За връзките между разведени с деца с такива без

• 17 291
  • 521
  •   1
Отговори
# 135
  • Най-сетне у дома
Залагам 5 лева, че не е разведен!
Аз ще си го кажа направо - турските мъже ни имат за боклуци за забавление.

Зачетох темата с идеята да видя, дали някой вече го е казал.
И повече залагам, че не е разведен.
И това именно препоръчвам на авторката - да се убеди, че е свободен. Често установяването на брачния статус на турски мъже е много, много трудно. Паралелните семейства са масови. Турчин да се раздели с майката на малкото си дете не съм виждала. Прави се паралелно семейство просто.
Репликата "Ти повече приятели в Турция нямаш" дори и няма да я коментирам.
Както и "Какво ти има, че не си се омъжвала досега".

Дано се отнесете отговорно към живота си.

# 136
Сега се сещам че има и още един вариант който ще ви обясня като човек от същата боя т,с мюсюлманка .За нас религиозният браг е много по важен.Масово помаците и турците ходят да подпишат само при ходжата.Религиозният браг в Исляма се нарича НИКЯХ .За нас другият браг няма стойност.Масово на запад сега не знам в САЩ,но просто се отива пред нотариус и се подписва документ с партньора ти че живееш на семейни начала с даден човек, което няма юридическа стойност като гражданският и ако се раздели двойката просто отива единият в общината и подавя заявление че излиза от този съюз.Това се прави с цел защита от домашно насилие и за да може ,ако има деца те по лесно да станат наследници на родителите си .Може и при него да е такава работата.Всеки знае че в Корана се разрешава повече от две жени.Ти може просто да си избрана за законно да станеш втората .

# 137
Сега се сещам че има и още един вариант който ще ви обясня като човек от същата боя т,с мюсюлманка .За нас религиозният браг е много по важен.Масово помаците и турците ходят да подпишат само при ходжата.Религиозният браг в Исляма се нарича НИКЯХ .За нас другият браг няма стойност.Масово на запад сега не знам в САЩ,но просто се отива пред нотариус и се подписва документ с партньора ти че живееш на семейни начала с даден човек, което няма юридическа стойност като гражданският и ако се раздели двойката просто отива единият в общината и подавя заявление че излиза от този съюз.Това се прави с цел защита от домашно насилие и за да може ,ако има деца те по лесно да станат наследници на родителите си .Може и при него да е такава работата.Всеки знае че в Корана се разрешава повече от две жени.Ти може просто да си избрана за законно да станеш втората .
Имат граждански брак сключен.
Видях преди 5 години са правили голяма сватба в Турция

# 138
Определено  че е друга култура (прочетете шариа, какво мъжете всъщност мислят за жените) е по голям червен флаг от това че е разведен.
И моя партньор има дете от минала връзка, но това не е проблем. И ние си имаме прекрасно детенце. Това не го прави човек втора класа.

Ще дам и друг пример: преди няколко години с приятеля ми бяхме в Египет. Еми да, имаше разлика дали съм сама навън или с него.
Гледат на нас европейките като на лесни жени. Факт

# 139
Как не е проблем?Няма и година от раздялата му .Не е проблем да се разведеш ,но едно е да срещнеш един разведен от десет години примерно ,а друго да няма още година от развода му .Най малкото в момента ще иска да живее,да прави секс всяка нощ с различна ,да пътува,а не да мисли как да си върже още едно въже.

# 140
Много генерално се говори тук и се осъжда човек, който ни е непознат на всички. Чак пък 99 % да са боклуци…или пък това за шериата 🤦♀големи глупости се изписаха.

# 141
Много генерално се говори тук и се осъжда човек, който ни е непознат на всички. Чак пък 99 % да са боклуци…или пък това за шериата 🤦♀големи глупости се изписаха.
Мен това ми е странно никой не взе под внимание че няма години от развода му ,а се захванаха с религията.Ми ,то и при християните що се отнася до връзки с разведени ги има такива неща.Аз наблягам на това че е прясно скъсал синджира и не му е до намирането на нова жена.

# 142
Мен това ми е странно никой не взе под внимание че няма години от развода му ,а се захванаха с религията.Ми ,то и при християните що се отнася до връзки с разведени ги има такива неща.Аз наблягам на това че е прясно скъсал синджира и не му е до намирането на нова жена.

Напротив, аз го написах някъде по-рано, че прясно разведен няма да иска да се бракува веднага или набързо и това е съвсем нормално.

# 143
  • София /Абсурдистан
Има една приказка - нямала си баба белица, купила си козица.
Момиче, търсиш си белята.

# 144
Мъж, който те е харесал, напира да те види и се срещнете.
Мъжете са напористи когато искат някоя.
Ако се офлянква, си му компромис или няма нищо друго на хоризонта.

С малко думи, точно в целта. Важи и за много други теми и дилеми!

# 145
  • София

Тъй като сега си общуваме повече ,говорим си на и на камера понеже е в Америка ми каза, че аз повече приятели съм нямала в Турция.Тоест само той бил.И беше доста сериозен,което ме притесни

Бягай с 200 дори само от това изречение... изтървал си е човека и си е показал зъбките. Не са ок нещата.. днеска си хабиби, а утре ще си забулена, боса и бременна до печката...

# 146
Мъж, който те е харесал, напира да те види и се срещнете.
Мъжете са напористи когато искат някоя.
Ако се офлянква, си му компромис или няма нищо друго на хоризонта.

С малко думи, точно в целта. Важи и за много други теми и дилеми!
Така е съгласна съм ...
Но все пак живее в Америка ,има си някакви ангажименти, работи също .Не е като да си няма никаква работа.
Той ме попита дали искам да дойде ,каза също,че би се радвал да прекараме заедно Нова година...Но аз му казах като се прибере тогава ще говорим.По принцип щеше да се връща след празниците. Аз също не знам какво да правя и се чудя .И той вижда,че аз не съм сигурна дали искам да се видим какво да настоява да се връща само заради мен
Това,че няма как да разбера дали е разведен наистина ме спира

# 147
  • София
Аз ще ти кажа какво да правиш. Планирай си едно хубаво празниците със семейството и приятелите, пък той ако дойде - дойде.

# 148
Има как да разбереш дали е разведен. Поискай да видиш документа за развод .

# 149
Младо, хубаво момиче... Няма ли други мъже наоколо? Аз съм в щастлива връзка с разведен мъж с дете, но с турчин никога не бих се хванала. То е... съвсем друга култура, друг един свят.

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 16:22 от Nightshade

Общи условия

Активация на акаунт