За връзките между разведени с деца с такива без

• 17 296
  • 521
  •   1
Отговори
# 165
Защото усещаш на по-първично ниво, че ще загазиш, но пък "болната " част от теб иска да ти се докаже... има някаква част от теб, по-голяма или малка, която се надява, че ще ти опрпвергае негативната интуиция, или че ще седне нещо да ти се доказва

# 166
Защото усещаш на по-първично ниво, че ще загазиш, но пък "болната " част от теб иска да ти се докаже... има някаква част от теб, по-голяма или малка, която се надява, че ще ти опрпвергае негативната интуиция, или че ще седне нещо да ти се доказва
Така е да имам много негативна нагласа.Но аз винаги имам такова усещане към мъжете,че искат да ме "използват". И съм прекалено предпазлива вече към всички,не само към него

# 167
За какво дс те използват ?

# 168
Още ли се дъвче тази тема.Какво точно не ясно има в картинката не знам? Женен или Не ? Разведен или Не?Пичът ти е казал че не иска връзка.От моя гледна точка щях хубаво да си помисля и да стигна до извода че е още влюбен в бившата си . Няма и година от тяхната раздяла.Късаш ,блокираш игнор и точка .

# 169
За секс,неангажиращи отношения..

# 170
Не се ли предполага , че ти трябва да си прекарваш добре също ? Защо да те изпозлват ? Ти не получаваш  ли хубави емоции и преживявания ?

# 171
То, за да те използват, ти не трябва ли да позволиш преди това?
Ти какво очакваш – той да влезе във връзка с теб ли?
Та вие още не сте се виждали?
А и предвид порядките му, дете, прясна бивша, не бих тичала за връзка веднага.
По-добре е да е неангажиращо за теб даже.

# 172
Авторката, май не знаеш какво искаш. Много си непоследователна.

# 173
За секс,неангажиращи отношения..

А, добър ден! Той ти е казал в прав текст, че няма сериозни намерения към теб, сещай се, че чисто сексуални, ти още се чудиш дали иска да те използва за неангажиращи отношения и секс.
Моля те, кажи, че е пързалка темата, не може да има чак толкова наивна... хм... не мога да се сетя в момента за подходящ и политкоректен синоним.

# 174
Авторката, май не знаеш какво искаш. Много си непоследователна.
Напротив ...знам,че не искам някой да ми губи времето

# 175
Ами тогава, казваш чао и кой от къде е...Няма смисъл да се започва изобщо нещо си.

# 176
Като чета мненията ти , дори и да е разведен наистина теб те дразни , че има дете , човекът ти е казал , че в момента не иска сериозна връзка , единственият вариант в да го приемеш за забавление и да си ходил по почивки с него , ако ти допада . Не знам защо толкова се мисли и обсъжда , за начало излез с него и прецени .

# 177
Детето или децата в такива връзки са най малкият проблем особено ако са малки .Ще му купиш играчки и ще се заобичате . Гадното е ако нещата с чувствата не са преживяни .Дали ще се срещнат бившите? Няма как да не се срещнат.Или очакваш като е с теб той да забрави за детето си ,а заедно с детето върви и майката.Аз затова се аргументирам че е прясно разведен има вероятност чувствата да не са приключили.Всичко е строго индивидуално и това няма как ние да ти го кажем.Но ако това ти е целта на темата ти тук трябва да го преглътнеш че ще се срещнат.Затова ще ти дам още един съвет, който дадох и на моята позната.Ако си от този тип жени или мъж който ревнува партньора си ,дори ако някой от срещуположния пол го поздрави не се захващай с разведен с дете.

# 178
Aко ревнуваш от поздрав трябва да работиш върху себе си

# 179
Aко ревнуваш от поздрав трябва да работиш върху себе си
Това е проблема .Видях някакви стари снимки тримата с детето и още са ми пред очите .. непрекъснато се заяждам.Няма смисъл

Общи условия

Активация на акаунт