Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 147 452
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 1 650
Честита Коледа, момичета!
Кои бяха въпросите на Магни? Спомням си само един- Какво променихте във външния си вид? Смених сребърните бижута със златни след един сън. Вие подвластни ли сте на сънища и суеверия?

# 1 651
  • София/Севлиево

Бъдете все така вдъхновяващи прекрасни момичета ❤️

# 1 652
Весела Коледа, момичета 🎄

# 1 653
  • София
Весела Коледа момичета! Бъдете здрави, вдъхновени и много стилни 😃😘!
Макадемия само така, къде ще ходиш на пилатес, днес май всичко почива? Вчера аз бях в Йогавайб на пилатес.
Откакто следя темата се стремя да бъда по-женствена, да си нося по-често роклите и полите и дори до Била като ходя да сложа една спирала 🙂.
Днес след ужасната безсънна нощ, която бебето ми подари ще съм без спирала.
Вярвам, че сънищата ни казват нещо, сънувам много и ярко, особено след като станах майка.
Бижута обичам и нося предимно жълто злато.

# 1 654
  • Sofia
Честита Коледа,  момичета прекрасни!
Бъдете здрави и все така позитивни и вдъхновяващи! Heart

Сънувам цветно, цели филми.
Единствено ми се сбъдна повтарящ се кошмар и така го преодолях  - да натискам спирачки и колата да не спира.

Точно за празниците миялната ми се повреди. Сега ме чакат купища съдове. Търся сервиз, преди ММ да е купил нова. Той обича да хвърля, вместо да поправи, а аз обичам да реставрирам, дори собственоръчно, ако ми е във възможностите.

# 1 655
Карън, имам човек за миялната, ако не може да я оправи ще даде становище.
Писах на лични.
Честита Коледа!

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 11:48 от ДХ3

# 1 656
Честита Колед мили виртуални приятелки! Бъдете все така прекрасни, вдъхновени, обичани и неповторими! 💜Нека има много любов, благоденствие и светлина в домовете ни!
Макадамия и аз от другата седмица съм се записала на пилатес! Wink

# 1 657
Честита Коледа прекрасни!
Бъдете здрави, усмихнати и вдъхновяващи!
Да обичате и бъдете обичани!

Магни, посмях се, как пристъпва само мацката 🤣

Ани, много се радвам за палтото! А с ризата ме уцели в сърцето Cupid Честита!

Мими, много ми е кеф да те гледам как пътуваш. Мацка-мацка.

За сънищата друг път 🙂

# 1 658
# 1 659
  • тук-там
Весела Коледа, мили момичета! Мир и здраве в домовете ви!

# 1 660
  • Бургас
Весела Коледа! Да е топло и уютно в домовете и душите ви! Flowers Evergreen Tree
Flowers Evergreen TreeFlowers Evergreen Tree

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 18:54 от Йен

# 1 661
Ей, страхотен е!!

# 1 662
Йен, да ти е жив и здрав! Чуден! Blue Heart
При нас в градчето снощи беше така! Имахме и коледари, но са на клип и не мога да кача!

# 1 663
Весела Коледа, момичета! Здраве и благоденствие на вас и любимите ви хора! Да е светло в душите и сърцата ви!

По почина на Света освен панталона на Ани, добавих и едно палто в кошничката на Зара. В 21 часа на нисък старт ще съм готова да плащам 😂 Имам подарък ваучер от децата трябва да го оползотворя.
Дано не ме разочароват тези паднали ръкави. 50% е вълната, но е повече кежуал и мисля ще ми свърши работа за по-студените дни. Март се прибирам и в България та се надявам да не отлежава много в гардероба. Пак от децата получих  подарък чанта в тъмно синьо. Ще я покажа когато я разходя. Според тях съм имала спешна нужда от нещо по-голямо и различно от раница. Марката е Поло ( но не на Ралф, а американската за спортни стоки), изкуствена кожа, но красива, с три отделения, средното със зип изглежда удобна. Много ми хареса.
А вас с какво ви зарадваха?

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 19:24 от MagniМ

# 1 664
Честита Коледа, мили момичета!
Чета ви от известно време, едва ли ще се осмеля да се показвам, нито пък имам вашия стил, но сега Коледно искам да пожелая на всички много щастие и любов в сърцата и усмивки на лицата ви. И здрави, и уверени напред. Както по - нагоре писа Теди, карате ме де се чувствам по-женствена 7 аз, дето цял живот почти ходя с панталони и дънки, сега имам желание да нося поли и рокли. В последно време хич не се чувствам ОК, имам чувството,че остарявам видимо и се спаружвам Simple Smile - на 48 съм, но с вас се чувствам добре и си казвам,че не трябва така да се плаша и чувствам. Хубаво е да видя,че има хора, които са мили, добронамерени, създавате една почти домашна и приятелска атмосфера.
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт