Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 147 370
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 1 710
Фран, добре си дошла 🙂
Ще се подкрепяме колкото можем, хубаво е тук, компанията е добра, духа е висок.

G&B, вълшебно е ✨

Мими, честито палто. Носи духа на бляскавите години на Холивуд. Чалга няма.

Магни, Лейди честити чанти!
Със здраве и да са пълни с пари.

NadyaT, в прекрасна форма си, до фитнеса си мацка, но с червената рокля си страхотна 😍 Богиня! Модела е разкошен, бих искала такава в черно.

ДХЗ, честито палто. Много е фешън, мадамско, представям си те увита в него.

Пропускам нещо, а - да не пипам тенджера и тиган няколко дни 🙃 😃
Вчера вечерта, преди да си легна, сложих червените обувки от дядо Коледа и залях баклавата със сироп.

Хубави празнични дни момичета!

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 09:31 от Al Georgieva

# 1 711
  • Sofia
Мили стилни дами,  минавам да ви пожелая светли празници!  Бъдете здрави, бъдете благословени -  вие и любимите ви хора!  Продължавайте да бъдете все толкова цветни, уникални, вдъхновени -  от живота и стила!

# 1 712
Честито Рождество, дами!
Минавам да ви пожелая много здраве, обич и уютни празници с най-милите ви хора! Purple Heart

# 1 713
Честито Рождество! Въпреки, че не пиша много, но ви чета. Хубава тема и хубави хора. Покрай вас си припомних, че има и такова нещо като рокли  Simple Smile

# 1 714
Ал, благодаря точно ти мислех, че няма да го одобриш! На ТИННА също!
На Деси адски ми харесаха чехлите и чантичката! Обувам ги без да се замисля... Палтото ще й стои също невероятно!
Надя с роклята и палтото си за корица на Вог! Страшно аристократично излъчване! Heart Eyes Нищо излишно просто! 😍
Харесах целия тоз тоалет, на Марджи, дано е успяла! Искам и роклята и бели ботуши!

Аз съм ни жива, ни умряла...Тони Дачева направи страшен купон, не само чалга! Heart Eyes

# 1 715
Честита Коледа на всички в темата! Да сме здрави и да се обичаме,  което всъщност ни прави щастливи!
Да продължаваме да пишем една от на-хубавите теми ( за мен много любима) !
През 2024 май нямам драстични промени в стила...освен лек уклон към дългото (и аз така), но  все още не пускам късото....макар че с чорапогащник вече е доста по-добре отколкото летните варианти...
Дано темата се запази като дух и състав,, защото няколко пъти  прочетох през този месец , че 50+ май ще трябва да сме в друга отделна тема...

# 1 716
  • София
Честита Коледа! Здрави, щастливи и обичани бъдете стилни дами!

# 1 717
Какво се промени в моя стил през тази една година, в която открих любимата тема - Ами, не чак толкова много, стилът ми си е същия, но се обогатих от към нови придобивки покрай вас, момичета, научих за нови български марки, една от които ми стана много на сърце SSB, благодарение на Ал. А, това което промених, всъщност е , че вече купувам само чанти от естествена кожа, защото другите не държат дълго, а аз не обичам да се разделям с любими неща. С глитерите не можахте да ме запалите, аз нося само спирала и молив за очи, дори крем не слагам, освен кокосово или друго масло след баня. Simple SmileНо не, че нямам нужда де.   Но покрай вас си успокоих съвестта, че винаги има нужда от още едни обувки, или рокля, или чанта хахаха .Радвам се, че ви и има , че пишете, че правите темата така вдъхновяваща и мадамска.
Черпя ви виртуално с кафе и негърчета, в компанията на Зара Simple Smile.

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 08:22 от Tit*

# 1 718
От отговорите ви, мисля смело можем да кажем, че темата е не само позитивна, но и полезна.
Какво промених аз за себе си. Приех, че съм на 55, колкото и да не ми се вярва затова голяма част от новите ми покупки са съобразени с този факт. Не само дължината, но цветово и като кройки заглеждам вече други модели.
Ал, тази твоя баклава не ми излиза от ума.
Също си помислих, че Надя изглежда съвършено в официалната рокля без стилето.
Лудостта Зара явно е посевместна. Така изглежда улицата пред единствения магазин на марката при мен.

Скрит текст:

# 1 719
Зара е толкова сладка!!!🥰
Новогодишен маникюр:

# 1 720
Благодаря, Дхз Heart . Маникюрът е много нежен, снежен Simple Smile

# 1 721
  • тук-там
При нас няма ток и мобилна клетка, но успях през нощта в някакъв промеждутък да поръчам от Масимо Дути. Да не съм капо Wink
Много нежен, маникюр, ДХЗ!
При мен зимната приказка продължава:

# 1 722
На мен пък ми канселираха поръчката от Масимо Дути, не знам защо…
mtz, супер снимка и колко много сняг само!
ДХЗ, чуден маникюр!
Аз се вкарах в размисли кое ми отива повече, дали бял, или жълт метал на кожата, даже направих 2 снимки за сравнение и за вашето мнение:

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 12:04 от Mimy8809

# 1 723
Адаш и двете ти отиват! Защо трябва да се ограничаваш! Веднъж бял, веднъж жълт! Wink
Деси, страшен златен маникюр!

# 1 724
Честито Рождество Христово на всички!
Светлина, топлина и доброта. Не само днес, а цялата година!

На мен Надя леко ми напомня Койна Русева по излъчването. Като комплимент го казвам.

Ани, прекрасна, черният панталон в кой размер си взела? С или ХС?
Не че го има, де, но ако пък случайно се появи пак...

Мими, на мен на тази светлина среброто ми допада повече. Но, светлината може да е подвеждаща. Освен това, според мен, значение имат и коса, очи.
Но съветът на другата Мими е идеален  - редувай Simple Smile

П.п. И аз имах Бгмамски сън. Агентката ме питаше за един околоочен крем, който ползвам от скоро и харесвам. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт