Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 145 990
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 120
мтз, много сладки кутренца., на добри стопани да случат!
И аз съм имала точки, представа нямах.
Магни, свърза ли профила си с акаунт в IncentivAI LoyaltyHub? Сигурно си, но да кажа все пак.

# 121
След работа минах на един масаж и вече съм -Омммм, добре че седмицата е към края си.

Много е разтоварващо и да влезеш в темата и да видиш хубави дами и неща и да побъбриш.

Mtz, много сладки кутренца.

Подредиха се някакви коледни партита през ден, последните години не купувам нищо специално, всяка година има от всичко на партита и свръх официални и неглиже Grinning което не значи, че съм спряла шопинга на дрехи.

За първи път ще ходя на коледно парти на федерацията и спортните клубове на мойто спортче, но не мисля нещо много да се докарвам, но пък и представа си нямам в по-спортните среди как се ходи  по такива мероприятия.

# 122
Свързах профила, иска ми Гугъл акаунт, не знам кви ги върших ама ММ ми звънна да пита аз ли съм сменила паролата си. Той е хакерът у дома, аз само тъпотии сътворявам.
Мерси, Диа! Ще почакам. Една година са валидни, не е като да няма време. И чантата не ми е спешна - цвета поисках да си призная. Simple Smile
Скини моделите са за перфектни слабушки, каквато аз вече не съм. Правите идеално прикриват всичко къде стърчи и се подава 😂

# 123
Magni, виж схемата

и темата - НОВО: Лоялна програма в BG-Mamma
https://www.bg-mamma.com/?topic=1712236

# 124
Под "някакво време" имах предвид час-два. Ако искаш, още сега пиши на съпорта, утре ще имаш отговор и точките ще са ти възстановени.

# 125
  • София
Дънките не топлят, без значение скини или широки. Под широките обаче могат да се обуят 3/4-ти чорапи. И не личи. Накупих си с вълна и съм много доволна. Мятам дълго яке до коляното или под него и ми е супер.

# 126
И аз днес слагам точка на пазаруването. След прекрасната мини среща /беше само за 1 час/ с Ани и Пинки разстроена от моите кила тръгнах по магазините.  🤣 Те двете са много слабички и сладки! Heart Eyes
Та, приключих с едно палто, две ризи-блузи и една рокля. Нащраках ги набързо ..

На палтото ще махна ужасния китеник яка! Wink

# 127
Организирате ли Secret Santa? Ние да и от два дни знам на кого подарявам. Много труден избор за човек с възможности,  леко нестандартни предпочитания 🙃 и доста претенции. Харесах подаръчен комплект сирена, крекери и подобни малко над бюджета, поръчах го и тъкмо се зарадвах прочетох как се казва компанията. The Posh Pig. Ще трябва да го върна обратно на Амазон  като го доставят утре, че не знам дали няма да изтълкува нещо погрешно.
Какви 100 кила като си половината. Хубави неща си избрала!

# 128
Ние организираме. Бюджетът е скромен. На мен не ми допада да си разменяме боклучки, макар и с елемент на изнедада.
Тази година го обявиха в последния момент и тъй като ми предстоят лични ангажименти, нямам време да избирам подаръци и няма да участвам.

# 129
  • Sofia
Мими, последното палто е с много хубав десен! Прилича на моите картини с акрилни бои. Blush

# 130
Карън, последното е рокля! Wink
Слава богу, че тия ужасни разменки на подаръци вече не се практикуват при нас.
Палтото е по скоро светло сиво, но форума го променя. 80 процента вълна, 10 процента кашмир и 10 прозента вискоза. Доста е подплатено, ще топли яко...сега ми трябва сибирски студ! 🤣

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 21:27 от mimi.7299

# 131
Томболи сме правили, а за Secret Santa не -  да не се обърка нещо и да има намусени на партито.
Не всички ги мислят нещата и може да има погрешно тълкуване на добронамерени подаръци.

Мими, за срещата супер.
Честити покупки, палтото е прелест Heart
Циганската ми душа харесва яката Simple Smile на снимката изглежда добре

Зари, ботуши, рокля и пуловер?
И ако е топло да си по рокля, няма да изглежда много нагласено, защото за жена е нормално да е по рокля. Роклята по-свободна в долната част, за да стои елегантно с ботуши и да има по-небрежен вид

# 132
  • София
Ооо, по-топло от дънки няма! Скини, не скини, никакви други дрехи не топлят повече. Купих си миналата година чорапогащник с вълна, 35лв, не стига че боцка, ами се скъса на първото обуване. Близнакът му седи в шкафа.
Скини дънките много добре прибират, за мен са много по-подходящи за несъвършени фигури.
Магни, ти си толкова фина, къде се буташ!

# 133
Миме, харесва ми някъде буташ стилово нещата.Много ти отиват такива кройки и десени.
Чудесно, че сте имали срещичка.😍

# 134
  • Sofia
Ами без очилата е така ! Joy

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 07:42 от Karen

Общи условия

Активация на акаунт