Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 146 002
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 1 980
  • тук-там
ДХЗ, страхотно селфи си си спретнала! Красавица! И очилата страшно много ти отиват!
Права си, качеството при Зара преди 20 години беше къде-къде … Същото важи и за МД. Имам един пуловер с кашмир от 10 години, не е мръднал. По-скоро ми омръзна.

# 1 981
  • Бургас/Пз
Дх3, страхотно ти стоят очилата и изобщо не са ти големи. Весело изкарване на Банско Simple Smile

# 1 982
  • Бургас
Панталона, който МТЗ показа, сивия е жесток. Точно такъв търся от доста време и се засилих да поръчам, но видях, че не се пере. Сега съм в размисли какво да правя, нямам удобно химическо наблизо и за дрехи които не са връхни не ми се занимава. От друга страна ако го пусна в пералнята дали няма да го съсипя?
ДХЗ, страхотна си и очилата много ти отиват.

# 1 983
По принцип не купувам дрехи, които са обозначени, че не се перат. С изключение на връхни дрехи (палта, сака). Но се е случвало да не догледам, вкл.  едни дънки със състав памук и еластан  бяха етикирани по този начин. Ами пера си ги. Най - много еластана им да се накъса по - бързо. Вероятно, ако купувах някакви много скъпи дрехи повече щях да им треперя, но ако преценя че след 3-4  химически чистения  ще изплатя цената на дрехата, пера без угризения Simple Smile.

# 1 984
Малко оф-топик, но не перете ли на ръка такива дрехи? Когато искам да имам качествена и по-скъпа дреха, не се замислям над поддръжката. Имам копринени рокли, шалове и блузи, пера ги на ръка под душа, не е кой знае каква загуба на време.
Без да правя реклама, съм много доволна от български перящи кърпички, особено за ръчно пране - не се разпенват и се плакнат лесно.

# 1 985
Отдавна не пера на ръка Thinking Само обработка на петно, ако трябва преди пералня. Внимавам с препаратите и програмата, даже сушилня имам за вълна/ръчно пране... Няма къде да ги сложа, ако изпера на ръка, а така безобразно са ми се деформирали пуловери при оттичане, че не смея да си помисля пак на ръка и течащи от вода... Къде да ги метна точно, че да изтече това количество вода? Даже не ми се мисли колко вода е отивала в канала с ръчното пране и изплакване...

ПП: Някога с майка имахме направена една рамка като комарник за пуловерите, слагахме  на терасата, стъпила върху два стола (не можеше върху "сушилка", че и така се отбелязваха пръчките... Не мога да си го причиня вече Wink

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 17:55 от peneva_a

# 1 986
Нищо не пера на ръка. По-нежните материи слагам в отделни торбички и пера на програма за ръчно пране. Но и дрехите ми не са особено скъпи, така че и да се повреди нещо, ще го преживея. Вълнените палта и разни сака пера също в пералнята, както и тези якета с мъхесто отвътре (на етикета е обозначено, че не се перат). Есента изпрах и кожено яке от изкуствена кожа, нищо му няма.

# 1 987
Искам да ви кажа, че съм случила на деца. Идват да ме вземат, разхождат ме, кафенце, обяд, обиколка на магазините и ме прибират у дома. Това всеки път. И ме снимат за бг мама.

Скрит текст:

Шапка не си харесах.
Валета беше приказна.

Една малка принцеса ми стопли сърцето. Така мило говореше на кученцето си.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 14:22 от MagniМ

# 1 988
Магнииии, прекрасници! 😍🥰🤩
Аз съм на Даляна, няма само да готвя!
Ааааал, Даляна те чака! 🥰 А аз чакам Кавала и оригинална бузуки вечер! Wink

# 1 989
Ние сме в Банско, хотелът е фул, а самият той е мега-смотан.
Чак се чудя да си обличам ли роклята.Много съм разочарована.
Като се върнем е Сф. ще кажа кой е.

# 1 990
Ние сме в Банско, хотелът е фул, а самият той е мега-смотан.
Чак се чудя да си обличам ли роклята.Много съм разочарована.
Като се върнем е Сф. ще кажа кой е.
Десиии, прекрасна с очилата си, хубавице!
Слагай роклята и те чакам...кво ти пука важното е ти да се накефиш!
От Атмосферата в Павел Баня съм страшно доволна, просто топ. Чак съжалих, че не взех по лъскави рокли, ама такъв купон стана!

# 1 991
  • тук-там
В Банско има само един хотел, който става. И той е доста овърпрайз. Никак не съм изненадана, ДХЗ! А ако не сте скиори, направо не знам защо си го причинявате?! Аз и като скиор, не бих.
Мими, Павел Баня е класа спрямо Банско в сезона!

# 1 992
  • София
В първия момент помислих,  че  Мtz го показва облечен. Същата като моделката - физика, коса, черти на лицето. Grinning
И точно толкова младичка Wink БТВ, съчетан е с якето, което поръчах Simple Smile. Ама няма 36 номер Sad
Копче, на Сайшелите с яхта се ходи, не с колело Wink Островите са различни и това е начинът да ги преживееш отблизо!
Този панталон също ми бе в листата, но няма 36.
За Сейшелите. Ще бъдем на няколко места. Но, на Ла Диг така
https://images.app.goo.gl/yk8CnhvnLQcZpSvM8

Днес минах покрай Елизабет на Витошка и си харесах панталон. Само трябва и да намеря време да го премеря, че бяхме с ММ и беше набързо.
Опитах се да го заведа да пием кафе в Ма Бейкър. Остана ужасен от обстановката вътре и ме дръпна възмутен, да си ходим. Smiley

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 17:51 от kopche

# 1 993
Е точно заради скиорите сме тук, защото се мотаха за Пампорово и накрая места йок.Еми майна му, ама искат пари като за чужбина.
В Кемпински да, беше мамма-мия цената.Иначе е хубаво там, няма спор.

# 1 994
Деси, не си разваляй настроението, може да стане купон! Kissing Heart
Мари, вярно е, трета година съм в Павел баня и съм очарована. Но таз година просто уникално! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт