Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 147 270
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Добро утро дами и честит празник на празнуващите!
Вчера мярнах, че има нова тема и без малко да изпусна и нея като предишните две. Не успях да прочета всичко, но видях някои снимки и харесах всички. Особено роклята на Мими страхотен модел и принт. Много харесвам рокли, но съм ужасно зиморничава и не носех до сега в студения сезон. Тази зима повлияна от темата си купих една плетена и до сега съм я носила веднъж. Ще гледам да не я забравя в гардероба.
Магни и ДХЗ, радвам се за вас момичета, дано близките ви хора ви радват още дълго!
Копче, адмирации!
А кученцата са просто прелест, имам куче и котка, които обожавам, но така ми липсват бебета животинки! Дано намерят уютен дом!

# 151
Честит Никулден!

Хубав празник на всички!

Имам една яка от естествена кожа в тъмно синьо, свалих я от едно яке на Masons. Ще и зашия тия дни две панделки и ще я нося.

Йен, за да ти е топло с рокля, защо не пробваш плътен чорапогащник, ботуши и дълго вълнено палто.

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 08:13 от Al Georgieva

# 152
Честит Никулден момичета!
Ани, Галка, Анджи честит ни празник бургазлиики! Бъдете здрави, все така неповторими и много вдъхновени в нашия любим, магнетичен град! "Да живееш край морето е удоволствие, което не всеки може да си позволи"! 😍

# 153
  • Бургас
Честит празник!   Благодарна съм, че съм се родила и живея до морето!  Бургас е прекрасен град, жалко, че нещата не се развиват така, както трябва.

Честит празник на всички именници!

Честити сладки малки кученца-потомство на МТЗ!Дано да си намерят любящи стопани.

Много ми е мъчно рибките ни умират, всеки ден по една, не знам вече какво да правя .С второ лекарство са.
.

С точките стигнах до някъде, да ги осребря. Щом има тема трябва да я потърся. Ако на някой му е на лесно, моля да я даде тук.

# 154
  • Ямбол
Честит празник на любимия Бургас и на страхотните бургаски момичета!
Честит Никулден на всички именици!
Аз също имам празник - професионален, че съм банкер, макар и бивш, ама честно казано си обичах работата и си я работех с удоволствие Heart

Магни, чудни новини за татко ти! Много се радвам за вас!
ДХЗ, и за вас се радвам Purple Heart, бързо да се възстановява дядо!
Моята баба си направи операция на очите, втората беше сега в края на ноември, все още слагаме капки, но се възстанови бързо и е много доволна.

Пускам бързо цъкнато офисно селфи-мелфи:

Скрит текст:

Все още не съм съвсем в кондиция, то си и личи де 😅, но днес почувствах нужда да си сложа перлите (на пуловера са, ако се чудите 🤣) и сърцата (които пък са на чорапогащника), макар че никак не се връзват с полата ми, по пък всичкия този тюрлюгювеч ми пасва на емоционалното състояние.

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 10:07 от Майола Бени

# 155
Честит празник!
Ако успея днес да взема рибка, ще готвя. Ако не успея, импровизирана питка-рибка и така. Никакво време няма, за нищичко...
Галчудо,
Скрит текст:
Моите бяха тръгнали така на масов мор... Ревала съм като дете за два мъжки огнени воалени барбуса, опашките им бяха като на бети, но едни миролюбиви красвци Cry Всяка я разглеждах вадейки я, гладки люспи, всичко уж наред... и се оказа, че след смяна на гъбите на филтъра бях сменила и средата за бактерии (тези керамичните гранулки/цилиндърчета), а и старателно почистила грунда и бях сложила на друга фирма "бактериална среда" Close
Отидох пак до зоомагазина, препоръчаха по възможност да изплакна филтрите от новите бактерии, да си сложа от стария модел капки, ако не съм изхвърлила гранулите, само да ги изплакна от наслояванията и да ги върна във филтъра (бяха в пликче в неизхрърления кош) и... О, чудо! Страдащите, плуващи странно хаотично, изведнъж проядоха и започнаха да се държат прилично. Това беше преди няколко месеца. Сега или мич гъби, или чистя грунд, или чистя гранулите, смяна наведнъж на всичко - НЕ, просто не смея.
Преди това боледуващи съм ги лекувала как и с какво ли не, безуспешно, замина си почти цяло "ято" неончета едно по едно, другите здрави покрай тях. Взех едно Esha-2000, някакво холанско широкоспектърно лекарство, спря се боледуването Thinking

