За връзките между разведени с деца с такива без

• 17 170
  • 521
  •   1
Отговори
# 330
Оправна, самостоятелна, с жилище, и и се залепнал някакъв турчин втора ръка.

Е, точно такива тръгват. Тя няма финансови или други проблеми и не е зависима от родители или трудов пазар. Някоя, на която половината заплата отива за ипотека или наем мисли 5 пъти. Вероятно е и единствено дете, та не и се е налагало да се делят ресурси с друго дете и затова наличие на дете не я бърка.

Пак, отива в Америка при турчин. Западни момичета ходят по села в Индия и племена в Уганда, плащайки си всички разходи сами, че и пари носят на родата на възлюбения.
Да , единствено дете съм .Не съм свикнала да деля нищо с никого и това в началото най -много ме притесняваш,че той има дете .Не съм много толерантна и не знам дали това ще проблем за мен .Въпреки,че детето живее в Турция все пак го има...

# 331
  • По света и у нас
Ми ще стана много ясно! Смейте се вие.

Детето е с него 2 пъти с годината което е доста тъжно. За мен това е ужас да имаш дете и да не си особено присъстващ в картинката. Но мен кой ме пита!

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 17:39 от PriMadonna

# 332
  • Melmak
Проблемът е, че тя може да е в същата ситуация след някоя друга годинка, с детето в Бг и той да ги навестява 2 пъти годишно.

# 333
  • По света и у нас
Това и го казахме още преди 6 месеца.

# 334
Проблемът е, че тя може да е в същата ситуация след някоя друга годинка, с детето в Бг и той да ги навестява 2 пъти годишно.
Това е един от добрите варианти. Но както е от друга религия, може да е сама в България, а детето при него или при бабата в Турция.

# 335
Абе ,жена такъв ще го ядеш,че ще дойде време да си спомниш , какво ти е писала една в BG Mamma.И , друг път съм го разказвала за моята приятелка с един такъв разведен,а той беше разведен мисля от пет години и бившата му ,като разбра че той е с друга веднага реши че го иска, и забременя,и си го върна.Аз ,само това би ме отказало ,не защото има дете ,а защото не ми се разправя с ревниви бивши жени, за които ще съм виновна че съм взела тяхното, което те са изхвърлили.Аз ,имам и още други примери . Колкото пъти съм давала съвет на жени да не се занимават с разведени , винаги са идвали да ми плачат,че съм права .И , брат ми се разведе.Честно казано съжалявам втората му жена ,виждам че прави усилия ,и с детето,но бившата му (въпреки че тя е с друг),не я понася . Всеки ден с прически правела ,кола имала ,модерно ходела ,а всичко това тя си го позволява от нейният джоб . Колко и богат да е един мъж ,никой мъж не заслужава стес.

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 18:15 от Daniela 85

# 336
Geri, а ще можеш ли да си вземеш 2 или 3 месеца отпуск без да си загубиш работата? Този отпуск платен ли ще е (ако си работила извънредно повече дни) или не? Професията ти търсена ли е? Ако си медицинска сестра или лекар, можеш преспокойно да напуснеш и като се върнеш, мястото ти ще те чака и едва ли ще са намерили човек. Ако си IT, в момента е различно.

Плащаш ли наем за жилището, в което живееш? Наемът може да е малък, но да се окажеш в дългове като не работиш 3 месеца и похарчиш от спестяванията за подаръци, път итн.

Питах те вече, но съм пропуснала отговора - родителите ти какво мислят за тази връзка? Аз съм доста отворена и толерантна, но не бих пуснала пълнолетната ми дъщеря да иде сама при мъж, в чийто дом не е стъпвала и никой от обкръжението и не го познава, че и на друг континент. Бихме я пуснали с някоя от бабите, с брат и и бихме и платили пътните и някаква гарсониера под наем ако ще седи 3 месеца, хотел ако седи под седмица. Ние бихме приели (почти) всякакъв зет, даже с деца, но трябва и те да се види как са в картинката. Друг въпрос е, че дъщеря ни не ще да помирише малцинствени мъже и мъже с деца.

Ако искаш, пиши на лични на PriMadonna, която каза къде е в Тексас! Поне ще имаш някаква позната там.

Бухаха, какво значи да не пуснете пълнолетната си дъщеря, все едно имате думата!

# 337
Абе ,жена такъв ще го ядеш,че ще дойде време да си спомниш , какво ти е писала една в BG Mamma.И , друг път съм го разказвала за моята приятелка с един такъв разведен,а той беше разведен мисля от пет години и бившата му ,като разбра че той е с друга веднага реши че го иска, и забременя,и си го върна.Аз ,само това би ме отказало ,не защото има дете ,а защото не ми се разправя с ревниви бивши жени, за които ще съм виновна че съм взела тяхното, което те са изхвърлили.Аз ,имам и още други примери . Колкото пъти съм давала съвет на жени да не се занимават с разведени , винаги са идвали да ми плачат,че съм права .И , брат ми се разведе.Честно казано съжалявам втората му жена ,виждам че прави усилия ,и с детето,но бившата му (въпреки че тя е с друг),не я понася . Всеки ден с прически правела ,кола имала ,модерно ходела ,а всичко това тя си го позволява от нейният джоб . Колко и богат да е един мъж ,никой мъж не заслужава стес.
Тези неща отсега няма как да ги предвидя.Не виждам конкуренция в бившата му жена ,а и чесно казано тя изобщо не ме вълнува....Ако нещо не ме устройва ще напусна ситуацията.Но и малко грозно да се говори за някой ,който се е развел ,че са го изхвърлили и т.н .Причини има много. Всеки заслужава да бъде щастлив

# 338
Аз не знам един безотговорен баща, който си вижда детето два пъти годишно, как може която и да е жена да го смята за добър бъдещ партньор. Той си е зарязал детето, значи е кофти човек и на мен би ми паднал в очите завинаги. Отделно защо свободна жена ще се хваща с мъж с ремарке не ми е ясно

# 339
  • Paris, France
Скрит текст:
Оправна, самостоятелна, с жилище, и и се залепнал някакъв турчин втора ръка.

Е, точно такива тръгват. Тя няма финансови или други проблеми и не е зависима от родители или трудов пазар. Някоя, на която половината заплата отива за ипотека или наем мисли 5 пъти. Вероятно е и единствено дете, та не и се е налагало да се делят ресурси с друго дете и затова наличие на дете не я бърка.

Пак, отива в Америка при турчин. Западни момичета ходят по села в Индия и племена в Уганда, плащайки си всички разходи сами, че и пари носят на родата на възлюбения.
Да , единствено дете съм .Не съм свикнала да деля нищо с никого и това в началото най -много ме притесняваш,че той има дете .Не съм много толерантна и не знам дали това ще проблем за мен .Въпреки,че детето живее в Турция все пак го има...

И аз съм точно като тебе, а и братовчеди нямам. Нагледах се на дрязги за издръжки и наследства като дете и си казах, че моите деца не искам да делят с чужди. Също знаех, че ако нещо се случи с майката, не ща детето в дома си. Като бях мома са ми казвали, че можело да се оженя за бездетен ерген и като се разделим, да има други деца с друга или да е бездетен, но да изпива парите или да е комарджия. Така е, но поне щях съм опитала с бездетен. 

Мене това, че е разведен с дете, което рядко вижда, а вече си търси нова съпруга, че и бездетна ме притеснява повече от това, че е турчин или в САЩ.

Аз си знам, че мога да обичам само собствените ми деца.

Вие не сте стигнали до брак и общо дете. Иди и виж! Поне ще начешеш крастата.

Но и малко грозно да се говори за някой ,който се е развел ,че са го изхвърлили и т.н .Причини има много. Всеки заслужава да бъде щастлив

То в реала е още по-грозно. Грозно, ама си е точно така. Права е Даниела. За да изхвърли туркиня турчин, че и успешен в САЩ, трябва да има много, много сериозна причина. Много разведени туркини познавам и нито една не се е развела, защото любовта се изпарила, разболял се е или фалирал. В 90% от случаите има насилие или безочлива изневяра. 

Много добър човек изглеждаш, грамотно пишеш и ми е жал, че си се влюбила точно в разведен с дете.

# 340
  • Down south
Значи всичко се подрежда.
Дръж връзка с PriMadonna, за да имаш контакт с някой.

# 341
  • По света и у нас
Аз също мисля като Невена. Не е националността проблема и не е пътя.

Проблема е, че е от ези дето могат да те забременят и вържат - за 18 години. И ще те те контролират чрез децата ти, тук като ти си самостоятелна си мислиш че спирка няма за теб, а не осъзнаваш как децата ти ще са ти котвата. Особено ако си го родила в Америка… не можеш да мръднеш. На туркинята може да и е добре така защото си е вкъщи, ама пробрах да живееш откъсната от къщи на място което не харесваш. Аз вече ти го писах това преди месеци.

# 342
Аз не знам един безотговорен баща, който си вижда детето два пъти годишно, как може която и да е жена да го смята за добър бъдещ партньор. Той си е зарязал детето, значи е кофти човек и на мен би ми паднал в очите завинаги. Отделно защо свободна жена ще се хваща с мъж с ремарке не ми е ясно
Ами така се случи просто и аз не искам да е разведен и да има деца но...
Относно детето не се връща само 2 пъти в годината.В момента просто се връща по-рядко.Детето му имаше рожден ден и той се прибра заради него за 1 седмица.
Какво да направи те като са се развели тя се е прибрала в Турция какво да прави в Америка.Това дете нали трябва да е при майка си .Като порасне може да си го вземе в Америка да учи. Той също е учил в Щатите .Аз така си го обяснявам не искам да си тормозя главата с лоши сценарии

# 343
Ами той поне да се държеше добре, може да се преглътнат някои неща, ама той и в това бе блести, така че...

# 344
Аз също мисля като Невена. Не е националността проблема и не е пътя.

Проблема е, че е от ези дето могат да те забременят и вържат - за 18 години. И ще те те контролират чрез децата ти, тук като ти си самостоятелна си мислиш че спирка няма за теб, а не осъзнаваш как децата ти ще са ти котвата. Особено ако си го родила в Америка… не можеш да мръднеш. На туркинята може да и е добре така защото си е вкъщи, ама пробрах да живееш откъсната от къщи на място което не харесваш. Аз вече ти го писах това преди месеци.
Така е права си .То не знам за какво да мисля по -напред.Кое е добро и кое лошо.Аз съм голям песимист ако бях по-оптимистична досега да бях отишла вече.
Мисля,че той ни усети тук как го обсъждаме и ми каза ,че напоследък само съм се оплаквала,била съм негативна и съм говорила само лоши неща 😆 ама то за всичко си има причина

Общи условия

Активация на акаунт