"Всичко за сина ми" - сериал по БНТ 1

• 32 223
  • 413
  •   1
Отговори
# 75
Хареса ми пилотния епизод, сериалът върви леко, но в същото време разкрива много сериозни теми. Ще ми е интересно какво ще се случи в следващия епизод и предполагам, че тогава ще стане ясно какво е направила майката на Ясен, за да бъде обявена за мъртва.
Е, зарязала ги е. Зарязала си е бебето. Въпросът е защо го е направила и дали през годините се е интересувала от сина си и дали е контактувала с бащата.
Дотук като най-голям минус определям наличието на излишно дълги и с малко съдържание сцени. Иначе ми хареса подхода да вкарат комичен елемент в толкова сериозна тема, но се надявам да не прекалят. (В повече ми идва екранното време на Рачков точно като комик.)

# 76
  • Галифрей
Взели са сюжетната линия от “ Незабравима” 😁 та там  главният мъжки персонаж беше излъгал щерка си 5 години,че майка й е умряла.  Нямаше снимки нищо. За него беше умряла,защото тя не избра да замине с тях а избра да остане при проклетото й семейство което буквално очерни живота  на двамата от сестра й и баща й. Тя се опитваше да ги намери но беше закъсняла и не можеше.
Та той от време на време разказваше  за майка й как били голямата любов и тн. После като се срещнаха след години той не й даваше да види дъщеря им. Постепенно й позволи. Тя му разсърди, за тази лъжа.  Предполагам историята тук ще е подобна.

# 77
Взели са сюжетната линия от “ Незабравима” 😁
"Незабравима" - турския или венесуелския? Че и двата съм ги гледал... преди сто години и вече грам не помня нищо от сюжета.

# 78
  • Берлин
Аз съм със смесени чувства. Не понасям Рачков, но тук ми е убедителен. Жълтата коса на госпожата ме уби. А детето не става за актьор. И някак копи-пейс кастът на ОЖ ме дразни и разсейва.
Колко епизода са?

# 79
  • София
12 епизода.

# 80
Много ми хареса Рая Пеева - невротична начална учителка, бъбрива, леко досадна, иска да се хареса на всички, изобщо много добра роля. Рачков не го харесам по принцип, тук също не ме грабна. За детето всичко сте казали. Ще видим как ще се развие, харесва ми, че не е дълбока драма.

# 81
  • Галифрей
Взели са сюжетната линия от “ Незабравима” 😁
"Незабравима" - турския или венесуелския? Че и двата съм ги гледал... преди сто години и вече грам не помня нищо от сюжета.

Турски е. А тази линия е от втори сезон. Използват същата идея но по лек начин.

# 82
Не ме учудва. Постоянно се чопват идеи отнякъде. Да не казвам Откраднат живот, сезон 1 от колко сериала беше взаимстван Wink Останалите не съм гледал.

# 83
Непоискано мнение (мое и на хората около мен): Потресаващо слаб филм Sad Както някой каза по-нагоре - Рачков прави едни същи физиономии и никога не мога да го възприема сериозно като актьор. Детето е зле, Рая..тя изобщо актриса ли е?! И направо кърти мивки с тази жълта коса. Развива се някаква индийска драма на фона на кух хумор ала испански ситком тип "Новите съседи". Едни пари на вятъра....

# 84
Проблемът според мен в каста е, че актьорите, които са майка и син, както в сериала, така и в живота, бившата на Рачков и реално семейството на Евтим Милошев не стават. Просто не стават и двамата, не разбирам стремежа да ги бутат навсякъде.

# 85
Във ФБ страницата на БНТ са големи хвалебствия. Ама напишете нещо за лош каст и роднински връзки, ще ви изядат с парцалите. Grinning

# 86
Във ФБ страницата на БНТ са големи хвалебствия. Ама напишете нещо за лош каст и роднински връзки, ще ви изядат с парцалите. Grinning
И на какво основание да ни изядат Thinking, кое не е така ,шуробаджанащина от всякъде .Едни и същи ги въртят, няма да се затрие тоя български манталитет - човек на мой човек. Не си ли от някакъв кръг шанс не можеш да получиш за нищо Head Band

# 87
  • Галифрей
Така е това е тъжната реалност а би трябвало да дават път на младите и  талантливи кадърните артисти. Има такива но са малко, играят повече в театрите.

# 88
Като си спомня Олег Ковачев от "Рицар без броня" и Прахов в "Куче в чекмедже" и ми става жал за синчето. Ще добие измамно самочувствие.

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 13:22 от W

# 89
Или Иван Ласкин във "Васко да Гама от Село Рупча", както и другите деца, там... онзи, дето играеше Женя... Съвсем друга класа.

Общи условия

Активация на акаунт