Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 149 127
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 1 695
  • Варна / UK
От дядо Коледа...
Скрит текст:

ДхЗ, душа, с обувките - греда, във Варна са ми подходящите за ролята 😀. Хич не се сетих да си купя за тук.
Скрит текст:
... С тези бях - нисички са, със змийска шарка.
Весел празник, красавици мои!

# 1 696
  • Бургас/Пз
Наде, страхотна си! ❤️

# 1 697
Аз бях по домашному с дънки и снимки нямам. Но пък ми беше много добре.

# 1 698
  • Ямбол
Честита и щастлива Коледа, мили момичета! Бъдете здрави и благословени!

На Зара намалението нямам намерение да го отразявам 😅.

# 1 699
Grinning притрепна ми малко, напълних една кошница сутринта, нищо от кошницата в Зара не ми трябва и няма да поръчвам.
Поръчах едно палто и 2 панталона от масимо дути.

Такива ботуши си търся, но от велур

# 1 700
Аз редувам домашни дрехи, пижама и екипа за любимото ми хоби. Вече почти месец си разхождам чантата подарък с удоволствие, но вчера и днес се сдобих с неочаквани изненади. Някои са свързани с хобито, а други с личния ми дзен, разбирайте небцето и обонянието Simple Smile

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 20:51 от Linofrina

# 1 701
Честито Рождество Христово!
Много здраве, стил и уют! Наздраве!
Личния ми стил за пътуването до родителите ни се свежда до клин и худи. Но баклавата е на ниво.

# 1 702
Честито Рождество! Весели,топли и уютни празници изпълнени с любов и доброта!
От Дядо Коледа парфюм Л интерди Руж и други дребни подаръчета и пари.
Пазаруването от Зара май ще го пропусна...

# 1 703
  • Пловдив
Честито Рождество, прекрасни дами! Благоденствие и мир за вас и семействата ви! Светли да са празничните дни!

Видях много красив цвят спортно долнище на Гес - люляк и бързам да дам непоискания ми съвет, че материята е много мека и приятна, но много бързо става на топчета и пуска бримки. Особено личи на светли цветове. Научих го по неприятен начин, взех си и черно и прасковено, последното за три четири пранета вече не е с пълен блясък.

Да отговоря на Магни, че всеки път забравям: четейки тази тема, макар и нередовно се научих, надявам се, да не си изказвам мнението всеки път когато ме напира неистово от вътре, ако има дори минимален шанс да засегна някого. Никой не заслужава да бъде натъжен, камо ли обиден и наранен.
Макар и да звучи клиширано, учестих носенето на поли и рокли в ежедневието. Започнах даже да харесвам дължина до коляното. Дори тялото ми да го позволява, вече се чувствам неловко в къси рокли и поли, пък ако ще и хиляди комплименти и убеждения да получа.

И аз искам бежови, велурени ботуши. Споделяйте, моля, от къде си купувате.

# 1 704
Така…понеже бяхме на парти от 17ч., то аз си навих тел. за 20ч, за да ме подсети за намалението.И докато отворя тел. и направя поръчка, половината ми неща бяха свършили, а аз бях бая бърза.Не знам…
Поръчах:

Останалите 3-4 неща свършваха пред очите ми, докато цъкна на плащане.🤦🏻♀

Да видим дали съм уцелила.По принцип си дебнех палтото отдавна.

# 1 705
Супер е палтото, Деси - много ми хареса!

# 1 706
  • Сливен
Честита Коледа! Бъдете здрави и щастливи, сърцата ви нека бъдат изпълнени с радост и споделена обич!
Мими, това зелено палто е толкова свежо, че това  чалга-излъчване не знам къде е, за мен е по-скоро кокетно, повече Барби - или това имаше предвид? В повечето случаи човека прави дрехата и мисля, че ти ще му предадеш елегантност.
Сетих се нещо - като погледнах Надя, и че обувките не били точните - кой гледа обувките като има такъв човек срещу себе си  - излъчваш класа и стил!
От известно време насам предпочитам цветни връхни дрехи -зелено, кафяво, дори червено, което като цяло недолюбвам /това не е от темата Grinning, потискащо ми действа, когато през зимата масово се разминавам с хора с основно черни връхни дрехи/.
Заради темата и хората тук, всяка толкова различна, уникална, със своя си отпечатък и въздействие, станах по-решителна в изборите си  - имам широки дънки, които дори не мислех, че ще ми отиват, шал с животинска шарка, за дрехи ми трябва още време Stuck Out Tongue Winking Eye.... Върнах се към Зара, които бях отписала...но ще помисля точно сега трябва ли ми още нещо:joy:
Явно съм слушала, защото получих подаръци, очаквани и неочаквани, но най-вече се радвам на близките си  - и те като тук са пъстри, различни, понякога неточни, понякога с не съвсем разбран подтекст, но никога с лош умисъл и чувства, просто семейство...
Ще покажа, освен ако тотално не се измести темата, но засега продължавам с организацията на поредния празник...
Исках за всяка да кажа по нещо,  но ще стане прекалено дълго, затова - искрена виртуална прегръдка за всички!

# 1 707
  • Русе
Весела Коледа!

Съвсем ви изтървах, ще чета по-късно, когато успея, но поне да ви подсладя кафето с коледните ми сладки.

Какво промених през годината и въобще от тази тема - започнах са нося рокли и дълги поли в ежедневието. Сложиш и червено червило с глитери дори, благодарение на вас, момичета.

# 1 708
Деси, приеми го откъм добрата страна. Със спестените парички ще си купиш нещо друго. Палтото е чудесно.
При мен апликацията даваше технически проблем до 21:20, цъках всяка минута. Joy А ММ ми се нервеше, че съм пак на телефона докато празнуваме двамата. И все пак успях и на 30 ще чакам доставка. Тази сутрин не бяха налични и двата артикула в моя размер.
Све, съвсем навреме идваш със сладките. Допивам си кафето и ще тръгвам да поработя малко.

# 1 709
Честито Рождество, прекрасни Феи!

Какво промених в стилово отношение?
Открих любовта си към макси полите. Последните няколко месеца така избухнах, че дори късна есен поръчвах такива за следващия пролетно- летен сезон. Blush Също така, започнах да нося все повече палта, основно тип болничен халат. Grinning Но пък всичките са цветни. Започнах все по- често да ходя с пусната коса. Отново се върнах към така любимите ми, но позабравени аксесоари- обици, гердан, гривни (не всичко накуп, разбира се). Глитърните червила, при това не само червени такива- моята новооткрита любов!!! Heart Eyes
Иначе вкарах и доста червено в гардероба си.
Усещам, как новата ми тиха лудост ще са лоуфърите, основно цветните такива. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт