Лесните стъпки към по-силно и хармонично тяло

• 9 321
  • 363
  •   1
Отговори
# 330
Тичам през сутрин без изключение, дори и ако вали и духа силно. С храна, цигари и алкохол обаче ми е трудно да се отдалечава Simple Smile

# 331
Опитвам се да тренирам поне два пъти седмично, като ходя на групови тренировки - пилатес или канго джъмпс. Също така се старая да достигам по 10 хиляди крачки дневно.

# 332
Поддръжам форма като бягам след малкият ми син. Надявам се през новата година да имам повече време за спорт и здравословен начин на живот

# 333
Поддържам форма покрай грижите и игрите със синът ми който е на 11 месеца. Когато е хубаво времето се разхождаме дълго с количката. Иначе не тренирам нищо.

# 334
  • Бургас
Тренирам 4-5 пъти в седмицата с тежести, 2 пъти в седмицата Бели денс , всеки ден минимум 10к крачки, в почивните дни и повече. Последно време не следя много какво ям, но смятам да променя това след празниците , имам още за сваляне.

# 335
Форма поддържам с крачки, с танци и хапване 😁🍀

# 336
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Не бих го нарекла тренировка, но правя 5 минути упражнения всяка сутрин. През топлите месеци от годината ползвам и кростренажор. Внимавам какво и кога ям.

# 337
И аз като всяка жена се старая да се грижа за себе си- хланя се умерено и здравословно,  приемам хранителни добавки и витамини. Правя упражнения вкъщи,  на винаги ми се иска това да се случва по- често. През новата година ще направя всичко възможно да направя това реалност.

# 338
Планирам да се върна към тренировките, да си осигурявам повече движение, редовно фитнес и да си спазвам режима на хранене.

# 339
  • София
Здравейте!
Поддържам форма чрез умерено спортуване във фитнес залата два или три пъти седмично, здравословна и разнообразна храна, пиене на повече вода. Всяка сутрин правя йога вкъщи.
Светли празници!

# 340
Поддържам форма като внимавам какво, кога и по колко ям, надявам се скоро да успявам да отделя време и за физически дейности.

# 341
От скоро започнах да правя упражнения в къщи, стремя се да е всеки ден. Нов режим въвеждам в момента
 и се стремя да приемам повече протеин, както е наблегнато в темата по горе! Ако някои се замисля да започне нов режим, направете го, малко по малко и резултатите ще са на лице Simple Smile

# 342
Тренирам редовно. Всеки ден се старая да имам физическа активност. Внимавам какво хапвам!

# 343
  • Пловдив
Не тренирам редовно поради липса на време. От 2025г. ще се опитам да увелича максимално движението, защото обездвижването започна сериозно да се отразява на здравето Blush

# 344
Включете се в тази тема и споделете как поддържате форма, колко често тренирате и обмисляте ли да започнете нов режим през 2025 г.!

Поддържам формата си на тенис корта, понеже съм треньор по тенис и редовно играя с клиентите ми спаринг. От друга страна ходя на фитнес и бягам на пътеката. Храня се здравословно, на Кето Диета съм, но я избягвам за повече от 2 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт