Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 145 937
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе
Едва насмогнах да попрегледам 150 мнения от предната тема и докато се запиша, айде още 5 страници сте изписали.
Деси, Анджи, Теди, чудни сте момичета!
Макадамия, хубава новина, само здраве да е занапред!
Много хубави придобивки видях. Аз от намаленията си взех две якета, парфюм и боти.
Скрит текст:

Понакупих и разни подаръци за близките. Ще търся рокля и обувки, защото се оказа че ще сме на ресторант за Нова година. За служебното парти мисля да сложа розовата пола солей, която бях показвала тук, но още не съм обличала. Ще решавам в движение, с какво ще я съчетая.
И аз съм в групата с червеното бельо за новогодишната нощ от години. Други традиции май нямам.

# 76
  • Burgas, Bulgaria
Алче, шегувах се, всички работим, просто ми е трудно, когато открадна някой миг, за да погледна тук, набързичко е и не мога да ви се насладя Purple Heart За синята рокля предлагам черен мрежест /ситна мрежа/ чорапогащник. Теди, прекрасна си, НА ВСЯКА, НА ВСЯКА ЖЕНА ѝ отива бременността!!! Gift Heart

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 18:10 от kolevaangela

# 77
  • Русе
Забравих да благодаря на Ал, Али и Деси, за предложението, когато съм в София да се видим. Много сте мили, момичета, стана ми много приятно! Благодаря! Purple Heart

# 78
Све, ❤, хайде, само кажи кога.
Аз седя и чакам да кажат, че
операцията на свекър ми е минала(на окото, сменят му леща).

# 79
Све 😘
много е красиво златисто-бронзовото яке ❤️
Червеното за служебното парти върху розовата солей пола.
От теб се влюбих в комбинацията.

Сега малко съжалявям, че не поръчах тази прелест за лятото

# 80
  • София
Све, не знам защо бях останала с впечатление,че си ту в Русе,ту в София.Явно съм се заблудила.дано,когато си в София имам възможност да се запознаем на живо!
ДХ3 ще мине и замине интервенцията.Стискам палци!

# 81
  • София
Много сте лоши с тия пайети и бляскави аутфити. От снощи ровя за нещо подходящо, ако може за без пари, защото ще го сложа веднъж.
Харесах си тази рокля и тази пола в HM:

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1253432001.html
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1261807001.html

Кажете ми, че не ми трябват!

# 82
  • Русе
Али, правилно си запомнила, поне по три пъти на месец съм в София от късно вечерта в петък до неделя следобед. Понякога стоя и по няколко дни, за да гледам малката, когато се налага. Много бих се радвала да се запозная с всички момичета от темата.
Ал, нямам нищо подходящо в червено, за да пробвам комбинацията. Полата е много наситен цвят. Мисля да обуя боти в бежово и се надявам с една леко лъскава блуза също в бежово да се получи, но не съм пробвала и имам съмнения.
Клеми, ако ти харесват, защо пък не!

# 83
Клеми, роклята е много хубава и празнична.

# 84
Klemy, роклята много ми харесва за парти ✨

# 85
  • В полите на Пирин планина
И на мен роклята много ми харесва, Клеми!

# 86
Ауууу страхотни рокли, страхотни пайети...! Heart Eyes
Ал, дай линк за роклята, смятам, че и на мен ще стои добре. Hug
Моме и аз мисля, че тънък цвят графит ще е по добре и стилето разбира се! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 87
Много сте лоши с тия пайети и бляскави аутфити. От снощи ровя за нещо подходящо, ако може за без пари, защото ще го сложа веднъж.
Харесах си тази рокля и тази пола в HM:

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1253432001.html
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1261807001.html

Кажете ми, че не ми трябват!
Клеми, категорично не ти трябват. Роклята е с налепен брокат, а не втъкана нишка, остана по пръстите на девойката (гледахме ги заедно с моята кифла заради танците).
Полата не ми харесва.
Ако чак толкова си се размечтала за нещо лъскавко, ще ти подаря 2м ей такъв плат за в/у "малка черна рокля"
Скрит текст:

Цвета е по-скоро този, сменя си цвете м/у пурпурен и кралско синьо

# 88
  • Велико Търново
Привет и от мен в новата тема!
Връщам се заредена от коледния концерт на Веселин Маринов и официално давам вход на коледното ми настроение, и за сетен път се убедих, че човек не трябва да говори без да е чул/видял/прочел лично!Страхотен артист е!
Искрено съжалявам, че не нямах време да се видя с Деси, но и това ще стане да дойда на някоя петъчна среща.
Също така официално закривам покупките за тази година!Никой не ми вярва, но край!
Купих си кафява спирала на Сисли, бива.
На голямата девойка, която още не знае, че има черешата на Том Форд и взех този.
Клемс, разбира се, че ти трябват!Вземай ги!
Прекрасна Теди и бременна, и родила, чудесна Ангела, маникюра на Мими мернах, той все като моя, Дес винаги е стахотна, Ани също!

Връщам се да дочета всичко вничателно!

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 05:15 от siska79

# 89
  • София
Peneva, знаех си, че има нещо гнило, за да е толкова евтина тази рокля! На мен полата ми харесва, но почти 80лв за едно обличане...малко ми идва в повече. Благодаря ти за предложението, платът е чудесен,  адски красив, но съм сигурна, че ще му намериш приложение! Heart

Сиска, очакваме те за една форумска среща! Или да вземем ние да дойдем?

Дадох най-накрая една рокля за преправяне, която от лятото седи и ме чака да се наканя. Малко скъсяване, за да дойде точно под коляното и махам маншета, за да направя ръкавите с ластик и да мога да си ги вдигам, където ми е кеф. Ще се щракна като е готова. Не е за парти, естествено, но е чудесна за изложби.

Общи условия

Активация на акаунт