Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 145 961
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 90
Много е хубава роклята, Клеми! Аз бих я носила точно тази дължина. Но естествено трябва на теб да ти е ок.
Сиска, идеална си точно в този модел дънки. Изглеждаш шик както обичайно.
Мацки имам 4000+ точки и се опитвам да разбера точно как ( по скоро за какво) да ги ползвам. ФД как е, два ваучера мога да си купя 😊

# 91
ФД е екстра.Аз купих от там , от Озон също.

# 92
...
Дадох най-накрая една рокля за преправяне, която от лятото седи и ме чака да се наканя. Малко скъсяване, за да дойде точно под коляното и махам маншета, за да направя ръкавите с ластик и да мога да си ги вдигам, където ми е кеф. Ще се щракна като е готова. Не е за парти, естествено, но е чудесна за изложби.
Много красиво съчетание на цветове Heart Eyes Да ни се покажеш! И пиши по-рано, преди следващата изложба, че да взема да се организирам, че все изпускам Blush

Скрит текст:
Бях поръчала 5м от този плат като за танцов костюм (2-3м ми стигат), ама послушах девойката да е този в пурпурно-синьо, а не този зелено(тюркоаз)-синьо, който повече ще ѝ пасва с вода/водопад или каквото е там в музиката и хореографията...
.
Та сега чакам от този 3м, че да взема плътен за под него в подходящ цвят. Върху черно стоят зашеметяващо, особено пурпурно-синьото, но не е по темата Thinking Сега мисля (по-скоро убеждавам) за модел Smiling Imp

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 17:08 от peneva_a

# 93
  • тук-там
Сиска, неотразима! Движим в един стил с теб и Магни. Напоследък не смъквам широките гащи. Не знам дали изобщо ще се върна скоро към тесните. Някак ми се виждат диско демоде, не знам как да го обясня, но не ми идва да посегна към скини дънки.
Всички показани рокли ме радват!
Да се похваля и тук с бебета на нашето мъжко куче, родени преди 3 седмици в Италия:

# 94
  • София
Много е хубава роклята, Клеми! Аз бих я носила точно тази дължина. Но естествено трябва на теб да ти е ок.
Сиска, идеална си точно в този модел дънки. Изглеждаш шик както обичайно.
Мацки имам 4000+ точки и се опитвам да разбера точно как ( по скоро за какво) да ги ползвам. ФД как е, два ваучера мога да си купя 😊
Не мога да преживея още такава дължина.
Никакви точки нямам аз...

# 95
Страхотни сладурчета!😍😍😍
За форумни срещи явно ще чакам до лятото и бургаските залези, евентуално.

# 96
mtz
 Леле какви са бубки гушкави, припадам, ❤️да ги намачкаш всички малки кучовци. Честито на Таткото.

# 97
  • София
Mtz страхотни са малките пухкавели,  обичам кучета, имала съм куче и някой ден пак ще си вземем.

Сиска супер си и много хубав парфюм си избрала за детето. Кога ли и моята гиспожица ще порасне за парфюми.....

Клеми и аз нямам точки, нещо не го разбрах това нововъведение, но здраве да е.

# 98
  • София
mtz, много сладки тия италианчета! Heart Eyes

И аз съм доволна от лоялната програма на БГ Мамма. Напазарувах от ФД боти за мен и дъщеря ми, а сега виждам, че още ме очакват за осребряване! Виждам, че схемата е в зависимост от бройката мнения във платформата. Колкото мнения, толкова точки. Или, бъркам?

Днес на фитнеса с новото екипче от MP

Клина го взех в двата цвята- кашмир и еспресо, понеже се чудех кой цвят да избера, действах по схемата... и двата, дядо Попе!  Smiley

# 99
Много сте лоши с тия пайети и бляскави аутфити. От снощи ровя за нещо подходящо, ако може за без пари, защото ще го сложа веднъж.
Харесах си тази рокля и тази пола в HM:

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1253432001.html
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1261807001.html

Кажете ми, че не ми трябват!
Клеми, точно днес ги гледах в магазина на Витошка.

Полата е жестока, замислих се дали да не си я взема, но вече имам една златна.
Роклята лично на мен ми евтинее такъв тип лъскав плат, но не беше лоша.

# 100
Siska, пробва ли спиралата? 
Очараована съм от червилото им гланц, крема за шия и експресната маска за лице.
И по дънки си хай дама 🙂

Кучаците са 😍

Момичета, само да имаме желание да се организираме и бихме могли да правим форумни срещи из цяла България

Роклята на ХМ е супер за парти в нощен клуб.
И аз съм имала такива дето ръсят брокат където мина.

# 101
И аз това щях да кажа, какво като ръси брокат, ако стои добре.
За без пари е почти и става за едно обличане.

Кученцата, ах кученцата, разкошнииии!

# 102
  • София
Аз за нощния клуб започвам все повече да клоня, че ще отида като миналата година. Дънки, кубинки и нагоре някой топ с презрамки, че и без това като почне някой див рок и да мятам коса...Като гледама май ме отказахте стабилно от така обсъжданата рокля в предната тема. Малко ме е яд, че ще остане с етикета.
Роклята за НГ, ресторант в хотел в Турция. Там много върви да е лъскавко. Не ме притеснява, че ще ръся брокат, но наистина си я представях с метална нишка, а не с посипан брокат. Но то за няма 50лв...какво си представям и аз.

# 103
Mtz, много са сладки! Майката италианка ли е? Вие ще си вземете ли мъниче?

От лоялната програма взех ваучер от Озон. Не разбрах кога и на кого дават точки. Но благодаря на форума за подаръка!

Сиска е толкова финна дама! Всеки път й се чудя къде вижда, че има дебели крака например?

# 104
Някои хора не обичат да имат брокат по ръцете и в очите, затова предупредих Thinking
Скрит текст:
На моето дете му бяха поизсипали върху косата в началниче класове при правене на коледни картички... при нейната гъста дълга коса, това нещо ѝ беше по възглавницата и в очите почти месец, както и да я миеш и сушиш косата, все излизаше от някъде Close... Сега слага брокатен грим и веднага след танца се изтрива много внимателно с олио, мицеларна вода и т.н. да не иде в очите, направо драма настава, ако има по ръцете... Всичко блестящо е с пайети.

Общи условия

Активация на акаунт