Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 147 303
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 1 815
Мале Дез, страхотна си с шапката и очилата! Heart Eyes
Мариета излезе със страхотни модели и тя, вдъхнови ме да пробвам още и аз. Много й отиват...Heart Eyes
Света, разтопи ме, толкова свежи предложения...не съм очаквала, че една брошка може да придаде такъв шик!
Ето това е ползата от темата, стилът си никоя няма драстичто да промети, но ще станем по изразителни и оригинални в събствения си стил!
Вече се видях с поло, пола молив и брошка на яката! Blush
Последно си взех тая лента, смятам да я пробвам! Wink

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 10:10 от mimi.7299

# 1 816
  • Велико Търново
Никакви теми 50+!Всички оставаме тук!
Дез, фантастична си.
Много ми харесаха предложенията с брошките.
Аз твърдо харесвам Шанел, имам огромна книга с колекциите от 80 година до сега и абсолютно всичко ми харесва.
Смятам, че докато съм с акъла си смешна няма да стана.Снощи в някакъв разговор мъжа ми отбеляза, че и двете момичета, които една от друга са много различни и двете много приличали на мен-жестове, поведение и облекло.И двете са много обрани едната носи само Ралф Лорън, а другата моите дрехи/без панталони, защото е слаба/.В колежа си имат униформи.
Мариета, страхотна си!

# 1 817
Искам само да питам, имам брошката на Шанел, фалшива, одобрявате ли да я нося или по скоро не! 🤣

# 1 818
Магни, в днешно време всеки показва такава културна и социална идентичност каквато пожелае. Дрескодовете не са това, което бяха, но все още важат, не само тези супер официалните. За едни хора имат значение - аз съм от тях - обличам се не само за себе си, а и желая да оставя добро впечатление у околните, с едно облекло ще оставиш едно впечатление в една социална среда и възрастова група, същото в различна обстановка ще остави друго впечатление. Grinning А вълшебници са тези, които успяват да го направят навсякъде, но това според мен се дължи повече на духа и индивидуалността на човек, отколкото на облеклото.
Има и жени хамелеони, какъвто стил да сложат винаги им отива.
Други казват, че не ги вълнува какво мислят хората и за двете категории няма значение стига да са ок със себе си и да са постигнали това, което целят.
Облеклото може да бъде и помощник в комуникацията, а може и да навреди когато става въпрос за нещо извън свободното време.

Grinning По въпроса с фенските аксесоари кой ги няма, това е друга категория.
Така, прочетох Зари отново. Даже няколко пъти. Искам да разбера какво точно означава културна и социална идентичност? Нещо като класова принадлежност или? Мисля, че средата на всеки е свързана с работа, професия и социални контакти. И често е строго определена. Съобразявайки визията си спрямо моята среда, няма как да оставя различно впечатление защото вероятността да се озова в друга е минимална. Облеклото колкото и да е помощник в общуването ни, ще си остане на ниво първи впечатления. Във времето възприятията ни се променят и дрехата остава само обвивка на която придаваме все по-малко значение. Да, като видя добре изглеждаща жена/мъж го отбелязвам, със сигурност ми доставя удоволствие на първосигнално ниво и до там. Аз не съм от тези, които имат очи за детайлите. Чанта, шал - нито Хермес разпознавам, нито която и да е известна, колекционерска и прочие скъпарска марка. Послания получавам от поведението на индивида срещу мен - излъчване, топлота, добронамереност, позитивизъм, деликатност и т.н. Всякакъв стил приемам, както и правото на избор без значение дали на мен ми харесва или не. Ако моят начин на обличане може да навреди в комуникацията ми с някой, то това е показателно за мен доколко този някой ме приема извън наличието или липсата на умения да се обличам добре. Личните ми послания към всички са откритост, добро възпитание, грижа. Ако не бъдат разбрани нямам никакъв проблем. Естествено опитвам се да стоя адекватно спрямо обстановката, в която съм и до там. Дори не смея да твърдя, че всеки път ми се получава. Но се съобразявам, което всъщност е по-важно в избора на стил. Естествено го правя в собствената си зона на комфорт.
Аз харесвам тази тема, не искам да се разделям с момичетата, които са далеч от 50те. Въпреки неприятното усещане, което ми остави факта, че една от нас е докладвала друга за спам. Да, не винаги сме в темата, но не мисля, че след толкова години ще продължаваме да откриваме топлата вода. Неизбежно се връщаме и коментираме едно и също, нищо лошо не виждам в това.
Света, красиви предложения отново, а Дез ги е допълнила на практика по много красив начин. Затова обичам личните ви снимки. Реални са и много истински.

