Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 147 443
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 1 680
А защо да е лошо, Мими? Сигурна съм, че ще го съчетаеш по най-добрия начин. Ако бях смела в цветовите съчетания бих казала, че перфектно ще пасне на новата ми чанта.

# 1 681
Оооо Магни, готина е! Цвета не ме смущава, аз обичам убийствена яркост! На русата ти коса и осанка също ще ти отива!

# 1 682
  • В полите на Пирин планина
Честита Коледа, момичета красиви! Много здраве, щастие, любов и прекрасни преживявания!

И аз имам нова чанта:

и палто, което още не е дошло. Надявам се да ми хареса - леко спортно е, с качулка и 80/20 - вълна и памук. Тъмно синьо. Надявам се да покрива плетените ми рокли. Simple Smile

Мими, много красиво зелено. Харесва ми палтото.

Магни, стилна чанта.

Намалението в Зара стартира в 20,00 часа в приложението, а в 21,00 в сайта.

# 1 683
Честита Коледа, прекрасни момичета! Бъдете здрави, щастливи и все така красиви.
Аз от Зара ще купя нещо за малкия на намалението, за мен сякаш нищо не искам.
Адаш, много си хубава! Да ти е честито палтото, знам че ще го носиш със стил.
Фран, добре дошла, не е задължително показването, но пък на мен ми е приятно, дори и да няма какво толкова да покажа Simple Smile
Лейди Брин, да ти е честита чантичката.
На мен ММ ми подари много красива сребърна гривна, всичко хубаво, ама как не е забелязал, че нося злато, не знам Simple Smile Сега съм я сложила от уважение на другата ръка и недоумявам какво да я правя..
Честити да са подаръците и на другите момичета Simple Smile

# 1 684
Честито Рождество!
Мими чудно е палтото! Зимната сивота има нужда от цвят!

# 1 685
Мими, палтото е страхотно и точно с копчетата бих си го носила . Явно моят вкус е както ти го каза - чалга, защото нито едно от показаните палта няма да върна 😂

# 1 686
Радвам се, че го одобрихте, мислех, че няма да ви допадне! Макадамия ми то с одъртяването и моя...!

Лейди чантата е гогина, ще върви с всичко! Чакам и палтото, много обичам тъмно синьо.
Адаш, важното е желанието!  Дори и аз понякога свалям всичко златно и слагам комплект в сребристо, особено когато тоалетът го налага! Имам поне 3-4  сребърни комплекта, единия с тъмно сини камъни!

# 1 687
Весела Коледа!

# 1 688
Весела Коледа, Агент!
Качи някоя снимчица от вашия край?
Мацки, при мен часовата разлика е час, затова намалението в приложението започва в 21:00, а в сайта в 22:00 😀

# 1 689
Честита Коледа! Да са пълни домовете с любов и смирение!
Мисля да думна тези 3 рокли, ако ме огрее след малко

# 1 690
  • Бургас

Галдучо, би ли споделила рецептата за твоята питка? Изглежда като многолистно тесто.
Моята е с квас, че содена вкъщи никой не харесва. Щерката се включи в украсата, а накрая и парата се падна в нейното парче.

Съни, това е содена питка, но е много сполучлива, като за содена, защото те обикновено нe стават много хубави. Ние днес хапваме от втората, на нас ни харесва, вкусна е. Напомня ми на хляба от машината за хляб.

Казва се "златна содена питка на Кристина", форумен хит от преди години.

https://boutiquedekristina.com/2018/12/06/%D0%B7%D0%BB%D0%B0%D1% … 1%82%D0%BA%D0%B0/

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 19:10 от Галчудо

# 1 691
Весела Коледа, момичета! 🍾🎁🎅🏻🎄
Нека в дома ви винаги цари обич и разбирателство, а сърцата ви бъдат изпълнени с радост и благодарност.

Честити придобивки! 😍 Аз съм си направила списък из сайтовете и чакам намаленията, които започват при мен след 06.01.😁

Успешен улов в Зара и да се похвалите.

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 19:27 от cloè

# 1 692
  • София
Аз купих такъв тип, алпака с лисица палто, преди няколко години, но много рядко го нося, защото бяха заринали с тях навсякъде. Моето е светло, небесно син цвят, мисля, че копчета няма изобщо, само колан. Бях се зарекла, че козина от лисица или друго животинче няма да купувам вече, но един ден минах по Витошка през зимата и бях дотам, влюбих се. Ходих сто пъти, гледах, мерих, умувах и го купих накрая, те не са и много скъпи, по 300-400 лв бяха тогава.

# 1 693
Честита Коледа, момичета! Весели и уютни празници желая!

Нямам нужда от нищо, но ще следя намаленията в Зара.
От дядо Коледа имам парфюм, ще си го нося с кеф.

# 1 694
  • Бургас/Пз
Много харесвам големите свещи на Зара и въпреки че имам най -различни, мисля пак да си поръчам Simple Smile
Подаръците тази година са предимно парфюми и малко козметика  🥰 И страхотен червен портфайл на Зарена 😍

Общи условия

Активация на акаунт