Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 19

• 100 710
  • 759
  •   1
Отговори
# 15
  • Дубай
Привет! Благодаря за новата тема!
Къзъл Гонджалар са си замислени за  два сезона... Обяви го самият продуцент, както и част от актьорите, че втори е последният...

# 16
Femmi2, благодаря за новата тема. 🌹

# 17
Новият амбициозен сериал на Star TV Kral Kaybederse е на снимачната площадка.

Започнаха снимките на сериала "Kral Kaybederse", продуциран от OGM PICTURES, който се готви да посрещне своята публика на екраните на Star TV.

Режисиран от Yağmur Taylan, Durul Taylan и Cem Toluay, сериалът привлича вниманието със силния си актьорски състав и впечатляваща история. Сценарият на „Kral Kaybederse“, адаптиран от Ертан Куртулан по едноименния роман на Гюлсерен Будайчиоглу, е написан от Ертан Куртулан, Ейлем Акън и Седеф Байбуртлуоглу Гюрерк.
Ако кралят загуби; Ще разкаже история, смесена със страст, предателство и игри на власт, разкривайки свят, в който нищо не е такова, каквото изглежда.

Актьорският състав на сериала, който буди голямо любопитство със своята завладяваща история и звезден състав; Има успешни имена като Halit Ergenç, Merve Dizdar, Aslıhan Gürbüz, Nilperi Şahinkaya, Murat Garipağaoğlu, Cenan Çamyurdu, Nalan Kuruçim, Fulden Söğüt Etik, Ezgi Ulusoy, Ferhan Gülşah Varlıoğlu, Cihan Talay, İdil Yener, Ali Rıza Kubilay , Ферхат Йълмаз . Персонажите, които впечатляващият актьорски състав ще съживи, и поразителната история на сериала са въпрос на любопитство...   Режисиран от Yağmur Taylan, Durul Taylan и Cem Toluay, сериалът привлича вниманието със силния си актьорски състав и впечатляваща история. Сценарият на „Kral Kaybederse“, адаптиран от Ертан Куртулан по едноименния роман на Гюлсерен Будайчиоглу, е написан от Ертан Куртулан, Ейлем Акън и Седеф Байбуртлуоглу Гюрерк.
Ако кралят загуби; Ще разкаже история, смесена със страст, предателство и игри на власт, разкривайки свят, в който нищо не е такова, каквото изглежда.

Актьорският състав на сериала, който буди голямо любопитство със своята завладяваща история и звезден състав; Има успешни имена като Halit Ergenç, Merve Dizdar, Aslıhan Gürbüz, Nilperi Şahinkaya, Murat Garipağaoğlu, Cenan Çamyurdu, Nalan Kuruçim, Fulden Söğüt Etik, Ezgi Ulusoy, Ferhan Gülşah Varlıoğlu, Cihan Talay, İdil Yener, Ali Rıza Kubilay , Ферхат Йълмаз . Персонажите, които впечатляващият актьорски състав ще съживи, и поразителната история на сериала са въпрос на любопитство...

Историята за ловец, който става жертва на плячката си...

Ако кралят загуби е история, пълна със сила, амбиция, любов и предателство. Той поразително разкрива падането на Кенан Баран от върха и животите, повлечени заедно с това падане. Изпълнен със силни емоции и неочаквани обрати, „Ако кралят загуби“ кани зрителите си да се запитат защо „кралят“ наистина е загубил.
Това приключение, в което любовта се превръща в предателство, силата се превръща в слабост, а победителят се превръща в губещ, ще държи публиката прикована към екрана до края. Защото да знаеш какво ще загуби кралят е само началото на историята...
Чакам го с нетърпение. Преди време го слушах на аудио книга в ютуб и ми е интересно дали ще се придържат към книгата. А и кастът е много добър.

# 18
  • Дубай
Якут, не го приемай като критика, а препоръка! Не пускай един след друг постове, защото ще те баннат /заглушат!

# 19
  • София
Благодаря за новата тема!

# 20

Нургюл Йешилчай беше почетен гост на 4-ия филмов фестивал за Червено море, който се проведе в Саудитска Арабия.

Туба Б. също е присъствала на този фестивал . Американският режисьор Spike Lee се затрудни да каже името на актрисата .

видео
https://x.com/birsenaltuntas1/status/1864794724101501053

Подготовката за сериала "Нов ден" на ATV продължава. Çağrı Bayrak ще режисира сериала, който е адаптиран за страната ни от британската  продукция  "Keeping Faith" . В сериала, написан от Rana Mamatlıoğlu  и  Bekir Baran Sıtkı , Езги Мола ще играе Нехир, която си взе почивка от кариерата на адвокат, Салих Бадемчи ще играе съпруга на Нехир, адвокат Сердар, а Нур Сюрер ще играе тъщата на Нехир Гюнгьор. Обявено е и името, което ще даде живот на Туна, един от водещите герои на сериала.

Носителят на награди актьор Беркай Атеш, който завърши снимките на телевизионния сериал Magarsus в Адана , стисна ръка за телевизионния сериал „Yeni Bir Gün“ . '' Нехир, която трябваше да се върне на работа, когато съпругът й Сердар изчезна, ще пресече пътищата си с Туна.

# 21
  • Кърджали
Аз се чудя що никой не пише, а съм пропуснала, че има нова тема.
Затъжила съм се да гледам Салих на екран, дано не се обърка нещо и дано бъде успешен. Това човече има страшна харизма и енергия.

И, малко се забавих, ама...
Първи и последен, сезон 02/епизод 06
  финал на сезон 2 
Бг превод: Александра
 Във Видеа: https://videa.hu/videok/film-animacio/02-06-T9YqdRoGBgVmeAXs

През 2027 г. Нилюфер преосмисля всичките си връзки в живота след Джихан.  През 2028 г. Джихан иска да отиде на почивка с Елиф. И Нилюфер, и  Джихан ще се опитат да продължат живота си един без друг.

# 22
Петъчните рейтинги

Holding няма да го бъде . Язък за каста и Джанерко .  ''Далечният град'' е единственият от новите , който достигна Шербета . Голям успех . Hands Clap

Знаете ли дали вече е качен някъде филма с Айча и Фуркан Андъч след премиерата или още е рано ?
Много ми се гледа това филмче .

Ахсен Ероглу получи наградата "Най-добра актриса" за ролята си във филма "Начало" на Международния филмов фестивал в Асти в Италия!🥳🥳🥳  

Поздравления! Определено е талантлива девойка и сладурка.

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 17:20 от femmi2

# 23
Феми, ❤️❤️❤️ благодаря за новата тема!
Хубаво е, че я има нищо, че напоследък само ви чета. ❤️
Но съм тук, да знаете. 😂

Тази вечер моите Перли получиха наградата за най-добър сериал и това много ме зарадва.
Продължавам да го гледам с огромен интерес и все още ми е номер едно.

Някой ден ще ви питам за едни, които чак сега видях в разписанието на тюркру, но нямам време за тях.
Пък и както набързо ги финализират може и да ги пропусна.
Много ме е яд за Калпазан, ама много.
Нищо не разбират турците от сериали. 😂 🤣 😂

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 01:44 от pepel_ot_rozi

# 24
  • Кърджали
Добро утро.
От снощните награди най се зарадвах на Мерт Язъджъоулу. А и закачките им със Салих Бадемджи, който му връчи наградата, ме усмихнаха (то Салих винаги ме усмихва, това е друга тема)

Най-добра актриса Демет Евгар.

И накратко другите награди

Честно казано, при все че не го гледам, очаквах за най-добър филм да спечели сериалът на Мерт, хем са взели и за сценарий и режисура, ама ....
За най-добра двойка не коментирам, тези така и не ми станаха симпатични, но честита да им е.

# 25
Привет👋

Мен най-много ме зарадва тази награда😀

Прекрасно дете със страхотно представяне в Лейля. Определено я запомних🔝

# 26
Рейта на Алтън Келебека - изненанадана съм че е толкоз нисък.
Иначе преди церемонията Бирсен писа кои ще спечелят и позна.  Ейййй опасна е нищо не и убягва и който трябва и подшушва нещата. Уж нейни мисли ама знам ли.  Мислех че за тв сериал ще грабне пъпките ,но и той грабна доста пеперуди.  За Мерт Яз. само хвалби чета че играе невероятно и ролята му пасва. Сериала е на религиозна основа. Не съм го гледала ,нито Демет Евгар. Мерт отнася хейт заради бившата си ,а то е вече минало и заминало. Каква е истината тв си знаят и не бива това да влияе.

За дигитален проект спечели Личност с Халюк Билнигер и режисьор Онур Сайлак ,който прие статуетката връчена му от продуцента Керем Чатай и после благодари на всички.     

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 17:52 от femmi2

# 27
  • Кърджали
Благодарение на другарче  ( 🤍) разбрах, че първият сезон на сериала "İlk ve son/  Първи и последен" с участието на Салих Бадемджи (невероятна игра) и Йозге Йозпиринчли вече е в платформата HBO MAX под името "Миг първи, миг последен".
Пожелавам им много зрители. Даже много повече от много.
Ето ми повод да си припомня отново сезон първи.

# 28
Пристигнаха първите кадри от поредицата на Disney Remember Love

📌В магическата атмосфера на Кападокия започнаха снимките на сериала, който събра Ханде Ерчел и Баръш Ардуч .
📌Докато Ахмет Вартан  написа оригиналната история на сериала, продуциран от Saner Ayar и подписан от O3Medya, Özgür Önurme, създателят на проекта, е и режисьор.
📌 Актьорският състав на романтичната комедийна поредица от 8 епизода, която ще се заснеме в Истанбул и Кападокия, включва също важни имена, като Feyyaz Şerifoğlu, Başak Gümülcinelioğlu, Alper Saldıran, Naz Göktan, Begüm Akkaya, Melis Minkari и Sezin Akbaşoğulları и Fatih Ал.

📌Надеждният известен архитект Дениз (Баръш Ардуч) и феноменалната редакторка Гюнеш (Ханде Ерчел), които са преживели раздяла по пътя към брака, са въвлечени в пътуване, което ще промени живота им със съобщение на телефоните им вечерта от деня, в който се срещнаха случайно. Това ново приключение ще следи липсващите части от връзката им и ще им напомня за любовта.

Състоя се гала вечер на филма ''Меркурии'' с Алп Навруз и Синем Кобал в главните роли .

Красиви и елегантни😍

Успех на филма по турските кина и дано го качат някъде  да го изгледаме .  

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 23:28 от femmi2

# 29
Дениз Байсал, Дилан Чичек Дениз и Аслихан Гюнер в новогодишната нощ на "Гласът на Турция".
O Ses Türkiye New Year's Special, състезателната програма на TV8, превърнала се в новогодишна класика и чупи рекорди по гледаемост всяка година, е планирана да бъде заснета в четвъртък.

Известни имена, които ще се състезават в новогодишното издание на O Ses Türkiye, започнаха репетиции. Говореше се, че Sıla Türkoğlu и Doğukan Güngör от Kızılcık Şerbeti, както и Beril Pozam и Ersin Arıcı от Yalı Çapkını ще се състезават в състезанието, в което ще участват Tarık Sezer и неговият оркестър.

Двойката Deniz Baysal и Barış Yurtçu, които пуснаха песента си „Hastadım Sana“ миналия месец, също ще се състезават в „O Ses Türkiye New Year's Special“.

Аслъхан Гюнер, която се появи пред публиката с телевизионния сериал Yalan, Мерт Турак, успешният актьор от "Kızıl Goncalar", и Дилан Чичек Дениз са сред известните знаменитости на състезанието...

Esra Dermancıoğlu, една от актрисите в "Siyah Kalp", е сред актьорите, получили предложения за състезанието, на което Чаглар Ертугрул, партньорът на Дениз Байсал в сериала "Kalpazan", няма да успее да присъства поради натоварения си график.

Birsen Altuntaş

Общи условия

Активация на акаунт