За връзките между разведени с деца с такива без

• 17 212
  • 521
  •   1
Отговори
# 255
Оф, на мен на крака ми идват и аз не мога да се влюбя, пък гледай жените как търчат след непознати по други континенти. Joy
Я, си седни на задника, излизай си с мъже, които физически са близо до теб. Размятай ги, пробвай ги, сменяй ги, ако не стават. Какво продължаваш да подсмърчаш за някакъв непознат за теб мъж!?
В Тексас да ходила при турчина. Боже, Боже, Алах, Махамеде и ти Буда мой!

# 256
  • По света и у нас
Ако и е писано да иде ще иде и без виза.
Той ще я издърпа.
Ако ли не, здраве да е не е трябвало.

Ае стига с това черногледство.

Чакай бе турчина в Тексас ли е? Мацко ако е в сан Антонио може да го познавам 😄

# 257
  • Down south
Ако и е писано да иде ще иде и без виза.
Той ще я издърпа.
Ае стига с това черногледство.
Ааа, я кажи за отиването без виза или издърпването.
Питам за една приятелка.

# 258
  • По света и у нас
Може да се омъжи за него в БГ ако той е гражданиин вече да я направи гражданка, а може да спечели зелена карта самата тя и да си се самоизпрати.

Аз заминах със зелена карта от лотарията. Като спечелиш картата мисля, че ти издаваха една имиграционна виза колкото да влезеш в Америка и от там си взимаш картата, която ти се полага и вече си резидент. Няма визи и глупости. Той ще и е спонсор за зелената карта или някой от неговите хора който е гражданин.

Това са технически подробности, които не са важни. Неведоми са пътищата господни. Да си изкараш една виза е въпрос на желание.

# 259
  • Down south
Докато чака да спечели зелената карта или този потенциален жених да дойде в България, за да се ожени за нея и да и осигури документи, може да минат години. Особено за първия вариант.
Неговите хора за какво точно ще я спонсорират?

Идеята за годеническата виза изглежда най-добра опция.  Не я обвързва. Отива, вижда за какво става дума и ако не и изнася, да се прибира.
 И авснсово да има координати и начин за връзка с местните власти.

# 260
  • По света и у нас
Споко и на екскурзия може да дойде и да остане 6 месеца да си прецени дали това е нейния мъж и нейната обстановка.

Не е нужно  да сменя вярата преди да го е разгледала  по обстойно дали свестен. Да иде при него да я поглези, както подобава да види дали ще и смогне на нея за 6 месеца.

Споко тука съм на един автобус разсотяние, ако се сбият ще спи у нас докато и намерим билет за БГ. Аз съм защитничка на любовта.

# 261
Може да се омъжи за него в БГ ако той е гражданиин вече да я направи гражданка, а може да спечели зелена карта самата тя и да си се самоизпрати.

Аз заминах със зелена карта от лотарията. Като спечелиш картата мисля, че ти издаваха една имиграционна виза колкото да влезеш в Америка и от там си взимаш картата, която ти се полага и вече си резидент. Няма визи и глупости. Той ще и е спонсор за зелената карта или някой от неговите хора който е гражданин.

Това са технически подробности, които не са важни. Неведоми са пътищата господни. Да си изкараш една виза е въпрос на желание.

Значи издават имиграционна виза, ама било без визи 😂 Ами имиграционната виза какво е? Баш виза си е. Ако се омъжи за него в бг, пак ще и трябва виза, пак имиграционна, година и половина отнема и гражданка чак след години.

Без виза евентуално може да пробва да мине границата нелегално през пустинята, ама не бих препоръчала.

Годеническата виза отнема над година също и ако каже, че не е сигурна, че иска да се омъжи, ще види виза през крив макарон.

# 262
  • По света и у нас
Пич повечето тук се тюхкат как, оле боже нямало да и дадат виза, трудно било. Ти спечели зелена карта и после няма да се тюхкаш. Приятелите ми дойдоха на екскурзия с екскурзионна виза, и вече забравиха за нея. Родителите ни идват пак с такава визи и се седят с месеци.
Това ми е мисълта.

Ако щеш се хващай за думите ми една по една. Аз не съм се блъскала с визи, даже не помня, че съм имала някаква 5 минутна виза дадена ми да вляза в Америка.

Рупайте си. Не можело, та не можело. Ти не можеш щото си знаеш че си смотан, тя може и да може.

# 263
  • Down south
Стигаме до извода, че нейното отиване в САЩ не е купуване на билет и кацане в Тексас от днес за утре. Явно трябват детайли, които отнемат време.
Авторката да пише, как върви подготовката и всичко останало.
Вече има форумен контакт, което не никак малко.

PriMadona, ти явно си примадона и визовите огеаничения/рестрикции не те ловят. Даже и роднини и приятели.

# 264
Да бе, то така се печели зелена карта - решаваш и готово. Който не е пробвал, той не е успял, нали така. Не е като да е лотария и да е на късмет. И май някой е забравил, че се тегли веднъж годишно и си има срокове, не е когато ти скимне, и хоп - зелена карта

# 265
Сега и покрай Тръмп са доста затегнати нещата, не е хихи-хаха.

# 266
  • Out of the Mix
Абе, готина е Примата, радетелка, ама нещата не са точно така, и само до желание и "аз искам".

Зелената карта е абсолютен късмет и се чака с години, това не е новина, или нещо ново, и малцина стигат до нея. Самото заминаване също отнема 6-8+ месеца. Нито е само до пари, още повече до желание. Дори преди години имах познати, идеални документално и финансово подсигурени в ранните 30, не ги пуснаха да заминат току-така, дори се бяха уредили да учат.

А турчлето не иска да идва тук, каква женитба в БГ.
Всичко е единствено и само съмнително, нищо повече.

Сега с чичо Тръмп е още по-трудно за "простосмъртните".

Ако не си специален, инвеститор, някой да гарантира оттам за теб, няма да стане, или връзки тук в посолството, но пак, американците могат да кажа "no permit".

Климатът в Тексас също не е за всеки.

# 267
Досега да е направил нещо, ако толкова е влюбен. По ми мяса, че никоя не му връзва там и се пробва в схеми.

# 268
  • София
Аз лично, дори до Горубляне не бих се вдигнала заради мъж.

# 269
Точно високият процент откази е официалната причина.
Но знаем, че не е само това.
Всичко е политика и дипломация, а корумпетата ни няма кой да допусне.
Румънците много усърдно работеха последно време и съвсем скоро ще имат 3 м. безвизови пътувания.

Те се съгласиха на американска база с ПВО ракети.  То ние купихме самолети, ама не се спазарихме.

Общи условия

Активация на акаунт