Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 147 380
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 255
Ани, много ми харесаха и двете съчетания - чудесни са! Heart Eyes
Много ми е трудно да избера, но май със сребърния топ, защото черните презрамки идеално допълват черния колан на панталона, създават цялостност на аутфита, черните обувки са точно на място - за мен вторият аутфит - от/до.
Ал, черната рокля ми хареса - много хубав модел и дантела, но без якичката както си написала.

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 14:20 от Sweta

# 256
Гледам в един български сайт рокля от същата дантела като на Ал Георгиева.
Ако хортензиите не ми застанат, най-вероятно ще пробвам нея.
Искаше ми се да бягам от черно и дантела, но няма да имам избор.

# 257
Марджи я давай линка и на мен!

# 258
Ани, и двете ми харесват, но със зеления топ повече.
Темата стана наистина много красива. Пия си кафето в почивката и се наслаждавам.
Ал роклята е невероятна. Знаех си, че ще намериш нещо специално. И да, палтата на Зара не са само онлайн налични. Моето го купих от физически магазин миналата година. Искам още едно в друг цвят, но не ми се харчат пари, а не ги намалиха този черен петък.
Марунка е мечта в златно!

# 259
Марджи я давай линка и на мен!

Мими, заповядай - https://www.arogans.com/

# 260
Ани, харесваш ми и с двата варианта.
Карън, питах, досега бикой не го е потърсил.

# 261
Марунка в златната пола …..в магазина нямаше дори да я отразя, но върху теб …. Wow 🤩
Ани, със сребърния топ 😍
Деси, това бебенце е невероятно 🩷
И на mtz бебетата 🩷
Мими, замисли се за стая- гардеробна, ще имаш нужда ако нямаш такава
На Теди само като видя русите коси, забравям какъв тоалет е искала да покаже
Мариета страхотна в животински принтове….
Като обобщение / със сигурност не споменах всички, а имах желание /страхотни сте!
Много се радвам за таткото на Магни 🤗
И якето, и ботите ми бяха право в десятката, та реших да продължа с покупките….
Поръчах един панталон

И блуза за панталона

Парфюмът за празниците ще е Miss Dior Parfum / 2024 / поръчан снощи + резерва червило Dior 976.
С точките си взех от Озон система за избелване на зъби, пристрастна съм към снежно бели зъби и приключих с покупките за годината.
https://www.ozone.bg/product/yotuel-sistema-za-izbelvane-na-zabite-za-7-chasa/
Някой с впечатления?

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 14:34 от macadamia

# 262
С тез внимавай, бургаски са, нещо размерите и кройките не ми легнаха на мен!
Макадамия, не само на мен ще трябва гардеробна! 976 Диор - нашето червило!!! Wink

# 263
Mardji,
тази ли е?
Скрит текст:
Красива е. Но излъчването ѝ е различно.
Сасата е шик по един различен начин.

Ани, панталона е много красив сам по себе си, но някак не ме възторгват вариантите.
Имаш ли светъл пайетен топ?
Или златен?

Магни, Manteco серията палта я няма офлайн. Проверихме сега с госпожицата, един модел има в Парадайс, поръчваш го и след 30 минути ти го изнасят, но не и харесва

# 264
  • Бургас/Пз
Макадамия, да не те разочаровам за зъбите, ама точно това никаква работа не върши:( голяма мъка е и тия шини толкова са неподходящи , че повече няма накъде. Аз лично предпочитам лентичките за избелване.
Панталонът е много хубав. От Алекса ли е??

Ал, нямам пайетен друг. Само тези двата. Имам сатенени няколко светли, но ми отива много лятна комбинацията. Я дай някой като идея.

Марунка, кой размер е твоята пола??

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 14:58 от ani_d

# 265
Ани и аз я харесвам с тесни панталони повече, не че с тия два варианта не е красива, но с тесни е божествена! 😍
Значи да кажа на малката да отива в мол Парадайс, макар, че този модел Ал и на мен не ми харесва!
Чантата на Кочинел искам да я върна. От Бест Сикрет е, казвайте как?

# 266
За избелване- шина, направена от зъболекар и гелове.

# 267
Ани, панталона е от Desire 29
Широк панталон и аз= карикатура. Широки дрехи изобщо не ми отиват, стоят като ма закачалка….
Добре, че са ми бели зъбите, нямат нужда от особено избелване , ама ей така, за гивезелък 😂
От нямане какво да правя, мацнах една боя по дължините за насищане на пигмента, накрая няма да съм златно- медна, а гола глава….
Мими 976 е любов завинаги
Връщането към Беста е фасулска работа. Отиваш на поръчката, попълваш формуляра за връщане, разпечатваш, лепиш на кашона и в български пощи, но някой каза май, че вече може и по Спиди- всичко е напълно безплатно

# 268
Показаното кафяво палто и на мен не ми харесва, бабешко ми е. Аз харесвам други палта от Зара, например това:
Скрит текст:
и това
Скрит текст:
И други, но не са от плат.

Имам два широки светли панталона, мислех да показвам за мнение кой да си оставя. Но подносих единия /много прилича на панталона на Ани от снимката/. Добре че ме подсетихте сега да отида да върна днес втория, направо бях забравила.

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 15:23 от Sweta

# 269
  • София
Ани много ми харесваш със зеления топ, страхотна си!❤️

Ал честита рокля, сигурна съм че ще си прекрасна  в нея, много е шик, малко в стил Моника Белучи.💚

Макадемия преди години, като свалих брекетите си избелих зъбите много успешно с лентичките на  Crest, препоръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт