Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 147 267
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 135
Мими, много хубаво са ти застанали роклята и палтото -  честити покупки!
Чудесно, че сте имали срещичка.😍
Присъединявам се и поздрави на Пинки, че отдавна я няма в темата!

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 21:42 от Sweta

# 136
Палто такова топло не, че ми трабваше...ама си викам за тия дълги рокли дето подкарах напоследък...! 🤣
Благодаря ви момичета! Адски харесвам тази блуза, десенът супер ми отива и има малко лъскавко! Wink

Ал, палтото при сибирски студ ще го нося и с китеника яка. По принцип такива пухени не харесвам, освен ако не е истинска кожа! 🤭

# 137
  • Burgas, Bulgaria
Мими, чудесен е стилът ти и изборът също, харесват ми всичките ти придобивки! Най-вече блузите. Чудни десени, много ми допада бежово-кафявата гама, особено през зимата. Обожавам и бялото за този сезон, а и фигурата ти го позволява, много си елегантна. Съжалявам, че не разбрах за срещата, нищо, следващият път. Purple HeartPurple HeartPurple Heart

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 11:29 от kolevaangela

# 138
Анджи, не се обадихме, защото беше буквално за минути...нямаше смисъл да разкарваме всички...Пинки бързаше...иначе нашата бургаската предстои! Трябва да се стиковаме с времето обаче! Heart

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 11:50 от mimi.7299

# 139
  • Burgas, Bulgaria
Мими, радвам се, че сте се видяли, разбира се, че ни трябва време, за да си прекраме добре, очаквам с нетърпение! Heartpulse Revolving HeartsTwo Hearts

# 140
В палтото се влюбих, а сега като и прочетох плата какъв е и съвсем Heart
Ще топли много, а и ще стои супер с дългите рокли.
Доста еднакво се обличаме с теб Simple Smile

Обещай че ще ме водиш в този магазин като стигна Бургас Wink

Karen, десена на роклята на Мими и картината ти е 1:1
Не знаех че рисуваш.

# 141
  • Mediterraneo
Виждам, че схемата е в зависимост от бройката мнения във платформата. Колкото мнения, толкова точки. Или, бъркам?

Нищо общо, бъркаш. А ми се искаше да си права Simple Smile

# 142
Мими, не се оправдавай за покупките, просто си ги носи със здраве и самочувствие на хубава жена каквато си! Heart
Света и Мия, благодаря ви момичета! Чантата е поръчана вече. И да, могат да се ползват и двата ваучера за една поръчка. Точно 31 евро доплатих. Ще си имам Пиер Карден естествена кожа коледен подарък от бг мама и ММ - той се включи също, въпреки че измрънка за какво ти е още една кафява чанта. Ами не е кафява. Камел е като ботичките ми. Ще са ми комплект.

# 143
Ал, ще те водя, ти само ела! Heart
Магни, чантата е много хубава. Heart Eyes Като цяло аз много си падам по чанти на Пиер Карден.
Здрави са, и моделите ми харесват. Моята червената трета година почва и си я нося с удоволствие! Благодаря ти за комплиментите и на теб! Heart
Още чакам лупите Версаче. Оплаках се на Ани и Пинки. Нищо не виждам със старите, очите ми всеки ден червени и ме болят!
Хайде по леглата, че бръчките чакат! Wink

# 144
Всъщност забравих да споделя най-хубава новина и коледен подарък за мен от днес. Излязоха резултатите от пет скенера на татко. Чист е! Плаках с глас от радост. Щях да правя сьомга на пара за вечеря, но пихме по чаша вино с домашни мезенца и си лягам. Рибката остава за утре. Нали е Никулден.

# 145
Magni, толкова хубава новина!!!❤❤❤ Да е здрав тати и да му се радаш!!!
Как приложи два ваучера?
И нашият дядо оцеля днес 🥰

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 23:19 от ДХ3

# 146
Деси, копи пейст първия и после ми даде възможност да повторя процедурата с втория. Аз първо копирах цифрите, но видях в темата за точките точно как става.

Квадратчето е истинският код.
Радвам се за дядо ❤

# 147
Магни, сега разбрах- не всеки сайт позволява да се ползват два ваучера, затова при мен не ставаше.

# 148
Магни, ДХ3, страхотни новини.
Мими, много хубави покупки! Ще чакаме да ни презентираш и ризите върху теб. Имам палто на над 20 години от вълна и кашмир, продаваше се с подобна яка- китеник и още тогава изхвърлих. Замислих се след твоя пост, че мога да го модернизирам с яка от естествена кожа. Трябва да се разтърся.
Ако има празнуващи днес- да са здрави и честити!

# 149
Честит празник на всички момичета от Бургас и на всички, които днес имат имен ден!
Бъдете здрави и носете красотата в себе си!

Общи условия

Активация на акаунт