За връзките между разведени с деца с такива без

• 17 223
  • 521
  •   1
Отговори
# 240
Значи си стой на задника, да види, че има стопанин.
Аз не съм тръгнала да ходя никъде...
Видяхме се последно говорихме...
Нищо не съм решила. Казах му ,че искам да идва при мен ,за да му имам повече доверие...
Той призна ,че съм права и ще направи всичко възможно да се случи това.
Трябвало му малко време ,за да си уреди там нещата...И колко пъти да идва в България заради мен...Той заради детето си идва за няколко дни и това е.Така няма да станат нещата ,но риска просто ще бъде мой

# 241
  • По света и у нас
Аз пък съм ЗА да се иде и да види, нека да поживее с него след като любовта още продължава.

Може пък да не и хареса там или живота с него.
Няма какво да губи, сама е, обича си го човека, да заминава.
Ако не стане нищо, най-много да се върне, а може и по-добър да си намери тук.
Ако искаш пиши ми на лично за координати, и аз ще ти дам мои - нали и аз съм тук. Няма да те изяде кумчо вълчо. Ако те заключи турчина и не те пуска, ще ти пратя полиция и ще те настанят някъде на спокойствие. 
Със страх и стискане не се живее, не се стига далеч, с любов в сърцето и до Юпитер се стига.
Ае успех.

# 242
Така няма да станат нещата ,но риска просто ще бъде мой

Яснооо, сложила си си главата в торбата. Действай тогава. Ето, PriMadonna ти предлага рамо, ако имаш нужда от него.

# 243
  • Melmak
Авторке, наивна си. Последният мъж на земята ли е това?

Цялата история е много съмнителна, турчин с това зарязано дете в Турция и нов живот в Америка.

Можеш да станеш обект на трафик на хора!

Също така не разбирам защо не иска да си с годеническа виза? Нали е много сериозен?

Тази туристическата е ~340 лв за обработка на документите и явяване на интервю. Вече билет до Тексас сама можеш да провериш колко е. Там отиваш и нямаш познати, приятели. В непозната държава, с човек, на когото не можеш да имаш доверие. Наистина ли?

# 244
  • Paris, France
Скрит текст:
Това за туристическата виза не го разбрах. За турски граждани май искат, но ЕС гражданин няма нужда от виза за да отиде и седи в САЩ до 3 месеца. Понякога, на някои хора слагат 6 месеца печат на влизане, но не разбрах кому, как и защо.

Ако на мене някой ми каже да започнем отнякъде, ще му кажа да идва да ме вижда, като толкова иска. Така направи ММ и сме заедно почти 3 десетилетия и женени от над четвърт век.

Значи той зает с бизнеса, а ти си нямаш друга работа, ами ще му ходиш на крака чак в САЩ. А ти не си ли заета?

Прав е Revoker. В България и Турция е пълно с мъже, турци ако искаш. Поне е наблизо.

Off - не бих била доволна дъщеря ми да отива при мъже, които вече имат дете, дори и да и платят разноските.

Защо говорите глупости, на българските граждани им трябва виза за посещение в САЩ

Защото мислех, че след 18г в ЕС България е в списъка на Visa Waiver Program и валидно разрешение, което се получава дистантно (ЕSTA) е достатъчно, още повече абсолютно всички държави, членки на ЕС, барабар с Румъния са в този списък. Смаяна съм, че е все още нужна туристическа виза за редовия български гражданин (нестъпвал в Либия след 2011г, в Куба след 2021г итн). Извинявам се.

Някой знае ли защо България не е в списъка?

Geri1992, а родителите ти какво мислят по въпроса? Колко време мислиш да останеш в САЩ? Ако се разбирате, ще се ожени ли за тебе? Той кюрд ли е?

# 245
Като стигнете до момента, в който да ти преведе няколко хиляди долара по сметката: за билети, за виза, за добра с високи суми застраховка за период от три месеца ( а не каква да е,  +  застраховките за определени страни са по-високи от тези за ЕС ),  за други съпътстващи харчове ( предполага се, че тук оставяш своята работа, учене и пр.) ще стане ясно, какво е действителното му отношение.
Не става дума за пари и дали е стиснат, а дали иска да вложи във връзката ви или иска близостта и общуването на лесно, порядъчно момиче с близък до неговия манталитет. В Турция прилична жена от добро семейство без сериозни усилия от негова страна няма как да си намери. В Америка, тези, които харесва, няма да го погледнат, а масовката - не му импонира на нравите и вкуса.
Направо си дай сметката и му гледай сеира.
До десет дни нови обстоятелства ще му изникнат ...
А ако подходи делово и сериозно - ще подходиш и ти.

Само казвам, че момиче от добро турско семейство, което бе поканено в подобна от твоята ситуация само да види младежа и да се запознае с обстановката ( никакви близки отношения) и семейството му в друга държава, изпрати списък ( изготвен с помощта на семейството си), в който беше описано от изискванията за това, в какъв хотел да бъде настанена, до това, да бъде взимана с кола/такси, водена до кои забележителности, храна, отдих, културна програма и пр. и пр., та момчето беше принтвало този "чаршаф" с условия и наистина запази хотел, ресторанти,  изготви програма на девойката, която изпрати за одобрение.
Така се ходи при непознат мъж. При съпруг се ходи без условия, но това не е съпруг или близък приятел на питащата.
Не ги бъркайте тези двата щата.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 23:28 от Deborana

# 246
  • София
В момента има жестоки изисквания за виза в САЩ. Ако те набарат, че си с туристическа и ще се жениш или работиш, жална ти майка. Въобще всичко трябва да се спазва до запетайките, иначе - направо затвор.

# 247
Това за туристическата виза не го разбрах. За турски граждани май искат, но ЕС гражданин няма нужда от виза за да отиде и седи в САЩ до 3 месеца. Понякога, на някои хора слагат 6 месеца печат на влизане, но не разбрах кому, как и защо.
Българските граждани имат нужда от входна виза за влизане в САЩ. За получаване на такава трябва да се отиде на интервю и т.н.

Към авторката, имаш ли приятели в САЩ около този човек? Същият щат/ерия?
Имам познати само в Чикаго ...Той е в Тексас ,но честно казано изобщо не мисля,че  мога да разчитам на някого там

В Тексас без кола човек е за никъде. Ако не можете да шофирате и да си позволите своя кола и застраховка (двама души с една кола не е достатъчно), то тогава ще сте затворена цял ден вкъщи

# 248
  • Melmak
Невена, румънците от скоро са в този списък. До скоро и те бяха с визи, като нас. Май от ЕС сме само ние и Кипър тези, които имаме нужда от визи за туризъм.
За момента казват, че основна причина е високия процент откази, около 6%. Би трябвало да е под 3%, за да сме без визи.

# 249
Забравих да напиша най-важното: колко пъти дойде в България за да изкарате време заедно ?
Има празници, отпуски и пр.  И в космическата програма на САЩ да работи - все има почивни периоди за 4-5 дни. Ако имат семеен бизнес - също не е прикован с вериги и може да прелети океана за среща с уж най-важната за него жена в момента.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 23:58 от Deborana

# 250
Забравих да напиша най-важното: колко пъти дойде в България за да изкарате време заедно ?
Има празници, отпуски и пр.  И в космическата програма на САЩ да работи - все има почивни периоди за 4-5 дни. Ако имат семеен бизнес - също не е прикован с вериги и може да прелети океана за среща с уж най-важната за него жена в момента.

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 01:14 от Geri1992

# 251
  • Out of the Mix
Точно високият процент откази е официалната причина.
Но знаем, че не е само това.
Всичко е политика и дипломация, а корумпетата ни няма кой да допусне.
Румънците много усърдно работеха последно време и съвсем скоро ще имат 3 м. безвизови пътувания.

# 252
Авторке, наивна си. Последният мъж на земята ли е това?

Цялата история е много съмнителна, турчин с това зарязано дете в Турция и нов живот в Америка.

Можеш да станеш обект на трафик на хора!

Също така не разбирам защо не иска да си с годеническа виза? Нали е много сериозен?

Тази туристическата е ~340 лв за обработка на документите и явяване на интервю. Вече билет до Тексас сама можеш да провериш колко е. Там отиваш и нямаш познати, приятели. В непозната държава, с човек, на когото не можеш да имаш доверие. Наистина ли?
Аз просто мислих,че туристическата ще бъде най-добрия вариант за мен. Ако реша да отида и се запозная с обстановката.Може да не ми хареса и да се върна

# 253
  • Paris, France
Може да не ми хареса и да се върна

Може да ти хареса, а може и да не ти хареса. Не може, обаче, да не се върнеш. Не прави глупости да пресрочваш визата! Ако иска да идеш там, да ти плати да учиш или да ти извади работна виза!

# 254
Той се върна до Турция за много кратък период 2 пъти и дойде да говорим.Аз му казах,че няма как да стане аз да ходя и да го гоня по държавите...Турция Америка както му е кеф и аз да се нагаждам...С много зор се навива да направи нещо ,но като цяло иска аз да съм тази ,която го следва.Каза ,че  се извинява ,че не се е държал много добре с мен и,че не е направил нищо кой знае какво в началото . Т.е да се постарае повече.Била съм с много добро поведение като жена за брак и искал да се поправи ...Понеже все пак не му ходя по акъла.Казва,че ще организира и планира всичко и стига съм се оплаквала как да се случват нещата,а да го оставя той мъжа да ги планира .И затова не се разбираме иска да става каквото каже той

Общи условия

Активация на акаунт