Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 147 328
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 1 740
  • Бургас
Мариета,
Скрит текст:
аз започнах да си мисля в посока, че може да има общо с херпес това надуване на устата. Имаш ли среща с вирус? При мен само с вирус досега е ставало. Оказа се, че на племенника така се надува и са им изписали да мажат противохерпесно л-во. Ако има друг/дано няма/ път ще пробвам и аз.

Мими, аз харесвам и двата варианта. Цяла година нося сребро и свикнах. Предната година злато и след него някак среброто ми простееше. Толкова свикнах обаче, че се колебая сега какво ми се носи.

# 1 741
  • София
Всички златни неща, които имам са 14 карата. Ами едно с едно не са един и същ нюанс, ако човек гледа под лупа. Зависи от примесите. Всеки производител си решава как да ги пропорционира, няма строга норма и варират. Има и по-студени, и по-топли.
Нищо не съм поръчвала от Зара. Зачудих се, но в крайна сметка пропуснах, нямам нужда.
Имам нужда от черен клин, памук, добро качество. Откъде купувате? Такъв, да става да излезеш с него и дълга риза или пуловер. Не за спорт или въргаляне вкъщи. Преди 5г имаше във всеки магазин. Сега или са долнопробни, или са искуствена кожа.

# 1 742
Момичета издирвам си хубава шапка, черна. Не барета или каскет. И плетена не искам. Предложения някакви?
Сайт не мога да кажа.
Но като модел си те представям така:

+ черното палто, ммм Heart Eyes

# 1 743
  • София
Честито Рождество стилни момичета!
Да бъде здраве,любов и светлина в сърцата Ви!
Да бъде уют и топлина в домовете Ви!
Да бъде приветлива и усмихната темата,която ни срещна и запозна!

# 1 744
Mimy, харесах те и с двата цвята метал - подкрепям разнообразието и мнението на Мими.

Магни, написала си без каскет, обаче аз те виждам с шапка Baker /не е точно каскет, но си приличат/.

И покрай търсенията да ти покажа, се сетих че черната ми шапка Baker /аз харесвам и нося такива/ е за смяна, намерих в Манго - свършила. После се сетих, че някъде имам още една черна шапка, остана само да си спомня къде - 5 мин. размишляваш по въпроса Thinking

# 1 745
Добро утро! Аз се стягам за тръстиката...
Магни, Света и според мен е предложила модел за шапка, който ще ти пасне спортно- елегантен...виждам те много с него! 😍
За златото и среброто...ами просто има дрехи, които не вървят със злато...трябва си съответното сребърно бижу.

# 1 746
Лек ден , Мими!
Аз дето нося само сребро, знаете какви едри бижута имам, това лято си взех 1-2 имитации на злато. И нещо ми се носи злато. Имитациите ми възпаляват ушите. Имам алергия към НЕзлато и НЕсребро.
Галчо, като се случи 1 път, лятото и аз първо помислих, че е херпес. Дори 2 дена третирах за херпес и взех и Херпесин. Но после реших да пробвам ако намажа външно с Псилобалсам и усетих облекчение. И тогава взех антихистамин. Въпросът е, че се получи после 2-3 пъти още. Алергиите така отшумяват. Трудно. Последно - Септември и сега пак.
Извинявам се, забравих как се скрива текст.
С Каскет и аз се харесах.
Харесвам и тези модели

Но нося най-вече подобни на това, заради студа и нуждата да са покрити ушите.

Което при климата на Магни вероятно не е необходимост

# 1 747
Добро утро, момичета! Искам като на Мими, или нещо подобно.

https://emma.bg/product/%D0%BF%D1%83%D1%85%D0%BA%D0%B0%D0%B2%D0% … 0%BF%D0%BA%D0%B0/

Тази на Света също ми хареса, къде да намеря такава?
Редактирам се. В аутлета е налична

Моделите на Мариета са хубави, но трябва да ги видя на главата си. Очаквам включване от Пепси.
Шапката ми трябва не за Малта, заради каската с която съм ежедневно. Но ние пътуваме и зимата, февруари сме в Пиза, там си е студено и ще се обикаля два дни много.
На ушите си каквото и да сложа различно от злато, се възпаляват, клипсове не харесвам. Затова друг метал нямам. Никаква масова бижутерия не притежавам, въпреки че харесвам на други дами. Имам обеци сваровски от детето, стоят си в кутийката за спомен.

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 09:26 от MagniМ

# 1 748
Копче е като Пепси, всякакви шапки ще и отиват.
Представям си я с федора или нещо такова.
https://www.arctic-store.com/media/catalog/product/cache/c024fd9 … d_blackfox_02.jpg
Показаното е лента, но като фасон и топлина не се различава от шапките. Обичайно разликата е в цената, когато са от един вид кожа.

П. С., не ви ли притеснява, че този модел черен каскет е натоварен с определени  послания, напоследък дизайнерите се опитват да реабилитират славата му, но не съм сигурна че се получава.

# 1 749
Магни, аз все гледам шапки които мога да мушна в чантата заедно с шала.
Не седят зле и с палто

Рецептата за баклава искаш ли я? Лесна е, но се яде бързо 🤣 затова и правя само два-три пъти годишно

Ани, успя ли да вземеш черното сако към панталона?

Мими8809, повече със злато ми харесваш. Носи и двете 🙂
Аз имам един сребърен часовник с червена каишка и го нося със съответните бижута. Усещане за хлад ми носи.

Аса, кашони а 😃
Да се похвалиш като пристигнат.

Излезна ми реклама на Miss Sixty, нещо ги бях поизгубила от поглед последните 15-20 години, но тия дънки ми харесват за лято 🙂

Намаленията не ги отразих.

# 1 750
Магни, според мен вземи и двете и каскета и пухкавата ще те стоят перфектно!

Тоз модел на Мариетка, много ми харесва!

Аз днес съм с тази! Много топли!

# 1 751
Ал, давай рецептата!
Моите чанти не са толкова големи да съберат И шапка, шал пък съвсем. Тези дни ще се разходя до Валета, може нещо да харесам от там.
Мими, на мен също ми хареса тази на Мариета, но предполагам в черно ще се губи красотата ѝ.

# 1 752
Магни,
ето линк за корите, завиването и печенето.
плънка  около 500 гр едро натрошени орехи
сироп от 500 гр захар, за аромат освен ванилия понякогя слагам и 1-2 листа индрише
https://www.bonapeti.bg/recepti/baklava-s-domashni-kori/

В черно на повечето шапки им се губи красотата, най-красиви ми изглеждат в бяло ❄️🤍

# 1 753
Не ви ли се развалят косите с шапка?
Аз качулки нося, не е точно същото, но ми пази ушите при вятър. Не стоя много на студ де, сигурно и това има значение.
От Зара поръчах доста неща, като половината най-вероятно ще върна, че напоследък номерата им са тото, а и моделите им твърде младежки за моята фигура.

# 1 754
Grinning, Е, посмачква се косата, но да ми е топло и да съм здрава ми е по-важно.

Общи условия

Активация на акаунт