Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 147 457
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 1 635
За момичетата от Бургас - минавам да подсетя, че в магазин "Кикимора" срещу бившия Тандем в "Бр. Миладинови" продават копринени шалове на цени от порядъка 14-20 лв (по спомен). Приятелка си купи и си уши калъфки.
Магазинът е на ул. "Шар Планина".
Споделени и уютни празници!

# 1 636
  • тук-там
Ани, ризата на Mos Mosh ли е?
Мими, страхотна си! Класа и стил! Адмирации!

# 1 637
Мими, невероятна си! Heart Eyes Елегантна, изпъната, красива! Heart
Гледах едно рийлче във ФБ и се сетих за твоята кожена пола. Без да те сравнявам и за миг разбира се. Посмях се от сърце. Но не знам как да го споделя тук.
Помагайте! Смеха е здраве.

https://www.facebook.com/share/r/19q9EANeKg/?mibextid=wwXIfr

Успяяяях

# 1 638
Светли празници, момичета! 🎄🎁❤️
Нямам никакво време за включвания, нито желания за пазаруване, освен на книги.
През изминалата година овладях количествата на всичко, подновявам само любимци и това е.
Моята Бъдни вечер е чешка, с риба, картофена салата, и традиционните сладки.

Видях велеколепна Мими! Разкошен цветен акцент е този шал!
И Магни и Ани успях да зърна по едно време. Прекрасни!

# 1 639
  • Burgas, Bulgaria
Мими, прекрасна си, très chic!  Flowers Hibiscus

# 1 640
Мимси 😍

# 1 641
  • София
В голяма част от Азия и Океания около 60-70 процента от хората нямат хладилници и фризери. За това наистина ядат всичко прясно.
Естествено ферментиралите зеленчуци са чудесен пробиотик и са много полезни. Има тенденция на навлизането им във все повече кухни.

# 1 642
  • Бургас
Светли празници, момичета! Мир и благоденствие в домовете!                                  

Това е питката:                                                    

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 07:58 от Галчудо

# 1 643
Чудна черната риза от рязана дантела!
И аз днес изготвих света. Токът спира 2 пъти. Съседите имат по 2-3 киловата заявена мощност, а харчат по 10 сигурно…
Сармите и тиквеникът свършиха вчера, вчера праз с пилешко, днес изработих боб с наденица (3 пъти захваща да ври заради тока), зелето с месо за утре също е готово, руска салата и кьопоолу.
И за. 1 път постна питка! Галчо - също като твоята май!

Утре - истинската питка!

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 00:01 от MarietaYo

# 1 644
  • Варна / UK
Весели празници, мили мои:heart_exl: Да сте живи, здрави, и все така прекрасни и уникални!
Аз днес се почувствах длъжна да затворя фитнеса - последната ми тренировка за тази година. Така се разнасям до фитнеса,...
Скрит текст:
малко на танцьорка на пилон го докарвам, но за съжаление не мога да танцувам:grinning:

Сварих елда (накисвам я за няколко часа в студена вода; после я мятам във врящ зеленчуков бульон заедно с малко олио, щипка сол, червен пипер, къри и куркума - на око). Ще направя зелена салата и...
Скрит текст:
всъщност това ще са гарнитурите към едни много постни свински пържоли, расли на клон Joy.
За утре празничният обяд ще е каквото са ни наготвили в ресторанта, който мъжО романтично резервира, за да не готвя аз Grinning. По този повод реших да добавя в гардероба още една рокля. Не че нямам от лятото една, която е много сладка, взех я за годишнината от сватбата,
Скрит текст:
обаче тази, която показа Деси (Дх3:heart:) - зелената от Зара много ме изкефи и ще съм с нея утре:
Скрит текст:
Супер стои, обаче не можах да я презентирам добре - то в движение си личи повече. Зелена е на цвят, като на моделката долу. Ще съм с палто, по-дълго от роклята, ако имам време утре - ще снимам.

Не сме опаковали още нито един подарък... тази вечер ще се седи до късно.
P.S. От BG-mamma са ми дали точки - на мен, дето пиша един - два пъти на високосна година. И сега се чудя дали не са ми ги дали, за да продължавам да не пиша Joy
Весела Коледа! Ако не пиша тази година - ще се вясна догодина.

# 1 645
Надее, супер си във всички аутфити, особено в зелената рокля, радвам се, че ти е харесала.❤
С какви обувки ще я сложиш?

# 1 646
  • тук-там
Наде, страхотна си! Отличен ген и чудесна форма!

# 1 647
Дами, утре започват намаленията в Зара. Хвърлих един поглед - добри са.

"Шапката" е много интересна носи самурайски vibe.

Последна редакция: вт, 24 дек 2024, 22:49 от Sweta

# 1 648
  • В заешката дупка
Весели празници, мили момичета! Топлина и светлина в семействата ви да има! Heart
Поздрави от Алпите.

Скрит текст:

# 1 649
Весела Коледа, мое виртуално семейство 🎄🎄🎄
Пожелавам ви много Радост, Светлина и Мир!Нека Любовта и Щастието живеят в къщите ви, огряват деня ви и топлят сърцата ви!

Тази сутрин станах в 5, обичам Коледа, усещам около мен да витаят някакви духове на спокойствие. Тъмно е, вали сняг и сякаш времето е спряло …..

Наде, страхотна си във всички аутфити, но моят е този- на танцьорката 😍
В 11 отивам на пилатес, въпреки всичко и всички!

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 08:49 от macadamia

Общи условия

Активация на акаунт