За връзките между разведени с деца с такива без

• 17 169
  • 521
  •   1
Отговори
# 390
Не търпиш контрол, ама обмисляш да отидеш при мъж, който е показал контрол. Не се шегува той, опипва почвата. Със сигурност ще го изиска това по-нататък. И ти както бе търпиш контрол уж, какво ще направиш в нова страна, напълно зависима от него? Нищо.
Така е ,знам го  и най -много ме притеснява докъде може да стигне това

# 391
До нищо хубаво няма да доведе. Най-добре блокиране навсякъде и край

# 392
Даниела описа отвътре нещо, което си мислех като външен за диаспората човек.
Казано просто: за турците обвързването със жена е връзка на цялото семейство ( не сексуална, разбира се). Той пред семейството иска да се легитимира с нова съпруга. Очевидно, негласно го приемат за неуспял в тази сфера и иска, да покаже, че може да има жена и краха на брака му е само епизод, за който той вина няма, и да покаже, че очевидно има нова стабилна връзка.
Това е част от неговия образ и не означава, че е влюбен в Герито, а че се съобразява с правилата на социума  и Герито му се вижда подходяща.
Даниела бе пределно ясна: провален брак с толкова малко дете не е просто несходство, умора и пр., а има сериозни причини. Турците държат на семейството.
Вероятността, темата да е пързалка, вече ми се вижда много по-голяма.
ГеритУ на нито един въпрос не отговаря точно: нито тя има ли професия и работа, нито дали той идва или ще идва тук, за да прекарат време заедно или пак тя ще отиде в Турция в надеждата, да го види на някое парти или общо гости и пр. и  пр. Изразът "то работа се намира навсякъде" и пр., както и че той щял да ходи в Турция за месец без никаква яснота в БГ заради нея ще дойде ли и пр.
Пързалка и то плоска.
Проучване ли някакво се прави, не знам, ама много бледо и неинтересно. 
Не си губете времето.

# 393
За краткосрочна афера ми звучи добре – ако е толкова омаен и сладкодумен.
Лятото си направете рандевуто тук и по живо, по здраво.
За сериозна връзка/брак този господин турчин ми звучи страшно и надушвам болестна ревност и ще те следи под лупа, придружено с тормоз, контрол и скандали. Може да не те шамари, но ще ти вменява вини, ще се сърди, обвинява.
Ти си знаеш.

# 394
Бях му блокирала номера ..той ми писа от друг как съм могла да го направя ,аз съм отказвала толкова лесно от него и т.н
Чудя се защо да го прави аз му скъсах нервите трих го ,блокирах го и той пак ме вика и настоява да си вадя виза.

Явно като бягаш от него, гледаш да се спънеш за по-сигурно. Ей от такива глупости после мъжете казват, че жените не знаели какво искат. Или късаш и блокираш, като пише от друг номер блокираш и него, или продължаваш да се държиш като момиче в пубертета. Човекът е на майната си, не ти виси пред вратата. Повечето приложения дават и опция да не се свързват с теб хора, които не са ти в листата. Съчувствам ти, явно си опарена от предишни връзки и много самотна, обаче на челото ти пише "жертва" и ще привлечеш само хищници.

# 395
Тя го харесва. Не иска да го блокира окончателно. Игра е това.

# 396
То ясно, че го харесва, него или парите му, ама тази поза идва в повечко за зряла жена. Не звучи като човек, способен на краткосрочна авантюра.

# 397
Рисковете на дебелия портфейл. Плаща цената за ханъма и взема пакета "екстри". Всеки сам си преценя.

# 398
Удобно ще му е като идва в Турция да си види детето веднъж в годината, да ходи и в България да си види новото дете, пак веднъж в годината. Помислил е човекът.

# 399
  • Пловдив
Бях му блокирала номера ..той ми писа от друг как съм могла да го направя ,аз съм отказвала толкова лесно от него и т.н
Чудя се защо да го прави аз му скъсах нервите трих го ,блокирах го и той пак ме вика и настоява да си вадя виза.
Никакви нерви не си му скъсала, я как лесно си се огологъзила пак от втория номер, когато те е потърсил. Аз проблем нямам, ама искам за теб си да си помислиш КАК се е доказал пред теб? Какво е направил за теб? Ама нещо в негов ущърб, на него да му е трудно, неприятно за да може на теб да ти е добре. Всички действия и всички лишения ще са от теб - ти ще ходиш при него, ти ще си пускаш месеци отпуска/напускане на работа. Той какво? Освен това в момента си позволява да ти дава тон с кой да се виждаш, как да се обличаш и гримираш при положение, че на практика сте си никакви. Ами като станете някакви и имате връзка, а после брак и дете/деца? Какво? Ще излизаш навън само с майка му и сестра му?

# 400
  • До хладилника, който обичам
Не знам защо постоянно се спряга брак, хората от сплотени общности, както са турци, араби, пакистанци, много рядко се женят за жени извън общността. Да се забавляват с тях, защото се постига с много по-малко усилия и задръжките са много по-малко, разбира се, без проблем.

# 401
  • Пловдив
Не знам защо постоянно се спряга брак, хората от сплотени общности, както са турци, араби, пакистанци, много рядко се женят за жени извън общността. Да се забавляват с тях, защото се постига с много по-малко усилия и задръжките са много по-малко, разбира се, без проблем.
Права си, ама се случват и изключения. Особено с разни покорни женици, които и вярата си ще сменят. Турците нямат проблем да се женят за християнки, автоматично се очаква децата да са мюсюлмани и обрязани. Виж туркиня за християнин е голям проблем и много по-рядък случай.

# 402
  • До хладилника, който обичам
Не виждам никакъв проблем в смяната на вярата, ако е по желание. Но даже с това очакване пак е рядкост да се женят извън общността, точно заради споделени семейни и житейски ценности, приет начин на живот и т.н. Не, че не се случва, но е доста по-рядко.

# 403
Виж туркиня за християнин е голям проблем и много по-рядък случай.

Имаме такива семейни приятели, и когато решиха да се женят, имаше драма и от двете страни. 
Още, докато бяха гаджета, родителите им намилаха и на двамата.

# 404
Ама то това са само ПРИКАЗКИ за брак. Защото в неговия свят, ако искаш да вържеш една жена то трябва да и говориш за БРАК и деца. Това търсят и с това се лъжат.

Общи условия

Активация на акаунт