Лесните стъпки към по-силно и хармонично тяло

• 9 537
  • 363
  •   1
Отговори
# 315
Почти не тренирам, но се движа пеша. Едва ли ще започна нов режим, но се надявам да вземам повече витамини

# 316
Поддържам форма с пилатес 3 пъти на седмица. Не е кой знае какво, но пък не е и без хич Simple Smile

# 317
Посещавам групови тренировки два пъти седмично, опитвам се да вървя пеша повече и да се храня по-здравословно.

# 318
Към този момент поддържам форма с глад /голям калориен дефицит/ и тренировки с велоергометър, и гирички всяка сутрин... Обмислям да променя нещата, но все още се лутам между различни режими...Правя всичко преко силите си, което означава, че не е както трябва...

# 319
Формата си поддържам основно с ходене. Ограничавам приема на  сладките и тестените ястия.  Веднъж- два.пъти месечно изкарвам един ден само с прием на вода.

# 320
Имам кростренажор вкъщи, също така правя коремни преси 3-5 пъти в седмицата. Също така правя фастинг и ограничавам въглехидратите, особено вредните такива.

# 321
  • Някъде по Дунава
По принцип тренирам у нас 4 пъти седмично. Ползвам гирички от 3 до 7 кг и програми от ютуб. Последните два месеца обаче не съм редовна, заради здравословни проблеми. Относно храната, ограничих въглехидратите и млечните.

# 322
Несериозна съм в това начинание, започвам ударно, но след известно време спирам. Надявам се да успея да постигна баланс и да стана по-сериозна Simple Smile

# 323
За съжаление не тренирам вече, търча само след малкия.
Надявам се като порасне още малко, че ще мога да отделя време за това.

# 324
Поддържам форма с фитнес и йога, 3-4 пъти в седмицата.
Последните 2-3 години се оборудвах с екипировка за трениране в домашни условия, и така ми е много по-лесно да намирам време.
Не обмислям да започвам режим презо 2025.

# 325
Практикувам йога по 3-4 пъти седмично. Храня се балансирано, приемам достатъчно течности, правя дълги разходки сред природата

# 326
Ограничавам приема на сладко и тестени храни . Спортувам три пъти седмично.

# 327
Поддържам форма като внимавам с какво се храня и по голяма физическа активност.

# 328
Форма поддържам с физическа работа по двора и градината. Не тренирам, но играя често и за удоволствие - баскетбол, волейбол, дори футбол с децата!

# 329
Балансирано хранене, намалено количество захари/други въглехидрати, фаст 1 ден в седмицата и intermediate fasting 18:6 останалите дни.Отделно тичане цял ден от 4 до 19ч по децата.

Общи условия

Активация на акаунт