# 156
# 157
  • Бургас
Благодаря и на двете ви!

Пенева,
Скрит текст:
точно това направи ММ. Аквариумът е на детето, но то нали замина и той реши да го възобнови.  Донесе нови риби, водорасли, изчисти го с мерак. Аз нищо не разбирам, но ми се наложи да се науча. Изкарала съм тези черните въглени заради л-вото, мих гъбата, но старите ги няма и не мога да ги върна, може би месец откакто сложи нови. Днес пак намерих риба, а така се надявах, вчера изглеждаха добре. Те си бяха добре, но той донесе нови и нещо стана. Ще видя и това л-во.

# 158
  • София
Честит имен ден на всички именици, весел празник и бъдете здрави!

Момичета пристигна ми гащеризона на Кристинфешън, на живо е много красив, с коланче от пера, добра изработка, ноооо ми е малък. Напъхвам краката, но не мога да закопчая ципът-аз съм висока 1.70 и с не особено голям бюст, но явно е направен за някакви много крехки девойки без гърди. Лошото е, че няма М размер, а много ми хареса.

Коланчето, го сложих вертикално на закачалката.
Не видях етикет отвътре, за да ви кажа каква материя е.
Сега пак съм в размисли с какво да бъда на партито.

# 159
  • София
Сега видях снимките на Мими, палтото много ми харесва, яката не ме дразни. По принцип не припадам по такива китеници и аз, но тук седи добре.
Магни, чудесни новини за тате! Здрав да е!

Честит празник на всички, които днес празнуват!

# 160
  • Бургас
Честит празник на имениците, бургазлии и банкери! Здрави да сте най-вече! Аз съм полу бургазлиика и полуименичка Simple Smile)) Не празнувам, но пък ще си хапнем рибка.
Най-страхотните новини от Магни и ДХЗ. Дано да няма повече поводи да притеснения покрай близките ви.
Добре че споменахте за лоялната програма на бг мама, изобщо нямаше да обърна внимание, а се оказа, че и аз имам точки.
Мими, много хубави покупки! Аз като се замисля, май всичките ми палта до сега са били с такива яки. Ама аз харесвам.
За бургаска среща много бих се радвала да се включа, но не обещавам. Обикновено през деня в работни дни ми е най-свободно, даже вчера бях доста време из центъра.
А, и аз като Клеми смятам, че дънките много топлят, особено тези по тялото.

# 161
  • Бургас
Йен, за да ти е топло с рокля, защо не пробваш плътен чорапогащник, ботуши и дълго вълнено палто.

Имам плътен чорапогащник и ботуши, но нещо не мога да си харесам палто. Аз съм много ниска и не се чувствам добре с дълги и тежки дрехи. Но мога да я нося с подплатено кожено яке.

Теди, гащеризона е прекрасен, жалко че не е твоя размер!

Майола, изглеждаш чудесно, много добре ти се е получила визията.

# 162
Майолче като модел си мила моя! Чудесна!
Йен, и аз съм ниска, както видя и не много слабичка, та и аз трудно се решавам на дълги палта! Трябва доста пробване за някое по обрано, и издължаващо силуета. Иначе и аз днес съм с 50 ден чорапогащник и пола с риза и ботуши. Палтото топли, отвътре е ватирано. Довечера на елхата ще ми е добре!

# 163
  • Burgas, Bulgaria
Честит Празник, прекрасни, Мими, Ани и Галка, да си бургазлийка е чест и привилегия! Revolving HeartsЧестито на магнетичния ни град и съгражданите ни! Flowers Rose Честити да са и имениците тук, нека са здрави те и близките им, да се славят навред с прекрасните си имена! Sparkling Heart Магни, Деси, новините ви стоплиха деня ми! Gift Heart Майолка е прекрасница! Kiss  
PS Момичета, вижте какво ми излезе като реклама: https://www.polenefactorystore.com  УЖАС, някой е клонирал сайта им, а те никога, никога не правят намаления! Joy Ето го и оригинала: https://euro.polene-paris.com Joy

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 13:12 от kolevaangela

# 164
  • София
Забравих Майола! На мен визията ми харесва много, съвсем обрана си е, както и много твоя.

Общи условия

Активация на акаунт