За връзките между разведени с деца с такива без

• 17 171
  • 521
  •   1
Отговори
# 315
Темата е пързалка. Абсурд да е истина.

# 316
  • Melmak
Темата е пързалка. Абсурд да е истина.
След последният пост на авторката и аз вече мисля така.

# 317
Момиче,аз съм наполовина туркиня от страна на баща ми , наполовина помакиня от страна на майка ми ,и ще ти кажа при нас ,една жена кога се развежда .Развежда се единствено при не поносим тормоз от страна на мъжът .При нас малцинствените мюсюлмани,никоя жена няма да иде да се разведе, защото не го обича,или и е омръзнал .И ,интересното е,че мъжете се насочват към християнки да се женят, когато здраво са загазили лука в обществото.

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 15:32 от Daniela 85

# 318
  • Down south
Толкова се кахърихме за мома Гери, а нямало защо. Щом "момъкът" ще идва за месец, че и два при нея, нещата се нареждат, както тя иска.
Предполагам, че следващото включване ще бъде след лятото или направо от САЩ.

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 18:25 от Daylily

# 319
Толкова се кахърихме за мома Гери, а нямало защо. Щом "момъкът" ще идва за месец, че и два при нев, знасе нареждат се мареждат, както тя иска.
Предполагам, че следващото включване ще бъде след лятото или направо от САЩ.
Не е много сигурно кога и за колко време ще остане, той ще се прибира в Турция за поне месец,но това и от работата му в Америка зависи.Просто сега съм на това мнение ,че е по -добре да изчакам още един или два месеца и след това да взема решение ,въпреки че се забавят нещата .Както повечето казахте тук е малко безразсъдно

# 320
  • Paris, France
Geri, а ще можеш ли да си вземеш 2 или 3 месеца отпуск без да си загубиш работата? Този отпуск платен ли ще е (ако си работила извънредно повече дни) или не? Професията ти търсена ли е? Ако си медицинска сестра или лекар, можеш преспокойно да напуснеш и като се върнеш, мястото ти ще те чака и едва ли ще са намерили човек. Ако си IT, в момента е различно.

Плащаш ли наем за жилището, в което живееш? Наемът може да е малък, но да се окажеш в дългове като не работиш 3 месеца и похарчиш от спестяванията за подаръци, път итн.

Питах те вече, но съм пропуснала отговора - родителите ти какво мислят за тази връзка? Аз съм доста отворена и толерантна, но не бих пуснала пълнолетната ми дъщеря да иде сама при мъж, в чийто дом не е стъпвала и никой от обкръжението и не го познава, че и на друг континент. Бихме я пуснали с някоя от бабите, с брат и и бихме и платили пътните и някаква гарсониера под наем ако ще седи 3 месеца, хотел ако седи под седмица. Ние бихме приели (почти) всякакъв зет, даже с деца, но трябва и те да се види как са в картинката. Друг въпрос е, че дъщеря ни не ще да помирише малцинствени мъже и мъже с деца.

Ако искаш, пиши на лични на PriMadonna, която каза къде е в Тексас! Поне ще имаш някаква позната там.

# 321
  • Melmak
То въпросът е, че пълнолетен човек може да си прави каквото иска и да ходи където си иска и да не пита мама и баба. Просто вече се убедих, че темата е пързалка. Надявам се да няма подобни реални случки!

# 322
  • По света и у нас
Писахме си вече. Ще я спасявам 😄

# 323
  • До хладилника, който обичам
Да ни викнете на блага ракия на сватбата, нали?

# 324
  • Melmak
Примадоната ще е кума!

# 325
Geri, а ще можеш ли да си вземеш 2 или 3 месеца отпуск без да си загубиш работата? Този отпуск платен ли ще е (ако си работила извънредно повече дни) или не? Професията ти търсена ли е? Ако си медицинска сестра или лекар, можеш преспокойно да напуснеш и като се върнеш, мястото ти ще те чака и едва ли ще са намерили човек. Ако си IT, в момента е различно.

Плащаш ли наем за жилището, в което живееш? Наемът може да е малък, но да се окажеш в дългове като не работиш 3 месеца и похарчиш от спестяванията за подаръци, път итн.

Питах те вече, но съм пропуснала отговора - родителите ти какво мислят за тази връзка? Аз съм доста отворена и толерантна, но не бих пуснала пълнолетната ми дъщеря да иде сама при мъж, в чийто дом не е стъпвала и никой от обкръжението и не го познава, че и на друг континент. Бихме я пуснали с някоя от бабите, с брат и и бихме и платили пътните и някаква гарсониера под наем ако ще седи 3 месеца, хотел ако седи под седмица. Ние бихме приели (почти) всякакъв зет, даже с деца, но трябва и те да се види как са в картинката. Друг въпрос е, че дъщеря ни не ще да помирише малцинствени мъже и мъже с деца.

Ако искаш, пиши на лични на PriMadonna, която каза къде е в Тексас! Поне ще имаш някаква позната там.
Благодаря все пак за загрижеността.Аз отдавна не питам родителите си къде и какво.Първо,че са разведени..Бих ги информирала само ,макар,че с баща ми не съм се виждала от 10 години . Винаги съм искала да избягам някъде надалеч от всякакви драми и проблеми в живота си .Имам собствено жилище ,работа навсякъде се намира дори и да я напуснеш това са ми най-малките проблеми

# 326
  • Out of the Mix
Ако не друго, поне Герито показва готовност за всичко, дори и сама да се бори и оцелява, може и да й се наложи, има жилище, склонна да работи вся и всьо, т.е. да не виси на издръжка на мъжче.

# 327
Примадоната ще е кума!
Задължително 😆

# 328
Оправна, самостоятелна, с жилище, и и се залепнал някакъв турчин втора ръка.
Дано да го разбере колко му е меракът на нейна територия. Макар да съм чувала, че турците са страхотни любовници.
Аз лично онемях от тази тема.
Моля се да не тръгне подмамена от авантюрата и после да се питаме къде изчезна.

# 329
  • Paris, France
Оправна, самостоятелна, с жилище, и и се залепнал някакъв турчин втора ръка.

Е, точно такива тръгват. Тя няма финансови или други проблеми и не е зависима от родители или трудов пазар. Някоя, на която половината заплата отива за ипотека или наем мисли 5 пъти. Вероятно е и единствено дете, та не и се е налагало да се делят ресурси с друго дете и затова наличие на дете не я бърка.

Пак, отива в Америка при турчин. Западни момичета ходят по села в Индия и племена в Уганда, плащайки си всички разходи сами, че и пари носят на родата на възлюбения.

Общи условия

Активация на акаунт