Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 145 977
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 105
Еееее Клеми, какви дънки сега.....
Защо не рокля с гол гръб и пак си обуй кубинките.

Ранелка, защо и се чудиш?
Знаеш ли колко самокритични хора има -такива са, слагат си една висока летва и я скачат всеки ден. Дисциплина и постоянство ❤️

# 106
  • Burgas, Bulgaria
Сиска и Копче, прекрасни и всички в тази тема!  Heartbeat Момичета, мили, възхищавам се на спортната ви воля, на желанието ви да ходите на фитнес, радвам се, че и в Б-г вече спортът през свободното време е в култ. За жалост, аз принадлежа на друго поколение, ние просто не спортувахме /с изключение на професионалните спортисти/, по мое време зали изобщо нямаше, за личен треньор не бяхме и чували, спортуваха единствено възпитаниците на спортните училища и академии. За добрия си външен вид разчитахме на природните си дадености и на диетите. Аз лично нямам повече от 50 часа във фитнеса, опитах, но не ми се получи, просто нямам изградени навици, срамно, но факт. Браво, браво и пак браво на всички вас! Flowers Hibiscus Респект! Flowers Four Leaf Clover Ах, а кученцата са фантазия, много, много милички! Two Hearts

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 20:33 от kolevaangela

# 107
Страхотни кученца! Показвай ни ги по- често!
Клеми, роклята е хубава. Трябваше да ни се покажеш и с тази ѝ дължина.

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 18:14 от mariat

# 108
  • София
Mariat, аз не се харесвам с такава дължина, а знам, че щеше да има дискусия да я оставя така, без да я пипам.
Ал, е, гол гръб, за да е удобна за мятане по дансинга, трябва да е и под дупето, а аз не съм на 18. Не съм лейди аз, особено по нощните клубове. Joy

# 109
Klemy, модел пола/рокля като за времето когато рокендрола беше млад 🙃

Имаше едни Fedè - шиеха страхотни поли и тениски с малка закачка.

# 110
Аз си купих два ваучера за ФД, харесах си чанта. Тръгнах да плащам и… невалиден код.
Нещо не мога да се оправя. Това е чантата

Кой ще помага?
мtz - прекрасни са Heart

# 111
  • София
Напоследък не смъквам широките гащи. Не знам дали изобщо ще се върна скоро към тесните. Някак ми се виждат диско демоде, не знам как да го обясня, но не ми идва да посегна към скини дънки.
След дълги и упорити опити да открия "мой" модел широки дънки, който да не ме прави като бременна кобила в ханша,  мъдро се върнах към класически прави дънки със средно висока талия. И нещата рязко си дойдоха по местата.  Ай няма нужда да съм чак толкова фешън.

# 112
Магни, аз ползвах ваучера във Ф.Д.
Кликнах на него, излезна ми съобщение *нещо си copied" и в магазина го пейстнах в полето *имате ли промокод*

Льоня, този сезон има много хубави широки дънки при всички марки

# 113
Магни, един ваучер е за 1 покупка.
Можеш да заявиш ваучер на по-голяма сума, но няма как да използваш два в една поръчка.

# 114
  • София
Днес върнах едни barrel jeans на Зара. Гледката беше потресаваща!

# 115
  • Sofia
Кутренцата са само за гушкане! Heart

Моите скини  се превърнаха в mom jeans, след като отслабнах сериозно. Засега няма да купувам нови.

# 116
Може и да ми се смеете, но ако не съм със скини дънки в това време си мисля, че ще ми е много студено.

# 117
Много проби на дънки на живо и много връщания на широките модели имах, но този който си избрах забелязвам, че доста често ги нося, а  любимите ми скини по-рядко...Така  се потрисах при първите обличания на широк модел, а сега са ми предпочитани....Така беше и с оувърсайза....Единственото кофти на широкия модел както казва mariat е , че е студенко с тях и ги съобразявам с температурите, а и ако има порой крачолите се мокрят...

# 118
Аз си купих два ваучера за ФД, харесах си чанта. Тръгнах да плащам и… невалиден код.
Нещо не мога да се оправя. Това е чантата
Кой ще помага?
Изчакай известно време, Магни, ще се появят точките ти. Ако не се появят, долу в дясно на страницата на платформата има едно квадратче, от там пиши на съпорта. Ще ти ги възстановят и отново пристъпваш към покупка на ваучер, този път с работещ код.
Скрит текст:

# 119
Имам 2 чифта широки дънки и едни тип балон, нося ги само през пролетта. През зимата ми държат студено, а чорапогащи под панталон не слагам Simple Smile
Освен това лесно се цапат и мокрят дори на кратки разстояния.

Прави дънки не харесвам и не нося. Общо взето, само сини, бели и сиви скини, и един чифт черни работни.

Коледният ми подарък пристигна. Няма да издържа да го пазя в кутията още 20 дни и от утре започвам да си го нося с усмивка и настроение.

Общи условия

Активация на акаунт