Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 147 447
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 1 665
  • Бургас/Пз
Честито Рождество, прекрасници ❤️
Бъдете сбъднати и сбъдвайте ❤️
Фран, добре дошла, при нас е весело 😊
Йен, страхотен коледар! Здрав да е!

Магни, и аз съм заредила някой неща, а като си помисля, нищо не ми трябва 😂
Обаче за панталона реших , че трябва да имам и сакото Simple Smile

# 1 666
Фран, пиши и добре дошла! Не е задължително показвването!
Магни, честити подаръци! Чакаме да ги видим на теб! 😍 Мен вече нищо не ми се пазарува..подаръкът от ММ е ново палто, зелено, кашмирено, от градчето! Няма да ви го показвам, че е чалга! 🤣
Тук е страшен студ и духа леден вятър. Опаковани бяхме до църквичката и седнахме за по топла супа!

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 12:49 от mimi.7299

# 1 667
Весели празници, момичета! Flowers Evergreen Tree

Магни, защо не изтеглиш приложението  -  намаленията започват час по рано.
Палтото много ми хареса, късмет този път Hands Plus1. Освен с панталон ще застане чудесно и с права пола - като тази или по къса:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 15:11 от Sweta

# 1 668
Фран, ❤, горе главата, ще се подпираме докато сме с всичкия си!!!💋💋💋
Ние днес сме на гости, до ранен следобед у нас беше отваряне на подаръци, ядене и в последния момент си боядисвам косата, защото сме на гости у кумците.
Тази Коледа по гости ни е тръгнало:)))

Магни, и моята количка от Зара стои и чака.Дано някой не ми отмъкне нещата под носа.😆

Миме, чудна на този красив фон.Якето и шапката мн. ме кефят.

Аз получих нови слънчеви очила, които сама си избрах и дебна едно палто в Зара,което бях казала на ММ, че искам.Докато ида да пробвам, вече го нямаше по магазините и остана онлайн поръчка.От децата бежовите ботуши, които скоро показах, аз си избирам, те финансират.
Всички от семейството са доволни от подаръците, свекърите също, миличките ми дадоха и те пари да си купя нещо, така че и техния дял отива към палтото 😆( и не само то,де…😂)
Ще покажа като дойдат какво ще оставя от:
палто, пола, два панталона, три чифта обувки и една чанта.

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 01:28 от ДХ3

# 1 669
  • Бургас/Пз
Мими, страхотна си ❤️
Днес ми излезе това и веднага се сетих за теб

Дх3, чакам да покажеш 💋

# 1 670
  • Burgas, Bulgaria
Мими = прекрасна Heartpulse Момичета мили, то в Зара добре натоварихме количките, но съм забелязала, че час преди намалението изключват достъп до приложението или сайта и ги изпразват. Дано̀ не съм права, че и аз я понатоварих моята, но ме мъчат миналогодишни спомени. Sweat Smile

# 1 671
Май си права. Вероятно изпразват количките  с цел защита от пренатоварване на сайта в първите минути на намаленията. Само предположение.

# 1 672
Имам приложението разбира се. Миналата Коледа без затруднения купих боти и рокля. Чакаха си ме в количката. 
Света, пише 21 часа 🙄

Мими, тази елха наистина прекрасно допълва зимният ти аутфит. Чудесна си 😍
Фран, добре дошла! То сбръчкването е неизбежно, но в добра компания отстъпва на заден план пред споделените емоции.
Ани, сакото ти трябва. Както и палтото на мен. Може да нямаме зима, но пък пътуваме до зимни местенца.
Деси, покажи твоето, обещавам да не го крада!

# 1 673
  • Бургас
Честито Рождество на всички, здраве и благоденствие ви желая, много любов и топлина в домовете ви!
Галдучо, би ли споделила рецептата за твоята питка? Изглежда като многолистно тесто.
Моята е с квас, че содена вкъщи никой не харесва. Щерката се включи в украсата, а накрая и парата се падна в нейното парче.

И у нас мисля, че всички си харесаха подаръците, но и голяма част бяха предварително заявени, като при ДХЗ. За мен - изненада, нови обици.
Мими, весело изкарване !
Ани, хубава е наистина ризата, а цялата я беше облякла с черния панталон наскоро, нали?

# 1 674
  • Бургас/Пз
Съни, с черния панталон бях със зелено бюстие 😊
Много хубава питка!

# 1 675
Весела Коледа мили дами! Здраве и благоденствие за вас и вашите семейства.

# 1 676
Ани, ще разглеждам сега и долнището...по мой вкус е! Wink Как се знаем вече, коя какво търси и харесва... 😘
Фенките на Зара, чакам да видя какво сте смогнали да купите и задължително с презентация! Heart
Ето го палтото, твърде претрупано за моя стил, но обещах да го нося! 🤣 Като кройка стои добре!

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 17:10 от mimi.7299

# 1 677
Весела Коледа на вас и семействата ви!
Здрави да сте и да посрещнете с усмивка 2025!

# 1 678
  • Sofia
На мен ми харесва палтото. Ако смениш златните копчета може да постигнеш по-изчистена визия.

# 1 679
На мен ми харесва палтото. Ако смениш златните копчета може да постигнеш по-изчистена визия.
Карен най лошото е, че и на мен ми харесва...даже и с копчетата...просто не е съвсем мой стил. Яката е лисича, на ръкавите е пак с пухчета! ☺️
Питките на всички са страхотни, аз такова съвършенство не мога да постигна!
Имаше и в сиво...но зеленото по ми отива!

И ептен чалга в розово... 🤣

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 17:47 от mimi.7299

Общи условия

Активация на акаунт