За връзките между разведени с деца с такива без

• 17 156
  • 521
  •   1
Отговори
# 375
Нормално е да не ти харесва написаното. Дано те накара да помислиш.

1. Случаят на Софи Хейс (Великобритания)
Софи Хейс, британка, е подмамена от свой близък приятел, с когото е имала романтична връзка, да пътува до Италия. След пристигането си той я принуждава да се занимава с проституция в продължение на шест месеца, използвайки заплахи и насилие. След като успява да избяга, Софи основава фондация на свое име, която подпомага жертви на трафик на хора чрез програми за обучение и подкрепа. ​

Уебсайт: sophiehayesfoundation.org​
Имейл за общи запитвания: info@sophiehayesfoundation.org​
2022 Sophie Hayes Fo
Телефон: +44 7871 055114​
Адрес: Workspace, 154–160 Fleet Street, London, EC4A 2DQ, Великобритания

2. Случаят на Фрида Фарел (Швеция)
Фрида Фарел, шведска актриса и модел, е поканена на фотосесия в Лондон от мъж, представящ се за професионален фотограф. След пристигането си тя е упоена и държана в плен, където е подложена на сексуално насилие. След бягството си Фрида създава филма "Selling Isobel", базиран на нейната история, с цел да повиши осведомеността относно трафика на хора. ​

3. Случаят на Хлои Айлинг (Великобритания)
През 2017 г. британският модел Хлои Айлинг пътува до Милано за предполагаема фотосесия, уредена чрез интернет. Там тя е отвлечена от мъж, представящ се за член на престъпна организация, и е държана в плен с намерение да бъде продадена в т.нар. "тъмна мрежа". След шест дни е освободена, а похитителят ѝ е осъден на затвор. ​

# 376
Говорят се пълни глупости за отвличане и подобни. И се пренебрегва фактът, че този си е психар и че най-голямата опасност с него е домашното насилие, не трафик ба органи. Тя му казва не, той продължава.

# 377
Говорят се пълни глупости за отвличане и подобни. И се пренебрегва фактът, че този си е психар и че най-голямата опасност с него е домашното насилие, не трафик ба органи. Тя му казва не, той продължава.

А ти как разбра, че не става дума за трафик, а е психар? Защото тя казала НЕ и той я търсел?
Тц тц тц те тея с трафика на хора като чуят НЕ и си тръгват ...

# 378
  • До хладилника, който обичам
Бях му блокирала номера ..той ми писа от друг как съм могла да го направя ,аз съм отказвала толкова лесно от него и т.н
Чудя се защо да го прави аз му скъсах нервите трих го ,блокирах го и той пак ме вика и настоява да си вадя виза.

Фсмисаааал?
Нещо има да дели с теб или му висиш пари, че да държи сметка?
Love bombing предполагам знаеш какво е - като ти свалят звезди от небето и те карат да се чувстваш супер-дупер специална, полекичка ти стеснят мирогледа, докато се вариш жива доброволно и викаш, "я, минерални бани с топла вода". Често свързвано с мъже от изразено патриархални общества, които са с добро самочувствие и знаят как да завъртят главата на жена.
Давам ти най-често давания съвет в България - ми не знам, ти си знаеш.

# 379

А ти как разбра, че не става дума за трафик, а е психар? Защото тя казала НЕ и той я търсел?

Не знам нищо със сигурност, но това са някакви невероятни сценарии и са малко вероятно. Докато психари и насилници под път и над път

# 380

Не знам нищо със сигурност, но това са някакви невероятни сценарии и са малко вероятно. Докато психари и насилници под път и над път
Това са глупости отвличания ,трафик на хора  и т.н
Познавам приятелите му... всички включително и той са от много добри семейства в Турция .Доста от тях живеят Маями- Истанбул имат бизнеси и пътуват непрекъснато.А това вече дали стават като мъже е отделен въпрос

# 381
Е колко точно "малко вероятно" да е? Голям зор да я кани, за да я ошамари! Пък Герито и мисли, защото е безумно влюбен! Wink

Данни за 2023 г. (ЕС) - трафик на жени
Общ брой регистрирани жертви: 10 793 души в Европейския съюз.​
European Commission

Жени и момичета: 63,3% от жертвите са жени или момичета, което представлява приблизително 6 828 случая.​

Основни форми на експлоатация:

Сексуална експлоатация

Принудителен труд

Отстраняване на органи

Други форми на експлоатация​

Регистрирани жертви на 1 милион жители: 24 в ЕС.​

Страни с най-високи нива на регистрирани жертви на 1 милион жители:

Люксембург: 157

Гърция: 51

Нидерландия: 49

Австрия: 47

Швеция: 45​
European Commission

Страни с най-ниски нива:

Хърватия: 5

Литва: 5

Чехия: 2​

Тези данни са предоставени от Евростат и отразяват регистрираните случаи на трафик на хора в ЕС през 2023 г. ​Представете си пък колко са нерегистрираните!

Чакай да го изпиша ПРИБЛИЗИТЕЛНО ЕДИНАДЕСЕТ ХИЛЯДИ ЧОВЕКА ВСЯКА ГОДИНА!!!!

# 382
С тези преувеличени глупости само я карате да спре да ви взима насериозно.

Защо си мислите, че на насилниците им е някаква цел да ошамарят жената? Тяхната цел е подчинение от нейна страна и ако тя си позволи да не му се подчини, той тогава прибягва до други методи да я накара - може да са шамари, но и други видове тормоз има. В случая тя му казва не, остави ме, той се ядосва, че тя не го слуша и че е посмяла тя да го разкара и не се спира да я търси. Ако кажете не на някой мъж и той не го уважи, това е знак, че с него никога не сте в безопасност. Сега дали е трафикант на органи няма особено значение, защото явно не ви уважава. Това да кажеш на някой да не ти пише и той да продължи, не е признак на дълбока любов, а на контрол

# 383
И какво точно им "познаваш" на приятелите му атворке? На големите бизнесмени Турция - Америка! Ама то бизнес до бизнес, семейство до семейство дето не смогва да кацне прелитайки континенти! Какво точно им знаеш на семействата? Колко от тях ще те защитят по какъвто и да е начин?
Хайде играй го "малката булка" - за статистиката си +1. Аз даже и няма да разбера за да се ядосам или да те съжаля!

# 384
И какво точно им "познаваш" на приятелите му атворке? На големите бизнесмени Турция - Америка! Ама то бизнес до бизнес, семейство до семейство дето не смогва да кацне прелитайки континенти! Какво точно им знаеш на семействата? Колко от тях ще те защитят по какъвто и да е начин?
Хайде играй го "малката булка" - за статистиката си +1. Аз даже и няма да разбера за да се ядосам или да те съжаля!
Разбирам опасенията ви
Не знам дали биха ми помогнали ,но знам ,че не биха ми навредили

# 385
  • Paris, France
Само дето той ти е казал, че приятели вече в Турция нямаш. И това за хора, с които сте били в една компания.

# 386
Само дето той ти е казал, че приятели вече в Турция нямаш. И това за хора, с които сте били в една компания.
Да, каза .Много неща казва...той  се дразни ако имам мъже приятели и за облеклото.Как съм се обличала като излизам. Но може да си говори каквото иска ,кой го слуша

# 387
И какво мислиш, че ще стане, ако живеете заедно и той почне с тези изисквания и ти не го слушаш??

# 388
И какво мислиш, че ще стане, ако живеете заедно и той почне с тези изисквания и ти не го слушаш??
Ами аз и сега му казах ,че мога да се обличам и да ходя където си искам..Шегувал се можело да правя каквото искам.Не знам какво може да стане аз не търпя контрол. Самата аз обичам да става каквото кажа .Търпяла съм ако обичам някого съобразявала съм се с някакви капризи ,но в рамките на нормалното

# 389
Не търпиш контрол, ама обмисляш да отидеш при мъж, който е показал контрол. Не се шегува той, опипва почвата. Със сигурност ще го изиска това по-нататък. И ти както бе търпиш контрол уж, какво ще направиш в нова страна, напълно зависима от него? Нищо.

Общи условия

Активация на акаунт