За връзките между разведени с деца с такива без

• 17 265
  • 521
  •   1
Отговори
# 210
И би трябвало да получи отговор да се нареди на опашката от кретени, а не да тръгне да се доказва.
Все някъде ще има някой, който да знае кой следва да се доказва.
Аз му казах щом не иска да си общуваме значи се разминаваме.И ще забрави да има нещо с мен като се прибере

# 211
Ама той иска да си общувате.
Ще си поразнообразите живота.
Той приятно, ти - с някоя драма.
Все е разнообразие.

# 212
  • Down south
Цитат
Аз му казах щом не иска да си общуваме значи се разминаваме.И ще забрави да има нещо с мен като се прибере
Ако това е крайното ти решение - браво!

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 16:56 от Daylily

# 213
Цитат
Да ,това е ..
Благодаря на всички за съветите и отделеното време .Весели празници!

# 214
Цитат
Включвам се само с едно запитване ...Според вас моето държание налудничаво ли е ?
Тъй като му казах ,че за мен комуникацията е важна и щом я няма аз не бих приела да отида където и да е с човек ,който живее надалеч ,не иска да си общуваме и ме търси за някаква си ваканция.И да не си губим времето изобщо...
Той започна да разтяга локуми ,че не търсил това ,но явно аз съм се нуждаела от непрекъснато внимание,което той не можел да ми даде.Плюс това подробности за разликата в часовете и ,че  Приоритета му  в момента била неговата работа.Но иска като се върне в Турция да си дадем шанс.И като си оправил бизнеса в Америка(което не зная какво означава точно) ,щял да се връща много в Турция...
Аз му казах,че съм казала какво искам и щом не се получава това,аз решавам дали да му дам шанс като се върне или не .А не той да го решава това...
Щом било така много се надявал да се видим като се върне и винаги можело да му пиша или да му се обадя ако поискам....
Аз ли се заяждам или той се опитва да ме мотае ...Спряла съм комуникацията си с него

# 215
Да, налудничаво държание е това. Направо блокиране и никакво губене на времето повече. Ясно е, че той иска един лесен секс, като му е удобно. Всичко останало са ала бала глупости

# 216
Ох ,Ами щом приоритет му е бизнесът да си върти бизнеса.Ако иска секс има жени които ще му го предоставят.Да ти кажа така според мен и той не знае какво иска.Той ти го е казал че приоритет му е бизнесът ти си между другото.Мъж ,ако има огромен интерес към някоя жена ще намери пет минути да комуникира с нея .

# 217
Ох ,Ами щом приоритет му е бизнесът да си върти бизнеса.Ако иска секс има жени които ще му го предоставят.Да ти кажа така според мен и той не знае какво иска.Той ти го е казал че приоритет му е бизнесът ти си между другото.Мъж ,ако има огромен интерес към някоя жена ще намери пет минути да комуникира с нея .
Ами той по 5 минути отделя ,но дали си казваме  10 изречения за цял ден .За мен това не е интерес

# 218
Ти още ли продължаваш да се занимаваш с този светофар? Не виждаш ли, че свети ярко червено .. спри се и приключи с пълен блок.

# 219
Ужасно отчаяно и прилепчиво звучиш, Гери. С този подход мъжете ще гледат на теб само като на лесна и евтина плячка. Досадна при това.

# 220
Той много ясно си е  казал какво иска.
Няма смисъл вече от темата според мен. Той не иска сериозна връзка с теб.

# 221
Здравейте.
Някой беше писал тук ,че ще е интересно ако споделя какво се случва по темата след време...
Ами не можах да се откажа от човека и той не можа от мен...Беше си признал,че не търси нищо сериозно ,но нещата се промениха.Той започна да се замисля,не беше много сигурен, защото той живее в Америка ,а аз в България.Оказа се,че всъщност не се връща толкова често колкото твърдеше.Детето и жената са в Турция ,а той живее сам в Америка.
Вече ми казва,че би направил всичко за мен ,за да ме вземе каквото и да му струва това .Настоява да кандидатствам за виза. И след всичко това ,което аз всъщност исках сега зависи от мен и моето решение

# 222
  • Paris, France
Аз не бих кандидатствала за визи и преживявала местене на друг континент, в държава, в която нямам близки за едното .........

Не разбрах имате ли вече връзка?

Защо жената и детето са в Турция? Да не стане така, че след 5г да има и  дете или две в България!

Кандидатстваш за годеническа виза, предполагам. Ако там не ти хареса или не харесаш живота с него, какво ще правиш? Ще имаш 3 месеца да се ожените и ако не се ожените, ще трябва да напуснеш САЩ.

Ако все пак решиш да рискуваш, нека той да ти плати билета и разноските за багажа!

# 223
  • Down south
Да плати и разходите по визата/прегледи и т.н.

# 224
  • Paris, France
И да добавя, че ако им се роди общо дете в САЩ, тя не може да се върне да живее в България с детето без той да се съгласи. Всъщност може, но ще я осъдят за отвличане и ще загуби родителски права.

Нека да обсъдят и раздяла и развод преди да са се оженили!

Общи условия

Активация на акаунт