Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 19

• 100 569
  • 759
  •   1
Отговори
# 30
Петъчните рейтинги - Шербета бие всички без конкуренция .

# 31
Тези направо за другата Коледа да го бяха пуснали😀 Ама айде, не е толкова зле и пролетта. Ще чакаме 😀

Снимките на 3-ти сезон на телевизионния сериал "Kimler Geldi, Kimler Geçti"/"Кой дойде, кой си отиде", с участието на Серенай Саръкая, приключиха.

Вторият сезон на сериала ще бъде пуснат в Netflix през пролетта.   

# 32
Тази вечер ще е интересна.Запис от мен! Определено искам да видя рейтинга утре сутрин. Защото Тешко и Деха наистина имат силен конкурент вече Вахиде няма слабо бакалъм какво ще стане.

# 33
Приключват мъките на ''Див'' празнуват финал ...
Тортата беше разрязана след снимките на последния епизод на сериала Ябани с подпис СЕГА и NTCMedya . Каква изненадваща серия беше, но браво на тези, които работиха по нея...
https://x.com/birsenaltuntas1/status/1867324221497741572

Голям чаровник е Баръш Калъч . Капитанаааа и НЧ Hearts каква усмивка , каква харизмааааа. Дай боже всеки му да остарява така . Ще участва в Новогодишната програма на Гласът на Турция по канал 8 и ще изпее народна песен. 

Йозгю Кая привлече вниманието с елегантността си на специалната гала вечеря, организирана в Дубай в сътрудничество с L'Officiel Arabia и Bayou Villas.

Özgü Kaya , една от звездните актьори на младото поколение , присъства на специалната гала вечеря, организирана в Дубай в сътрудничество с L'Officiel Arabia и Bayou Villas. През нощта Кая се срещна с Даяна Хадад, една от известните художници на арабския свят, и привлече вниманието с елегантността си. Правейки кратка реч ,  Йозгю Кая  каза : ''За мен е много ценно да съм тук. Голяма гордост е да опознаеш различни култури и да представляваш Турция на такова престижно събитие''

# 34
Ново от Баръш Nature Fire

# 35
Ехааа , Тенкю за Баръш:heart_eyes:

Финално фото на колегите от Див

Фуркан и Айча Heart Eyes

танцииииии и репетиция  People Dancers
https://x.com/TvDunyasii/status/1868294049779654771

Пипииии:rose: да не си попадала на линк от общия им филм случайно и да си го изгледала . Ако го мернеш някъде сподели го Hands Pray

Озан Акбаба е страхотен .. Изпълва екрана с харизма и енергия и талант . Следя нещата около сериала в нета и продължава да е рейтингов. Гледам , откъси от епизоди и фрагове. 

зад кадър:movie_camera:

Резюме на еп 6

Садакат застрелва Аля и крие истината от Аля, което кара проблемите, които идват с това, да растат като лавина. Докато Джихан се опитва да поправи грешката на майка си, Екмел се опитва да обърне пътя, отворен от Садакат, в своя полза.

Кой ще бъде този, който ще пострада, когато истината, която Шахин научава от баща си, промени всички баланси в семейство Албора? За кого ще бъде смисълът на братската честност и кой ще предаде?

Когато Аля започва да разпитва кой я е застрелял, Джихан е притиснат в ъгъла, но Садакат предизвикателно признава истината на Аля; тя беше тази, която застреля Аля.

И като каже на Джихан, че ако се ожени за нея, тя ще отиде и ще се предаде, принуждавайки го да направи избор между себе си и Аля. Въпреки това, с неочакваното, Аля ще вземе решението, а не Джихан.

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 23:14 от femmi2

# 36

Фуркан и Айча Heart Eyes

танцииииии и репетиция  People Dancers
https://x.com/TvDunyasii/status/1868294049779654771

Пипииии:rose: да не си попадала на линк от общия им филм случайно и да си го изгледала . Ако го мернеш някъде сподели го Hands Pray[/b][/center]

Ох Феми, голямо ровене падна, намерих го на руски, ако те устройва https://turkrutv.net/39-gradusnaya-lyubov/ Аз сега ще го погледна.

# 37
Устройва ме на руски много благодаря за линка.  Като го изгледам ще пиша. По това ,което видях ,като реклама и инфо ще е приятно , красиво  и романтично филмче.

# 38
Гледахте ли финала на епизода на дг?? Аз бях шокирана...

# 39
  • Кърджали
Миналият епизод на Далечният град ме запали по сериала /до преди това се тръшках че ми е омръзнало на мен от аги и аширети/. Този... Този беше такъв хаос и половина, че на моменти не можех да им смогвам. Хем нещата се случваха точно ги очаквах /това, че съм ги очаквала, не означава че съм доволна и щастлива/, хем ми се искаше да има и нещо светло бе...
Финала.... Финала беше "вие като ще ме притискате в ъгъла, аз ще хапя".
Садакат за мен е ужасно злобно същество, чисто зло. Както писах на една позната "Садакат е такова зло, че Мехмет Емир за малко да ми се стори добро момченце " /Мехмет Емир е от "Лъжец", герой който за мен е съотвествието на думата демон в моят тълковен речник"...

# 40
# 41
Аз нищо не съм гледала. Ще си чакам превода. Но гледах трея за следващата серия. Вече се чудя на тоз Джихан. Даже и жена си ли не може да защити от майка си? То бива да мълчиш на всяко нейно извращение, ама толкоз не бива. Все едно няма мъже в Албора. Тази майка е като 5 аги взети заедно.

Диде, много хубаво клипче. Джихан е като омагьосан. А тази песен на Сезен Аксу като я чуя че удря в сърцето😢

# 42
Много ще ми станат ,но и аз ги поглеждам отвреме навреме на сцени.
Почнах и Шербета да гледам направо съм пушка. ;д
Това с внучето го има почти навсякъде вече ме вади от мен самата от нерви.

# 43
Далечен град
Аз до сега пишех в темата за сериали без тема, та съм ви изпуснала.
За мен очакван финал. Но само държат някои тайни, други откриват. Мисля, че Джихан е син на Еджмел . Имах Джихан за доста по добър, но с тая майка няма как, имам предвид това, което е позволил спрямо жена му, явно тя си е отишла заради Садакат, която и в момента не дава да се помисли, че Джихан ще има някоя до себе си. Психирия.
Не ми хареса случките с Шахин. Да вземат накрая да се определят кой с кого е, на кого е верен. Всеки от героите си има собствена, голяма драма. Шахин издаде Садакат. Как сега 20 епизода ще доказват,че Албора и Албора не са си врагове по -младите,не знам.
Чакаме.

Безгранична
Що за фраг? Потрес.

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 04:56 от janakrasi

# 44
  • Кърджали
За мен нещата да очаквани. Садакат с това "искам внук" хем действа като малко сърдито дете което е ядосано, че не е станало на неговото + искахте да се направя че приемам този брак, ами ето ви (макар че тя и да го беше приела наистина пак щеше да каже същото), хем това желание за внук е с цел "да му роди син, та да развие у нея чувство за дълг, така няма да иска да отмъщава защото няма да иска да навреди на бащата на сина си".
Джихан, ще му го призная - опитва се да удря спирачки на майка си, но все още твърде слабо и неуверено ( "аз ще възпитам Джихан, а ако ти направиш още нещо ще взема детето и ще си тръгнем от тукз и лицата ни няма да видиш повече", спря я да не подаде сигнал срещу болницата за да не пострадат професиите на Мине и приятелят му - лекаря, избяга ми името. Има опити, но са неуверени още. Което според начина и традициите в които е отгледан пак е нещо, но според нашите градски разбирания за живота и справедливостта е нищо). Не го оправдавам (мтук таме ми идеше да го набия), просто се опитвам да го разбера. То и в този епизод се чудеше къде по напред да бъде. Не очаквах да предаде майка си дори и пред Алия (все си мисля че никой син, никое дете, не би го направило), но можеше да е по-умен в опитите си да я прикрие, не да се държи сякаш İQто му е едноцифрено число. Ама то пък ако я прикриваше по-умело щях да си кажа "не му е за първи път явно"...
Но му е време наистина, да дойде на себе си и да започне по-ясно да  поставя граници пред майка му, особено като става дума за Алия и малкия. Личи си че иска детето да израсне без да е възпитавано по начина по който е бил отглеждан той. Вярвам (иска ми се да вярвам) че съвсем скоро ще се научи и да го прави.

Общи условия

Активация на акаунт