни, ще го поканя на трапезата, ще гостя елените му, и ако успея да се вредя от децата, ще го разпитам за живота му в Лапландия. За подарък ще пожелая здраве на цялото семейство, а лично за мен, да ме вземе да обиколя света заедно с него на шейната, докато разнася подаръците.

# 38
Би ми било достатъчно да е с нас на масата. Усмивката на детето ми е най-големият подарък Simple Smile

# 39
  • Там...
Мечтана семейна почивка в Швейцария, във възможно най-коледната къща Simple Smile

# 40
Ще е огромно щастие за всикчи в къщи, особено за децата. Може би ще си пожелаем семейна почивка и здраве за всички.

# 41
Ще си поискам нещо изключително материално, което няма как да си позволя и това, че е екскурзия до Исландия. Е, също и здраве за мен и близките ми хора.

# 42
Бих си пожелала,всички мои близки да са здрави! Напоследък, в семейството ми има ужасно много мъка. И все е свързано с онкологични заболявания. Просто искам здраве! За да сме заедно по-дълго.. ❤️

# 43
Бих пожелала моето семейство и близките да са здрави.

# 44
  • Пловдив
Представям се, как сме се събрали на Бъдни вечер с нашите родители и трите ни деца! Малките близнаци са на 14г, момче и момиче, голямата им кака е на 25г.+кандидат зетя. Е, когато Дядо Коледа позвъни, ще го поканим и със сигурност много ще се забавляваме заедно. А какво бих си пожелала, разбира се, здраве за всички близки и приятели! След това бих искала да сбъдне желанията на деца, които ние не сме успяли да сбъднем до момента. И чак тогава, ако има време и за мен, бих си пожелала екзотична екскурзия, до Мексико, да речем Simple Smile А ако е много щедър, защото сме били послушни, един околосветски круиз Wink

Общи условия

Активация на акаунт