Лесните стъпки към по-силно и хармонично тяло

• 9 542
  • 363
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Ходене пеша и плуване 2 пъти седмично.

# 286
Тренирам 2 пъти седмично xBody, старая се да се храня балансирано и да избягвам въглехидратите, захарта и тестените изделия. През новата година ще се постарая да пия повече вода, както и да се наспивам по/добре (ако това е възможно с малко дете)

# 287
  • София
Включете се в тази тема и споделете как поддържате форма, колко често тренирате и обмисляте ли да започнете нов режим през 2025 г.!

Последните години започнах да подържам форма. Правя го като тренирам и се храня здравословно. За мен най - важно е да предам това и на дъщеря ми. Ограничавам всякаква храна със захар и се старая да подбирам храната си. Сега вече има избор на пазара и мога да предложа и на детето си такава, която да не и носи в последствие тежест и здравословни проблеми.

# 288
Ежедневно правя упражнения 5-10 минути вкъщи и ходя пеша.

# 289
След раждането, определено се опитвам да вляза във форма. Опитвам се да тренирам 3 пъти седмично, да се храня балансирано и да правя минимум 10000 крачкидневно, но с малко дете, не винаги всичко е както си го мислим. Обмислям 2025г да започна режим, както и да го спазвам стриктно 🙂

# 290
Никога през живота си не съм била на диета.
Много активна личност съм, постоянно бягам по някакви задачи и за съжаление нямам време да спортувам, но пък движението ми е верен приятел. От много време искам да пробвам с йога, заради гръбначно изкривяване, което все по-често ме мъчи.

# 291
Диети не спазвам. На фитнес не ходя. Но за сметка на това ежедневието ми е натоварено, свързано с много движение , бягане по задачи, да заведа до училище, зо детска децата, после и кучето на разходка, а след това на работа . Така че бих казала всеки ден тренирам.
През 2025 година се замислям да променя някои навици, бих искала да спортуват, но със сигурност не докато бягам към поредния ангажимент.

# 292
Поддържам форма като се старая да ходя редовно на фитнес, обикновено след работа. Също така имам колело вкъщи и го карам докато гледам някой филм или влог.
Движа се много, когато имам възможност и обожавам това. Диети не спазвам, но сладкото е единственото ми малко прегрешение за душата.

# 293
Формата си поддържам основно с ходене и тичане с кучето в парка.Планирам през 2025-та повече повече време в залата,

# 294
Ходя по няколко километра на ден и гледам да се храня здравословно - така поддържам форма. От 2025 година бих искала и да се върна към груповите тренировки в залата, а именно пилатес и йога.

# 295
  • Велико Търново
За мое съжаление никак не ме влекат тренировките. Преди доста време, в студентските си години се бях активирала и ходех редовно, имах невероятни резултати.
Сравнително добрата си форма в годините поддържам с много ходене пеша и планински преходи уикендите, за които откакто родих нямам възможност. Това, което искам за 2025 е да започна отново да правя преходи, тъй като към момента заради бебето не мога.

# 296
Тренирам рано сутринта на уредите в парка.

# 297
Ходя по около 10 000 крачки на ден и се опитвам да се храня здравословно - така поддържам форма.

От 2025 година бих искала и да увелича преходите и да се стегна малко

# 298
За съжаление не тренирам, а имам килца за сваляне. Така, че през 2025г. трябва да се заема сериозно с това - повече ходене, велоергометър...

# 299
  • Washington,USA
Тренирам редовно, но напоследък забавих леко темпото. Не обмислям нов режим през 2025 година. Следя от какво се нуждае тялото ми и смятам, че системата ми за тренировки е подходяща за този момент. Храня се балансирано, пия вода и гледам да имам достатъчно часове сън.

Общи условия

Активация на акаунт