За връзките между разведени с деца с такива без

• 17 186
  • 521
  •   1
Отговори
# 285
...имам една съученичка, което на времето изобщо не беше популярна поради пропорциите си, сега е щастливо омъжена за милиардер тука и то млад и хубав. А нашата авторка е много хубава, такаче знае ли човек от къде ще кацне птичето!

Е, то и ти си млада и хубава, ама нито си омъжена, нито има милиардер на хоризонта.
Не мога да повярвам, че някой сериозно може да подстрекава непозната жена да рискува при такива условия.

# 286
  • Пловдив
Да бе, то така се печели зелена карта - решаваш и готово. Който не е пробвал, той не е успял, нали така. Не е като да е лотария и да е на късмет. И май някой е забравил, че се тегли веднъж годишно и си има срокове, не е когато ти скимне, и хоп - зелена карта
Да не се лъжем - не е точно лотария. Наблюдавам как определени професии са с по-голям шанс да бъдат изтеглени уж случайно.

# 287
  • До хладилника, който обичам
От декември до април, 20 страници четене инвестирах време, емоции, и още не сте се взели!

п.с. не бих се вдигнала до друг континент на гости на непознат тайнствен мъж, който може да е, а може и да не е разведен, може да има, а може и да няма интерес и може да казва истината, а може и да лъже за всичко.

# 288
  • Пловдив
От декември до април, 20 страници четене инвестирах време, емоции, и още не сте се взели!
Това е "Дързост и красота" на форума.

# 289
Да бе, то така се печели зелена карта - решаваш и готово. Който не е пробвал, той не е успял, нали така. Не е като да е лотария и да е на късмет. И май някой е забравил, че се тегли веднъж годишно и си има срокове, не е когато ти скимне, и хоп - зелена карта
Да не се лъжем - не е точно лотария. Наблюдавам как определени професии са с по-голям шанс да бъдат изтеглени уж случайно.

Няма никакво значение това, шансът е 1-2% най-много, безумно е да се разчита на това

# 290

Няма никакво значение това, шансът е 1-2% най-много, безумно е да се разчита на това
Нямам намерение да кандидатствам за зелена карта.Той трябва да уреди нещата с визите

# 291
  • Пловдив
И той да ти плати билета, медицинската застраховка, разходите по визата и да ти вкара пари по сметката, които трябва да доказваш за визата.

# 292
  • София /Абсурдистан
Не е ли прекалено смело и откачено да се вдигнеш и да отидеш на другия край на света заради почти непознат, от когото може да се очаква всичко?

# 293

Нямам намерение да кандидатствам за зелена карта.Той трябва да уреди нещата с визите

Той за туристическа виза ли говори? Защото ако да, няма какво той да урежда, вие трябва да кандидатствате, той най-много да я плати. Скъпа е, та това е доста. За годеническа или съпружеска виза според мен е абсурд на този етап, но ако се стигне до там, той трябва да подаде повечето документи така или иначе.

Но според мен той не става

# 294

Абсолютно съгласна съм!

# 295
Слагаш си главата в торбата ако заминеш при този мъж,поне според мен.
Толкова те е омотал ,че не разсъждаваш трезво.

# 296

Той за туристическа виза ли говори? Защото ако да, няма какво той да урежда, вие трябва да кандидатствате, той най-много да я плати. Скъпа е, та това е доста. За годеническа или съпружеска виза според мен е абсурд на този етап, но ако се стигне до там, той трябва да подаде повечето документи така или иначе.

Да знам за туристическата ,че аз трябва да си подам документите и да ходя на интервю .Аз предпочитам този вариант ако изобщо отида там .А вече след това ако реша да оставам той ще трябва да се ангажира повече.Също мисля че е много рано за други видове визи а и за тях се чака повече доколкото знам

# 297
  • По света и у нас
Никого не подкокоросвам Grinning просто ме дразните с тоя нихилизъм пораженчески, все едно ще я изстрелваме в космоса без обратен билет. Ще дойде на шопинг момичето, челебито ще спонсорира, ще си почине от корпоративния свят.

Колкото до коментара, че не съм била омъжена и то за милиардер. Благодаря Како Сийке че ме имаш за млада и хубава Kiss, ама всеки си има негов късмет. Аз съм "благословена" със зелена карта, някои с милярдер. Подчертавам кавичките.

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 22:35 от PriMadonna

# 298
Слушай момиче, не прави глупости! Турците в Турция имат коренно различни разбирания за живота от нашите български. И дори да са галантни и свободолюбиви ТУК или НЕЙДЕ ПО СВЕТА там са еснафи и ти ставаш затворник.
Имах връзка с турски турчин като бях доста млада. Леле какво ухажване, какви приказки, какви пари се трошаха по мен. Приказки за брак, за пътешествия, каква омая и галантност. Пояснявам, че  дори не правех секс с него. Семейството му имаше доста добър бизнес тук. Заради мен започна да учи български. Да настоява да се запознае с нашите. Е, аз от самото начало си знаех, че баба ми като разбере ще ме убие на място /и не се шегувам наистина/ и после ще се тръшне от инфаркт, та ми бе ясно, че ние нищо сериозно няма да имаме.  Но един ден го питам след поредните обещания как ще живеем - ами как там в Турция. аз ще излизам с леля му, ще гледам децата. Питам защо с леля му и той шаштисан ме пита не съм ли искала да излизам. Ще излизам  - обяснявам, но защо с леля му. Е, че как така сама?!
Разделихме се по живо по здраво.
След половин година се засякал на една Нова година с приятелка, която го бях запознавала. Изчукал я и ми прати много поздрави и я заряза много гадно на майната си сама, че я бе и ударил Simple Smile)

Та така! Забрави това "знае как да се държи с жените". Нищо не знае - прах и лъжи. Знае как да говори. Ще свършиш затворена и бита нейде дето и вашите не могат да те спасят!

Също така като те гледам как си лапнала кукичката - ВНИМАВАЙ ЗА ТРАФИКА НА ЖЕНИ! В разказа ти има МНОГО червени светлини.  Нещо не е наред! Не отивай сама там! Това не е държава за сами пътуващи жени!

# 299
Подкрепям ПриМадона - да пробва, да види лИбов ли е, не е ли. НО... УМНАТА.
Да не проваля живота в България - първия път взема по-дълга отпуска и отива за малко 3-4 седмици. Ако накрая пърхат пеперуди, ще пише във форума, ще я съветваме.
И най-важното, предпазни мерки във всеки момент близки хора от двете страни на океана да знаят къде е. Има технологии и споделяне на локации. И т.н.
И накрая, да помни, че дори и да изпълниш мечтата си, може да се окаже, че е грешка и е нещастна.

Понеже говорим за Тексас, препоръчвам Герито да прочете книгите и статиите на страхотната Пепа Витанова - как първо е сбъднала всичките си мечти за брак, деца, живот в САЩ и за проваления брак, защото Далас не й е понесъл.    Ето една статия: https://www.jenatadnes.com/tema-na-broia/emigrantki-do-dalas-i-nazad/

Общи условия

Активация на акаунт