За връзките между разведени с деца с такива без

• 17 216
  • 521
  •   1
Отговори
# 270
  • Out of the Mix
Разбира се, ЧС, дупедавци много, но американците са си най-големите рекетьори, дупе да им е яко на румънците, и не само. Нашите баламурници са най-големите гьонсурати и евтини глупаци, продажници, мога да квалифицирам много. Всичко е сделка и проценти, сфери на влияние и бизнеси, пари, ресурси.

Рокса, споко той ще идва, ще те взима и връща, това да ти е проблемът. Много си лесна и скромна - да има работа, кола, жилище. Свалила си и ти критериите...започнало е самопредлагането отдавна и при теб. Stuck Out Tongue Winking EyeSweat SmileSmile

# 271
  • София
Винаги съм била скромна. Обаче вече не съм на пазара, та да се предлагам.

# 272
  • Out of the Mix
Няма значение за мен дали си, или не, така звучиш.

# 273
  • Melmak
Какви зелени карти, какви лотарии. Тук пишете глупости..
Това е лотария, което означава, че може да те изтеглят, ама може и не. Ако те изтеглят не означава да заминаваш. Означава, че имаш шанс и след куп проверки и тн, евентуално може. Отнема месеци и е з ахора, които желаят трайно да се установят там. А не за някоя наивна девойка, тръгнала да гони да не казвам какво, че ще ме изтрият (един гол..)

# 274
  • Paris, France
PriMadonna, не винаги удрят печат за 6м и не знам как решават кога да сложат 6 и кога 3. Това за хора с паспорти на държави, които имат Visa Waiver. Познавам доста хора, които ходят по 3 или 4 пъти годишно и понякога им слагат печат за 3, а друг път за 6 месеца. Понякога даже на семейства слагат 6 месеца на единия съпруг и едното дете и 3 на другия съпруг и другото дете.

Да иде за 6 месеца или даже 3 означава да си напусне работата в БГ или да вземе дълга неплатена отпуска. Тя не е ученичка, та да иде за лятната ваканция, която по спомени в БГ е 2.5-3м в гимназията. Пак опираме до ресурси. Вече ако има неин бизнес и има кой да го наглежда е леко различно, но не много.

Спечелването на зелена карта пак изисква входна виза. Инвеститорската виза също е голяма разправия и доста пари.

Ти си отишла млада, сама и с желание да поживееш в САЩ. Нея САЩ не я влекат за живот и даже почивка. Ако е искала, да е отишла 100 пъти досега - на бригада, на гости, на учебен обмен. Ако иде, отива за мъж, който вече е разведен и с налично дете.

Забележи, че мъжът е доста пресметлив и претенциозен - казал и, че има всички качества за съпруга. Малко звучи като околните американки и всякакви други да нямате качествата, които той търси и които турска туркиня не е покрила. Не знам какво очаква, но аз от толкова взискателни за съпружески качества бягах, а от вече бащи бягах с 200, дори и нищо да не изискват.

Авторката явно я боцка леко, че той има дете. Темата така е озаглавена. Има си нейните резерви. И аз имах с мъжа ми, но сме заедно от почти 3 десетилетия. Само дето той идваше редовно, съгласи се той да дойде при мене и държавите, в които живеехме бяха съседни.

Ако питаше да почне ли връзка с живеещ в САЩ, който да идва да я вижда, щях да и кажа да. Да си усложнява живота в сегашната международна обстановка и трудов пазар - тя си знае. Аз не бих и това и най-дебелата индианка или чикана не би го направила. Американка ще си напусне ли работата в Сиатъл или Бостън за да иде да лежи 3 месеца в Тексас?

Сетих се да и кажа да си сложи спирала или противозачатъчни инжекция преди да иде, че сега при вас абортите хич не са лесни, даже и ранните с хап.

# 275
Историята познава трансконтинентални връзки, ама на този мъж нещо не му е наред на пръв и втори поглед. Турчин с уж успешен бизнес в щатите, пък се развежда с жена си, която се връща в Турция, защо не е останала там в района. Пък се връщал до Турция само за рождения ден на детето. Мъж с възможности ще си осигури бившата жена и детето близо до себе си. Кой знае кви  неща ще изплуват...

