Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 147 302
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 1 755
Не ви ли се развалят косите с шапка?

Е, на моята повече от това няма какво да се развали... Joy, свалям, разрошвам и съм готова! Blush
В интерес на истината моята шапка не наелектризира косата и не я сплесква много! Поне така беше презентирана от продавачката!
Черен каскет нося от студентка, не влагам в него никакви послания. Стои закачливо, нестандартно и ми харесва! Flushed

# 1 756
Без шапка и шал не се показвам навън зимата.
Под шапката хващам косата малко над тила с шнола.
После като я пусна и тя си е запазила обема.
Два пъти съм правила парализа на Бел и не ми е позволено да се вея с оголена глава и шия.

# 1 757
Не, не ми разваля косата шапката.
Нито я сплесква, нито я наелектризира.

Много харесвам такива шапки ❤️

Мими, на теб каскет много ти отива, на Деси и Копче барети, на Пепси всичко.
Шапка е хубаво зимата

# 1 758
  • Sofia
И аз като Ал харесвам бели шапки. Ходя с една с помпон , малко детска,  но ми е симпатична.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 08:56 от Karen

# 1 759
Не, Карън, великолепна е.

# 1 760
  • Бургас/Пз
Ал, даа, успях да го поръчам черното сако и то на половин цена. Чакам го Simple Smile Имам и имейл от Манго, че са ми изпратили палтото Simple Smile

Обичам и нося шапки... всякакви 😂

Д×3, много ми хареса маникюра ти, ще си го запазя и ще питам моята дали може да ми направи нещо подобно

# 1 761
Не говорех за класическия каскет, а за конкретно показаната черна вариация.

# 1 762
  • София
Копче е като Пепси, всякакви шапки ще и отиват.
Представям си я с федора или нещо такова.
https://www.arctic-store.com/media/catalog/product/cache/c024fd9 … d_blackfox_02.jpg
Ако щеш вярвай, имам същата черна рошава лента и наистина топли много! Hug

# 1 763
Копче, носи си я, хем топли, хем хубава.

# 1 764
Зари, нещо се обърках - черния каскет на Манго който Магни показа ли?

Ани, много се радвам за сакото 🙂
Харесваш ми в костюм.

Карън, тази шапка за теб е правена 🙂

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 12:14 от Al Georgieva

# 1 765
Всъщност първо Света го показа и аз веднага го намерих. Бяла шапка е хубаво, но няма да сложа такава с черно палто. За нюд, да. Или за кожено яке.
Ал, точенето не е моето, шанса да не се справя е огромен. Не става ли с готови кори?
Аз имам един каскет, но една година го поносих и се уморих от него. От Зара го взех. Joy

Скрит текст:
..

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 16:57 от MagniМ

# 1 766
  • Велико Търново
Честита Коледа, момичета!Пожелавам на вас и семействата ви да сте безкрайно щастливи!
Мисля, че всичко съм прочела и почти всички снимки видях, с изключение на Карен и баклавата.Не се съмнявам, че са били както обикновено страхотни.
Постът на Папурче ме разчуства рано, рано като го прочетох.Моята несбъдната мечта!Нека родителите ти дълги години да те посрещат!
Страхотни Деси и съпруг, маникюра и покупките също.
Наде, прелест си!По екип или с рокля все си страхотна.
Любимото ми Мими /и Ричърд/ е отново страхотно!Палтото много ми хареса.Пожелавам ти все така лежерно/на пръв поглед/ да се наслаждаваш на този хубав живот.
Видях и страхотни кулинарни изпълнения.

Видях и страхотни коледари.
Ани, жестока си!
Макадамия, прелест си!Като дойда някой ден при теб задължително ще се обадя.
mtz, твоите снимки винаги са ми много красиви!Бъдете щастливи и все така прекрасни.
По въпроса на Магни-нищо не промених в стила си.Оставам вярна на една марка за дрехи и на още една-две, но от тях по рядко.Бижута не ме вълнуват и нямам познания.Нося обеците си вече 19 години и продължават да ми харесват.Цветът на годината е моя вече втора година, така, че и там ще е същото.Косата все е на конска опашка, обаче не знам дали ще усетя границата, когато ще съм смешна.Маникюрът остава къс и червен/без смяна на червеното/.
От Зара и Масимо не съм поръчвала, децата са поръчали неща от Зара.
Фран, добре си дошла!Не е задължително да се показваш, на мен ми стига да чета усмихнати и обичани жени, и ми се стопля сърцето.Аз не обичам да съм сред много хора, но ми е хубава да видя пълни молове или заведения с щастливи хора.
Магни и Лейди с удоволствие си носете чантите.
Шапките, които видях са много хубави.Карен, не е ретро шапката, а тази, която Копче каза, че има много ми хареса.
Шапки нямам, освен една-две, които слагам като ходя на зала.Фитнес екипи, обаче имам много.
Мими, специално за теб ще си снимам спортните костюми-мъжа ми ме пита така ли ще ходя на банкет.Викам това ми е анцуга.Ама той що има ръб!?Много ще са твои убедена съм.
Марджи, страхотни са ти роклите.Черната бих я носила с удоволствие, ако имах крака за показване.
Тит, с удоволствие бих пила кафе със Зара, че и сладки бих яла с кеф!
Магни, с каскета си супер, но ти по принцип си много готина.
Желая ви приятен ден, аз отивам да работя!

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 10:13 от siska79

# 1 767
Магни ще ти стои точно черен и точно показания от Света! Сигурна съм...! И този ти отива.
Харесвам такава визия по Алеса!

ПП, Харесвам филцовата шапка на Карен, много!

ПП Сисони, чакам да снимаш спортните екипи с ръб, много мои ще са!!! Purple Heart Чудна си с пуйката, така се готви пуйка със стил....сама ли я сготви?

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 13:23 от mimi.7299

# 1 768
Да за него писах, че този модел е натоварен с някои послания.

Дрехите освен като необходимост, така де няма да ходим голи и израз на собствен индивидуален стил, отразяват и в някаква степен социалната среда и културно идентичност. Смесването на стилове навлезе много в последните години, но си е висш пилотаж, за да не произлезе кич.

Siska,  твоето е едно от вярванията на френския стил, смятат че ако не променяш прическа, парфюм, ходиш с един стил дрехи през годините когато остаряваш промените ще са по-малко видими, тъй като хората те асоциират с това, което са те запомнили като млада. Ана Уинтър също е фен на това вярване. Преди години четох нещо много интересно от нея в тази посока, трябва да го потърся.

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 12:28 от zari65

# 1 769
Явно нямам културна идентичност и не се сещам какви послания носи точно този черен каскет. Зари кажи за неуките като мен.
Моят кариран свързвам с Брайън Джонсън и като луд негов фен, въпреки, че ми липсва вокала на Бон Скот, си го взех точно поради тази причина.
Сиска, отдавна сме уточнили, че това са твоите цветове, а ти си чудна не само по Коледа.
Шапката на Карен е страхотна. Имам една изичстена в нюд, но и нея вече не искам.

Скрит текст:

Какви стари компромати само извадих Joy
На втората снимка съм почти 70 кила, колкото и да не ви се вярва.

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 16:57 от MagniМ

Общи условия

Активация на акаунт