Лесните стъпки към по-силно и хармонично тяло

• 9 538
  • 363
  •   1
Отговори
# 300
Баланс, спорт, меню.

# 301
Вкъщи имам бягаща пътека, та общо взето това са ми тренировките + дълги разходки в гората. Смятам през новата година да започна и тренировки с тежести във фитнеса.

# 302
Моята тренировка ще е тичане след бебчо 🤗❤️ Отделно ще правя леки тренировки за след раждане.

# 303
Режим на хранене и ходене пеша

# 304
Подходяща храна, баланс, много вода.

# 305
  • varna
Старая се да се храня балансирано, но не винаги успявам. Ходя на пилатес.

# 306
Тренирам два - три пъти седмично, както вкъщи, така и в залата. До скоро бях на режим и мисля пак да започна такъв, защото колкото и да се храня здравословно, пак съм качила килограми. Опитвам се да ходя по - често пеша и да оставям колата да си почива.

# 307
Опитвам се да поддържам някаква форма уж, но за съжаление не тренирам, с извинението, че ми липсва време...  Надявам се да успея да приоритизирам спорта и движението през 2025г. наистина, а не да остане поредното новогодишно обещание.

# 308
Аз май съм вманиячена по тренировките. Ходя на стречинг, пилатес, йога и спининг. Даже не знам как ми остава време за всичко. Събота. Неделя от 18 съм на спи инг, вторник и четвъртък на спининг и понеделник сряда и петък ако успея на пилатес. Почивам един или два дни в седмицата( когато съм ангажирана с детето)

# 309
  • Бургас
Вървя много пеша. И се опитвам да ям малко, което не ми се получава в последно време.

# 310
След като си качих килограми по време на кърменето, реших че трябва да си обърна внимание и започнах да се храня, просто да се храня редовно без да броя калории, но и да не прекалявам с храната, разбира се. През новата година бих искала да стегна тялото си, може и някое килце да махна, ако имам възможност.

# 311
Тренировката ми е - игра с децата. За съжаление не ми остава време да тренирам повече, заради задълженията ми, но се старая да се движа много и да пия вода.
Иначе обмислям да предприема някакви мерки/режим през 2025-та, защото не се чувствам комфортно в тялото си след раждането на второто ми дете.

# 312
Тренирам всеки ден за запазване на форма с мой комплекс упражнения, които ползвам години.

# 313
  • Някъде там
Включвам се с най-голямо удоволствие.
Формата си поддържам с домашни тренировки с тежести, които изпълнявам от 5 до 6 дни седмично.Обичам и харесвам силови тренировки, но за 2025 съм си обещала да променя малко нещата и да включа нещо ново. Спряла съм се на пилатес реформър, като съм решила да включа и прием на повече протеин в менюто си, тъй като в момента определено не е достатъчно.

# 314
Тренирам поне три пъти седмично в групови тренировки по Пилатес и Arms abs and butt и отделно вървя поне по 10х крачки на ден.

Общи условия

Активация на акаунт