# 276
  • По света и у нас
Само  ще ви кажа, че аз спечелих зелената без да съм пуснала една декларация без дори да съм искала, имам една съученичка, което на времето изобщо не беше популярна поради пропорциите си, сега е щастливо омъжена за милиардер тука и то млад и хубав. А нашата авторка е много хубава, такаче знае ли човек от къде ще кацне птичето! За едно заминаване ли се тюхкате.

# 277
  • Paris, France
Ооох, не е в заминаването проблема. Ако тя искаше да дойде на бригада, на гости у вас, на хотел или с каравана да обикаля САЩ, щях да и кажа да тръгва. Мъжът се държи странно и на 30г е разведен с 3 или 4 годишно дете.

Аз не казвам, че не може да намери любов в САЩ, да се ожени за милиардер, за турчин, който живее там, за латинос или какъвто иска. Казвам, че трябва да размисли и да си уреди нещата.

За да си спечелила зелена карта трябва да си пуснала документи за лотарията или някой да ги е пуснал вместо тебе. Няма вариант да дойдат на крака без да си играла лотарията.

# 278
  • Down south
Само  ще ви кажа, че аз спечелих зелената без да съм пуснала една декларация без дори да съм искала
Как си спечелила, без да си участвала, освен вашите да са те завели.

Пътя за авторката е годеническа виза, ако нещата  действително са сериозни.

# 279
Като жена не бих се доверила на мъж ,а той е даже разведен.Според мен има 70%шанс да се окаже някой алкохолик, комарджия или наркоман .В Америка наркотиците се гълтат като бонбони,а това е Америка !Не е да кажем Англия, защото там дори да останеш без покрив над главата,все ще намериш някой кола ,чрез Facebook да се прибереш ,но това е друг континент.Друго, ми идва на ум авторке !Спали ли сте заедно ?Знам че това трябва да ти е най малкият проблем,но какво ще стане ,ако корнишона не става?

# 280
Че Тръмп какво иска да прави Америка пак велика - тя и сега е велика, ако за всяка пълничка мацка чака по един милиардер, готов да се омъжи за нея, и също така съм чувал, че по улиците се търкаляли долари, че може да си милионер от инстаграм или от онлифенс още по-добре, и че на летището въобще не проверяват имаш ли виза или нямаш, а са отворили широко вратите за всеки желаещ да забогатее.

# 281
Аз тук трябва да се съглася с Даниела 85, туркиня няма току-така да се разведе с малко дете, то и българка, де, ама при туркините са още по-сериозни нещата.

# 282
Големи конспирации се развиваха тук. Ами като не станат нещата си хваща самолета и обратно. Чудо голямо станало.

# 283
  • По света и у нас
Точно, че чак и комарджия бил че и пияница... Ми да дойде и да види че не е за нея. Чудо невиждано, после ще разказва на внуците колко са гадни турците.
Межди другото тук има една група турци, държат един ресторант, станахме им постоянни клиентки защото са симпатяги.

# 284
Ооох, не е в заминаването проблема. Ако тя искаше да дойде на бригада, на гости у вас, на хотел или с каравана да обикаля САЩ, щях да и кажа да тръгва. Мъжът се държи странно и на 30г е разведен с 3 или 4 годишно дете.

Аз не казвам, че не може да намери любов в САЩ, да се ожени за милиардер, за турчин, който живее там, за латинос или какъвто иска. Казвам, че трябва да размисли и да си уреди нещата.

За да си спечелила зелена карта трябва да си пуснала документи за лотарията или някой да ги е пуснал вместо тебе. Няма вариант да дойдат на крака без да си играла лотарията.
Да за това трябва най -много да помисля и да си уредя нещата.Не съм напълно запозната в момента със всички подробности .Преди да направя нещо винаги го обмислям .Опасявам се,че може да ме подведе с нещо ..трябва да съм много добре запозната със всякакви детайли и документи .

Общи условия

Активация на акаунт