# 1 819
  • Sofia
Много интересни приложения на брошки. Досега съм ги ползвала само да позатворя някое деколте.
Мацки, дайте идеи за връзване на шалове. Въртя, суча и все не стои добре, накрая оставям пуснат свободно.

# 1 820
Качвам за малко моята мома, тя много обича шапки! 😄 И отивам да си взема кожената пола с ципа! Wink

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 14:23 от mimi.7299

# 1 821
  • Сливен
Карън, има много идеи в pinterest https://pin.it/zovITQpL3
Мими, страхотно излъчване има момата, ама има ген, има и излъчване! Heart
Брошки слагам най-често на ревер или отляво на блузата, поло не нося напоследък, но ми хареса идеята за яката на ризата... обаче дали няма да остават дупчици след това на плата?
Магни, Hug!

# 1 822
Мими, носиш което те радва 😎
За бялата лента съм скептична, но аз не харесвам такива.
Госпожицата е сладкиш и чаровница като теб 😘

Магни 😘
Облеклото ем е важно, ем не е.
Града, бизнеса, средата ... но като тръгнеш на зимен преход вдън гори тилилейски и времето обърне, и стане на живот и смърт работата, и тогава се вижда човекът.
В Милениума с офицални рокли и костюми е лесно 😃

Карън, шаловете ги увивам като поло и връзвам, за да не се плъзга.

Дез, чудна си със сивото поло с брошка. Шапката е веднъж.

Брошка имам само една, наследство, закопчава официален шал от коппринено кадифе. Само веднъж съм имала повод да го сложа

Госпожицата ни е много консервативна, предполагам мен са ме разчупили лудите и бляскави деветдесет години 😃

За тема 50+ можем да направим гласуване.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 16:49 от Al Georgieva

# 1 823
Ал, ти остави брошката, страхотна си в тая рокля!
Лентата ми  е за шушлякови якета и анцузи...не за цивилизацията! Simple Smile
Аз не искам тема 50+, обичам по младите момичета в темата, всичките! ❤️

# 1 824
Мими, това не съм аз, а госпожицата 😘

# 1 825
Мими, това не съм аз, а госпожицата 😘
ПРЕКРАСНА!

# 1 826
  • Бургас/Пз
Момичета на Ал и Мими са страхотни!
Дез, появявай се по-често. Липсваш ми!
О, Магни , толкова се радвам, че ти е харесал панталона или не съм те подвела Simple Smile
Отивам да изровя моите брошки. Май имам само 2-3, но с вашите идеи ще им намеря приложение.

# 1 827
Момичетата на Мими и Ал, са прекрасни! Тя младостта е винаги красива, но нашите са най-хубави.
Ани, как го глади панталона? Страх ме е да не лъсне, наопаки ли да го гладя или с подходящо платно отгоре? И мисля, че искам нова риза за него. Вталена, но семпла да е запасана, че много хубаво стои и ме прави еххее дългокрака и слаба с талия. Май сме еднакви на височина, защото дължината с официални високи обувки е като при теб - още помня снимката с бюстието. И още да споделиш в ежедневието как го носиш? С тениска, фин пуловер, поло? Мисля като си простра чаршафите да скокна до Зара, в сайта харесах няколко ризи, ако е останало нещо налично, че и вчера тълпата си я биваше. Ще го пробвам също с боти на ток, за маратонки категорично не е. И със сако ще го видя, макар че моите налични са друга кройка. Не търся ефект на костюм затова не ми е нужно това към него.

# 1 828
Магни, изглади го на по-слабо от за памук, през памучна кърпа.
Ризи много ще ти стоят. Изчистени и семпли, панделките остави за нас с Мими 🙃

# 1 829
  • Ямбол
Охх, трябва да ви снимам колекцията си от брошки и пинчета 😅, да се хванете за главата от разностиловост и кич 😁😁😁. Една част нося на раницата, там не ми пука, че остават дупки на плата. Нося ги още по палтата и  шапките, освен по ризи и блузи.

Сладки госпожици 💜 си имате.
Моята си е още тийнче - клинчета, дънки и худита в бейсик цветове. Поне намали черното в гардероба, което е облекчение за всички 🤣.

Общи условия

Активация на акаунт