Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 147 333
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 1 725
  • София
Защо ми трябваше да я отварям тази Зара?
Пак се изкуших. Нямам воля аз, по време на намаления.

# 1 726
  • Бургас/Пз
Рошличка, ХС е моят.

# 1 727
  • София
Честита Коледа, момичета! Пожелавам здраве и ... хубаво отношение! Парите купуват другото...Hug

На Бъдни вечер направих питката, по рецепта, пусната от някоя от съфрумките, не знам коя беше, но се получи идеална. Днес -3 дни по късно я довършихме малката питка, но ние не сме и по хляба много. Важното е, че ставаше за ядене и на 3тият ден.
Скрит текст:
Традиционно - на 25ти, сложихме със свеки пуйката във фурната и с дъщеря ми двете отидохме на кафе! Не, че и на 24ти не го направихме, но си е традиция да ходим в Tea&Eat на 25ти, баш! Blush

Коледното ми маникюрче

Дх3, пак страхотен маникюр показа! Ще ти взема маникюристката, така да знаеш! Smiley

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 11:39 от kopche

# 1 728
Копче, тя само прави какво съм решила и ако може( не всичко умее и не всичко иска да прави).Така че се главоблъскам аз, ровейки в Пинтерест.На синчето гаджето ходи при някаква девойка, много е креативна, но не взима нови клиенти, поне по последно инфо.
И твоят е много хубав, красиво червено.Много коледен и нежен.
На краката съм с много тъмночервен към кафяв.Следващият път ще го сложа и на ръцете.
Отиваме на поредното гости и сестра ми.Утре мисля да не мръдна от нас.

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 18:49 от ДХ3

# 1 729
  • Sofia
Аз те замествам и нищо не намирам...

# 1 730
Палтото на Деси изглежда чудесно и съвсем органично се вписва в стила ти!

Mimy  - според мен категорично жълто!

Магни, друг път, мила! Не съм в кондиция за снимки.

# 1 731
Мими,от тази снимка съм за сребро,по-добре стои на ръцете ти. Но аз винаги съм мразела жълти бижута. (За разлика от дрехи. Обожавам жълти дрехи,особено през лятото).Ако златото е с повече примеси на сребро,по-може да ми допадне. Ноо,както казва другата Мими,защо пък да сее ограничава човек..
ДХЗ,може ли линк към палтото,не го намирам..

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 20:46 от sasi6

# 1 732
И аз съм за златото на показаните кадри. С цялостна визия може да е различно.

# 1 733
  • Пловдив
Аз те замествам и нищо не намирам...
Снощи, четейки момичетата тук,  си казвам сега влизам в апликейшъна на Зара и го овършавам както аз си знам. Да ама не. Няколко пъти превъртях палтата и полите и абсолютно нищо не си харесах. Ама нищичко. Повечето неща съм ги оглеждала в магазина, че ми е наблизо и поне имам представа каква е материята им. Сдобила съм се със сериозен бъг в системата. И с Манго така…, чак ми е притеснено…

# 1 734
Аз съм така и си живея повече от чудесно. Този бъг си го харесвам Simple Smile Имам любима зелена грейка на едната марка и бели дънки на другата. Стигат ми.

# 1 735
Аз съм така и си живея повече от чудесно. Този бъг си го харесвам Simple Smile Имам любима зелена грейка на едната марка и бели дънки на другата. Стигат ми.
На мен явно този бъг ми е по рождение..но смятам в големия магазин на Зара в Кавала съвсем скоро да проверя какво сте оставили, без да го изкупите! Wink Живот и здраве... 🤣

# 1 736
Копче много ми хареса в таз’ зелена рокля!
Аз от 3 дена се каня да се лакирам и взе казвам “хайде след тази тава или тенджера”…
Вчера пак ми се поду устата/устните… не мога да си представя от какво става… 4 листа алергени тествах лятото.. а менюто беше класика в Коледния жанр…
И аз заредих кошницата. После някои ги нямаше, после прегледах останалото и се отказах май…
Mтz така да завиждам за снега.. искам да ме забравят на едно такова място. Но няма кой да ми се върже да дойде с мен. А и нямам идея за място.
Вчера синко ни води да видим сняг над Лъки, валеше сериозно и бързо обърнахме, че някои пътници се притесниха… там и обхват нямаше. Но местни джедаи не липсваха. Но те имат опит.

# 1 737
  • София
Харесвам розовеещо злато, или комбинация от няколко цвята злато. Но розовото ми е любимо, защото не жълтее така.

# 1 738
18 карата не жълтеят толкова. Понеже на ръцете си имам и от трите сплави, явно си личи разликата.
Зара никога не съм можела да я овършея. Харесвам около 10% от предложенията. Случва се и нищо да ми хване окото. Манго е по-насочено към класически модели. В случая с палтото обаче надделя телешката ми природа. 200+ евро или 80. При минимални зимни температури 10-15 не искам да харча за да пълня гардероба излишно.

Манго:

Зара:

За по-висок клас изобщо не мисля. Но няма да купя от Маталан или Тера Нова/Калиопе. Зара като компромис ме устройва повече.
Гледайки новините тази вечер, изобщо не ми липсва снега.
Момичета издирвам си хубава шапка, черна. Не барета или каскет. И плетена не искам. Предложения някакви?

# 1 739
  • София
Значи съм "нещотърсачка" и бъг-а ми е да откривам. Купих си вълнени жилетки, тениски базови с вискоза и вълна, боти, полуботуши, ботуши и сандали, рокля с лен и памук, дънкова рокля, дънки 3 чифта, дълга пухенка, няколко блузки. На мъжете дънки и пуловери с кашмир и вълна. Като дойдат кашоните все едно Дядо Коледа идва Laughing

Общи условия

Активация на акаунт